Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα ζητήσει συγγνώμη για κάτι που και πριν απο πέντε λεπτά επιμένει πως δεν έκανε ποτέ;
Τέλος πάντων, ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη και βλέπουμε.
Δεν θα το ξαναπώ.

Εγώ γράφω για μπέσα και εσύ κάνεις τούρκικα παζάρια. Πρώτα αυτό και βλέπουμε... Δείγμα της ΜΠΑ-ΜΠΕΣΙΑΣ που σε διακρίνει.

Και εν τέλει μία ερώτηση υποθετική έκανα. Είναι προσωπικό του θέμα, ΔΕΝ άφορά σε εμένα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ζήτημα είναι τύπε ότι αν είχα πει κατα λάθος έστω κάτι για τους δικούς του, εννοείται ότι θα είχα ζητήσει συγνώμη καθότι δεν είναι στην κουλτούρα μου να βρίζω μάνες και πατέρες...
Ο καλαμάκιας έχει φάει τρελό κόλλημα, σα να ψαχνόταν για καυγά απο καιρό...
Κρίμα που δεν έδειχνε την ίδια αποφασιστικότητα όταν είχε γίνει το χαρτί που σκούπιζαν τα ιντερνετικά φλόκια τους ουκ ολίγοι εδώ μέσα...

Ρε άσε τις κουλτούρες και τις μαλακίες.
Ποιος είπε τη φράση για τους "ινστρούχτορες" γονείς μου (που ο ένας εκ των δύο έχει πεθάνει) "οι οποίοι "μου ενστάλαξαν μίσος";
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ γράφω για μπέσα και εσύ κάνεις τούρκικα παζάρια. Πρώτα αυτό και βλέπουμε... Δείγμα της ΜΠΑ-ΜΠΕΣΙΑΣ που σε διακρίνει.

Και εν τέλει μία ερώτηση υποθετική έκανα. Είναι προσωπικό του θέμα, ΔΕΝ άφορά σε εμένα.

Όχι, μεγάλε.
Όταν κάποιος έχει κάνει μια ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ πουστιά, πρώτα ζητάει συγγνώμη για την πουστιά και μετα αποκτά δικαιώματα.
Δεν ξέρω πως το έχετε εσείς στο χωριό σας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Συνήθως, αν όχι πάντα, όταν βρίζουμε τους γονείς κάποιου, είναι σαφές και αδιαμφισβήτο...
Πχ (τονίζω ότι αυτά δεν απευθύνονται σε κανέναν): Γαμώ το μουνι που σε πεταγε, πουτανόσπερμα, γαμώ τον πούστη τον πατέρα σου...
Υπάρχει και σε ηπιότερες αλλά πάντα σαφείς μορφές τύπου: Ο παππούς σου ήταν ταγματασφαλίτης και δωσίλογος/ κομμουνιστοσυμμορίτης και βουλγαροπροδότης....

Τώρα βρισιά γονέων δια ερμηνείας πρώτη φορά ακούω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε άσε τις κουλτούρες και τις μαλακίες.
Ποιος είπε τη φράση για τους "ινστρούχτορες" γονείς μου (που ο ένας εκ των δύο έχει πεθάνει) "οι οποίοι "μου ενστάλαξαν μίσος";
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;

Το ποστ παρακαλώ...
Αποκλείεται να μην το έχετε κρατήσει...
Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Το ζήτημα είναι τύπε ότι αν είχα πει κατα λάθος έστω κάτι για τους δικούς του, εννοείται ότι θα είχα ζητήσει συγνώμη καθότι δεν είναι στην κουλτούρα μου να βρίζω μάνες και πατέρες...
Είναι γεγονός.

Καθοδηγητής... Στην αριστερά είναι τίτλος τιμής...
Αυτό ακριβώς...

Ποια η προσβολή;;; :think:

Επισκέπτης
Παπαζόλη, μην πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουνε.
Άντε παλικάρι μου.
Προσπαθώ να καταλάβω(ούτε πταίσμα δεν μου κάνει αυτό που ειπώθηκε σαν φράση μόνη της),τελοσπάντων σφαχτείτε με την ησυχία σας... :rolleyes:

#Ετυμολογία

ινστρούχτορας < από το λατινικό instructor  (la)

ινστρούχτορας(αρσενικό)

* καθοδηγητής, συμβουλάτορας
* καθοδηγητής κομμουνιστικής οργάνωσης ή κόμματος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ποστ παρακαλώ...
Αποκλείεται να μην το έχετε κρατήσει...
Ευχαριστώ.

