str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ρε σεις αυτή η λεξούλα είναι βρίσια,τί σημαίνει;;;
Καθοδηγητής... Στην αριστερά είναι τίτλος τιμής...
Ρε σεις αυτή η λεξούλα είναι βρίσια,τί σημαίνει;;;
Θα ζητήσει συγγνώμη για κάτι που και πριν απο πέντε λεπτά επιμένει πως δεν έκανε ποτέ;
Τέλος πάντων, ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη και βλέπουμε.
Δεν θα το ξαναπώ.
Το ζήτημα είναι τύπε ότι αν είχα πει κατα λάθος έστω κάτι για τους δικούς του, εννοείται ότι θα είχα ζητήσει συγνώμη καθότι δεν είναι στην κουλτούρα μου να βρίζω μάνες και πατέρες...
Ο καλαμάκιας έχει φάει τρελό κόλλημα, σα να ψαχνόταν για καυγά απο καιρό...
Κρίμα που δεν έδειχνε την ίδια αποφασιστικότητα όταν είχε γίνει το χαρτί που σκούπιζαν τα ιντερνετικά φλόκια τους ουκ ολίγοι εδώ μέσα...
Εγώ γράφω για μπέσα και εσύ κάνεις τούρκικα παζάρια. Πρώτα αυτό και βλέπουμε... Δείγμα της ΜΠΑ-ΜΠΕΣΙΑΣ που σε διακρίνει.
Και εν τέλει μία ερώτηση υποθετική έκανα. Είναι προσωπικό του θέμα, ΔΕΝ άφορά σε εμένα.
Εγώ γράφω για μπέσα και εσύ κάνεις τούρκικα παζάρια. Πρώτα αυτό και βλέπουμε... Δείγμα της ΜΠΑ-ΜΠΕΣΙΑΣ που σε διακρίνει.
Και εν τέλει μία ερώτηση υποθετική έκανα. Είναι προσωπικό του θέμα, ΔΕΝ άφορά σε εμένα.
Ρε άσε τις κουλτούρες και τις μαλακίες.
Ποιος είπε τη φράση για τους "ινστρούχτορες" γονείς μου (που ο ένας εκ των δύο έχει πεθάνει) "οι οποίοι "μου ενστάλαξαν μίσος";
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;
Είναι γεγονός.Το ζήτημα είναι τύπε ότι αν είχα πει κατα λάθος έστω κάτι για τους δικούς του, εννοείται ότι θα είχα ζητήσει συγνώμη καθότι δεν είναι στην κουλτούρα μου να βρίζω μάνες και πατέρες...
Αυτό ακριβώς...Καθοδηγητής... Στην αριστερά είναι τίτλος τιμής...
Ποια η προσβολή;;;
Προσπαθώ να καταλάβω(ούτε πταίσμα δεν μου κάνει αυτό που ειπώθηκε σαν φράση μόνη της),τελοσπάντων σφαχτείτε με την ησυχία σας...Παπαζόλη, μην πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουνε.
Άντε παλικάρι μου.
Το ποστ παρακαλώ...
Αποκλείεται να μην το έχετε κρατήσει...
Ευχαριστώ.
Λοιπόν, μάγκες.
Αρκετά με εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο κεφάλαιο και η ανάλγητος εργοδοσία. Την κάνω και καλά ξεμπερδέματα...
Άιντε καληνύχτεεεεεεεες.
ΥΓ: Πάντως ειλικρινά όπως και να έχει πιστεύω ότι ο Πρέζουρας και κυρίως ο Περσόνας ήταν χειρότεροι από fethry.
Εδώ που τα λέμε, πόσα μέλη πια να έχει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (αν βέβαια δεν τον έχουν διαγράψει για αλητεία), που να είναι δεξιοί, γεννηθέντες το 1977 και που το μικρό τους όνομα να είναι αυτό που μου έιχε πει κάποτε ο ίδιος ο ίσιος στο τσατ;
Δεν σχολίασες όμως την "απάντηση" του ίσιου, εσύ ο ...λαλίστατος κατά τα άλλα.
Κι όσο για αυτό που πόσταρες πριν που αναρωτιωσουν το πόσα άτομα με το όνομα που σου έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ στο τσατ παλαιότερα, όταν μυξόκλαιγες να σε υπερασπιστεί, έχει ο ΔΣΑ με συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ!
Συνέχισε έτσι καραγκιοζάκο. Συνέχισε τα mind games και τις απειλες από το πληκτρολόγιο.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις που έλεγε και ο Ανεπιθύμητος...
ΥΓ: Έκτωρ πού χάθηκες εσύ; Καιρό είχες να φανείς...
εισαι τεραστιος καραγκιοζης εσυ τελικα. τιτανας. πελωριος. το διαβαζω και το διαβαζω και απορω με τη τσιπα ακομα. ου να χαθεις κωλογυναικο.
ειδες ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ...
Πάντως ειλικρινά πιστεύω ότι έχουν δωθεί οι εξηγήσεις που έπρεπε.
Aχαχαχαχαχαχαχαχα....Ακου μερικως ελεγχομενα....Αχαχαχαχαχαχαχαχα...θα με χαρακτήριζα σχετικά ψύχραιμο με κάποια κολλήματα, μερικώς ελεγχόμενα που δεν πιστεύει στο γενετισμό ως παράγοντα πολιτικής τοποθέτησης και δεν κάνει ιντερνετικούς πιλαφοτσαμπουκάδες...