Το εδωσα και εγω αυτο το κειμενο,σε αλλο λινκ.
Αντιγραφω...Η εκθεση ειναι ΓΝΩΣΤΟ οτι εχει λογοκριθει οταν δημοσιευεται το αρθρο του Καλυβα,ε?
"Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Μακρή-Στάικου να προλογίσω την(ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ)έκθεση Ουάλας, ένα ιστορικό τεκμήριο αναμφισβήτητης σημασίας...Στο εισαγωγικό μου σημείωμα υπογράμμιζα τη διπλή ιστοριογραφική αξία της(ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗΣ)έκθεσης....Στην ανάγκη της σύνθετης ανάγνωσης αναφέρεται εξάλλου και το σχόλιό μου για την ιστοριογραφική επικαιρότητα της έκθεσης(ΠΛΗΡΗΣ καλυψη στην ΑΠΑΤΗ)...Εκεί όμως όπου η κακοπιστία(για μια ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ...)συναντά το πιο ακραίο αντιεπιστημονικό ένστικτο είναι όταν αποδοκιμάζεται η ίδια η δημοσίευση ενός ιστορικού τεκμηρίου. Η λέξη μάλιστα που χρησιμοποιεί ο Φλάισερ(αποκαλυψε,μεταξυ αλλων,την ΞΕΦΤΙΛΑ)είναι καθ΄ όλα ενδεικτική: «ξεθάβεται», μας λέει, η έκθεση Ουάλας, ορολογία που εξισώνει την ιστορική έρευνα με την... τυμβωρυχία. Προφανώς, θεωρεί ότι ορισμένα ιστορικά τεκμήρια θα ήταν καλύτερο να παραμένουν «θαμμένα», μια θέση που τον οδηγεί στην απόλυτη ταύτιση με το ΚΚΕ, το οποίο ως γνωστόν απαγορεύει την πρόσβαση των ερευνητών στο αρχείο του."
Ο Καλυβας γραφει οτι ο Φλαισερ"ταυτιζεται με το ΚΚΕ",την ιδια στιγμη που ο ιδιος ειναι μελος του Ιδρυματος"Κωνσταντινος Καραμανλης"...Τερμα ΛΙΓΔΑ δλδ.