Το είπες ή δεν το είπες;
Γιατί ΔΕΝ το έχω κρατήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει φυσικά και οτι δεν γράφτηκε.
Ούτε οτι έιμαι μαλάκας και δεν κατάλαβα τι έγραψες.
Είναι μάλλον προτιμότερο να ΜΗ με βάλεις στον κόπο να το βρω, διότι έτσι και το βρω θα θυμώσω πολύ περισσότερο.
Και τότε την έβαψες.
Στην κυριολεξία.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν, μάγκες.

Αρκετά με εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο κεφάλαιο και η ανάλγητος εργοδοσία. Την κάνω και καλά ξεμπερδέματα...

Άιντε καληνύχτεεεεεεεες.

ΥΓ: Πάντως ειλικρινά όπως και να έχει πιστεύω ότι ο Πρέζουρας και κυρίως ο Περσόνας ήταν χειρότεροι από fethry.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπόν, μάγκες.

Αρκετά με εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο κεφάλαιο και η ανάλγητος εργοδοσία. Την κάνω και καλά ξεμπερδέματα...

Άιντε καληνύχτεεεεεεεες.

ΥΓ: Πάντως ειλικρινά όπως και να έχει πιστεύω ότι ο Πρέζουρας και κυρίως ο Περσόνας ήταν χειρότεροι από fethry.

Δεν σχολίασες όμως την "απάντηση" του ίσιου, εσύ ο ...λαλίστατος κατά τα άλλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδώ που τα λέμε, πόσα μέλη πια να έχει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (αν βέβαια δεν τον έχουν διαγράψει για αλητεία), που να είναι δεξιοί, γεννηθέντες το 1977 και που το μικρό τους όνομα να είναι αυτό που μου έιχε πει κάποτε ο ίδιος ο ίσιος στο τσατ;    :think: :think: :think: :think:

εισαι τεραστιος καραγκιοζης εσυ τελικα. τιτανας. πελωριος. το διαβαζω και το διαβαζω και απορω με τη τσιπα ακομα. ου να χαθεις κωλογυναικο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν σχολίασες όμως την "απάντηση" του ίσιου, εσύ ο ...λαλίστατος κατά τα άλλα.

Κύκλοι του ΦΠ άφηναν να διαρρεύσει ότι "Είναι πάγια θέσις του να μην σχολιάζει δηλώσεις συνΥΠΟΓΙΤΩΝ".

:2funny:

Όξοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Πάντως ειλικρινά πιστεύω ότι έχουν δωθεί οι εξηγήσεις που έπρεπε. Όπως επίσης πιστεύω ότι έχεις υπερβεί τα εσκαμμένα με τις συνεχείς αναφορές σε ΝΕΚΡΟ ΣΥΓΓΕΝΗ.

Άιντε καληνύχτα και καλή καρδιά... Λέμε τωρα  :2funny:

ΥΓ: Έκτωρ πού χάθηκες εσύ; Καιρό είχες να φανείς...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κι όσο για αυτό που πόσταρες πριν που αναρωτιωσουν το πόσα άτομα με το όνομα που σου έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ στο τσατ παλαιότερα, όταν μυξόκλαιγες να σε υπερασπιστεί, έχει ο ΔΣΑ με συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ!

Συνέχισε έτσι καραγκιοζάκο. Συνέχισε τα mind games και τις απειλες από το πληκτρολόγιο.

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις που έλεγε και ο Ανεπιθύμητος...

ειδες ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εισαι τεραστιος καραγκιοζης εσυ τελικα. τιτανας. πελωριος. το διαβαζω και το διαβαζω και απορω με τη τσιπα ακομα. ου να χαθεις κωλογυναικο.

Όχι, θα ακούω να χλευάζουν τους γονείς μου και θα το αφήσω να περάσει έτσι.
Εσύ βέβαια δεν θα έκανες τίποτα, ανάρχιδε.

Επισκέπτης
θα με χαρακτήριζα σχετικά ψύχραιμο με κάποια κολλήματα, μερικώς ελεγχόμενα που δεν πιστεύει στο γενετισμό ως παράγοντα πολιτικής τοποθέτησης και δεν κάνει ιντερνετικούς πιλαφοτσαμπουκάδες...
Aχαχαχαχαχαχαχαχα....Ακου μερικως ελεγχομενα....Αχαχαχαχαχαχαχαχα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom