Επισκέπτης
αυτές είναι απόψεις τύπου fethry (προσέχετε σε ποιόν πάτε να μοιάσετε)
μπα? διαθέτει και άποψη ο κ. fethry? μέχρι τώρα το μόνο που μας έχει πεί πως διαθέτει ειναι....δυνατό κροσσέ! (το οποιο αμφισβητούν επίσης οι συνομιλητές του)
αυτές είναι απόψεις τύπου fethry (προσέχετε σε ποιόν πάτε να μοιάσετε)
Δε χωράει πολλούς όμως!
μου αρκεί το οτι ΔΕΝ το βλεπετε εσείς!τι άλλο θέλεις για να καταλήξεις φασιστάκο;
να σου το πει ο κ/φ ή ο μιχλολιάκος;
σούργελο!!!
μου αρκεί το οτι ΔΕΝ το βλεπετε εσείς!
αρα τουλάχιστο μεχρι το 1994, την περίοδο δηλαδή που έγραψε τα περισσότερα "ιστορικά" του έργα , το έκανε με την ιδιότητα του αναπληρωτή καθηγητή Γερμανικής!
Εχετε τώρα λίγο χρόνο να συμβουλευτείτε την κ. Παπαρήγα ή τον κ.Τσίπρα για το πως θα αντιμετωπίσετε την αλήθεια, εγώ φευγω προς το παρόν! Όταν επανέλθω να είστε πιο διαβασμένος!
Τώρα τι το πολυσυζητάτε για το συμμοριτοπόλεμο? Πάει έγινε, τον ήπιαν τα κομμούνια , τέλειωσε το 49. The game is over!
Τώρα τι το πολυσυζητάτε για το συμμοριτοπόλεμο? Πάει έγινε, τον ήπιαν τα κομμούνια , τέλειωσε το 49. The game is over!
τελικά χωράνε όλες οι β.π. στο καταφύγιό σου;
The south shall rise again!
Στην υπόγα πάντως όλοι οι καλοί χωράνε...
Ἐντελῶς ἄτοποι παραλληλισμοί... >
τελικά χωράνε όλες οι β.π. στο καταφύγιό σου;
Ο παραλληλισμός πάει στο ότι παρά τη συντριπτική ήττα τους αλλά και την απόρριψη των αξιών που πίστευαν, κάποιοι ονειρεύονται νέο αντάρτικο όπως κάποιοι ονειρεύονται αυτόνομο αμερικάνικό νότο...
αυτό στη φαντασία σου.
η πραγματική σημερινή σύγκρουση αφορά την αναθεώρηση της ιστορίας...
Κουφάλες μοναρχοφασίστες έρχεται ο τέταρτος γύρος! ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!!
αυτό στη φαντασία σου.
η πραγματική σημερινή σύγκρουση αφορά την αναθεώρηση της ιστορίας...
Όσον αφορά το ένα σκέλος δλδ ότι οι αντιφάσεις του καπιταλισμού έχουν υπερβεί τα όρια, εκεί είμαστε μέσα. Από εκεί και πέρα τι γίνεται είναι η κουβέντα.
ποια είναι τα "σκέλη" ;
αλλά και την απόρριψη των αξιών που πίστευαν,