Τουλάχιστον πρόλαβες να αποφύγεις το στρατιωτικό;
Γλώττα λανθάνουσα.....
Κατά τα άλλα, ζήτω το έθνος.
Τουλάχιστον πρόλαβες να αποφύγεις το στρατιωτικό;
Βρείτε επιτέλους το επίμαχο ποστ,δεν θα το ξημερώσουμε!!!
Αντέ κ θέλω να δω προσφέρω την μαρτυρία υπεράσπισης μου σε αυτόν που δίνει τα περισσότερα(ευκαιρία να βγάλω κ τίποτις)....
Ωστόσο χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα...Ο ίσιος ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ αν πόσταρε αυτό που ισχυρίζομαι οτι πόσταρε;
Αν δεν το πόσταρε, ας μας το έλεγε καθαρά: "δεν έγραψα κάτι τέτοιο".
Αλλά ΔΕΝ το λέει.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Αλλά κ συ δεν βοηθάς λίγο...Ο ίσιος εξακολουθεί να "μη θυμάται"....
Αλλά κ συ δεν βοηθάς λίγο...
Εγω το θυμαμαι, δεν ηταν τοσο extreme οσο περιγραφεται. Βεβαια ο καθενας εχει το δικο του οριο οσον αφορα αυτα τα θεματα, αλλα παλι το να ξεπερνιεται το οριο ειναι βασικο χαρακτηριστικο αυτου του φορουμ.Αλλά κ συ δεν βοηθάς λίγο...
Ας το ψάξει κάποιος....Τι άλλο να κάνω;
Του το έχω ζητήσει τόσες φορές.
Να τον παρακαλάω δηλαδή;
Κοίτα αν σκεφτεί κανείς τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα υπερβολή μου φαίνεται κ εμένα...Εγω το θυμαμαι, δεν ηταν τοσο extreme οσο περιγραφεται. Βεβαια ο καθενας εχει το δικο του οριο οσον αφορα αυτα τα θεματα, αλλα παλι το να ξεπερνιεται το οριο ειναι βασικο χαρακτηριστικο αυτου του φορουμ.
Εγω το θυμαμαι, δεν ηταν τοσο extreme οσο περιγραφεται. Βεβαια ο καθενας εχει το δικο του οριο οσον αφορα αυτα τα θεματα, αλλα παλι το να ξεπερνιεται το οριο ειναι βασικο χαρακτηριστικο αυτου του φορουμ.
Extreme, ξε-extreme, εμένα με έθιξε.
Οπότε ας μη μας κάνει την αθώα περιστερά μετά ο ίσιος.
Γιατί έτσι όπως το πάει, σε λίγο θα καλέσει και ...ενόρκους.
Ας ζητήσει μια απλή και σαφή συγγνώμη ώστε να λήξει το θέμα.
Το έχεις σίγουρα κρατημένο κ περιμένεις την ''κατάλληλη'' στιγμή κουφάλα....Extreme, ξε-extreme, εμένα με έθιξε.
Αυτο εννοωΚοίτα αν σκεφτεί κανείς τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα υπερβολή μου φαίνεται κ εμένα...
Ενταξει αλλα δεν προκειται να γινει, ως ποτε θα την περιμενεις την συγγνωμη? Δεν ειναι αναγκη να το παιρνεις τοσο προσωπικα, μαλακιες τετοιου στυλ εχουν ειπωθει απο πολλους εδω, και απο εσενα επισης.Extreme, ξε-extreme, εμένα με έθιξε.
Το έχεις σίγουρα κρατημένο κ περιμένεις την ''κατάλληλη'' στιγμή κουφάλα....
σωπατε καλε! εσεις που εχετε περασει τους παντες γεννεες 14 με ψευδη και συκοφαντιες το παιζετε θιγμενος? ρε αντε κουνα λιγο την κεφαλα σου να παρει καμια στροφη, ηλιθιο κατασκευασμα! κοτα! γελοιε!Extreme, ξε-extreme, εμένα με έθιξε.
Εσύ γιατί επιμένεις τώρα να κάνεις χαβαλέ;
Ενταξει αλλα δεν προκειται να γινει, ως ποτε θα την περιμενεις την συγγνωμη? Δεν ειναι αναγκη να το παιρνεις τοσο προσωπικα, μαλακιες τετοιου στυλ εχουν ειπωθει απο πολλους εδω, και απο εσενα επισης.
Δεν είχα ουδεμία πρόθεση να θίξω τους δικούς σου και λυπάμαι που εξέλαβες ως βρισιά μια φράση που δεν της είχα προσδώσει τέτοιο νόημα.
Over and out και δεν πρόκειται να επανέλθω.
Δεν ήταν ακριβώς η συγγνώμη που όφειλες -κατά τη γνώμη μου- να ζητήσεις, αλλά θα το δεχθώ.
Είναι τουλάχιστον κάτι το να παραδέχεσαι πως δεν είμαι τρελός που επέμενα τόσον καιρό.
Λήξαν το θέμα, αρκεί να μην έχουμε τίποτα ...επιπρόσθετα.