OK, whatever. Δική σου είναι η φαντασίωση έτσι κι αλλιώς. Όπως θέλεις τη φτιάχνεις.
Τωρα,το αν υπαρχει η δεν υπαρχει η παρεα των ταβλαδορων...Υπαρχουν σχολια περι"δικαιωμενων νεκρων"και εκτιμησεις για"γεματες λυρισμο και φορτισμενους ορους"περιγραφες.
Ναι, το επαναλαμβάνω ότι το να μην βρίζονται νεκροί είναι πάγια θέση μου. Όποιοι και εάν ήταν. Είναι απλό, δεν είναι; Μιλας για τον Ιωαννίδη. Όχι, αυτός δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Εσύ βρίσε, εγώ ΌΧΙ.
Και όσο για τους φορτισμένους όρους, μιλάς για κείμενο που είχε αναρτήσει ο NOVOSELAC νομίζω όταν είχε ανοίξει το νήμα για το μπλόκο της Κοκκινιάς. Είχε φορτισμένους όρους που επηρεάζουν τον αναγνώστη, πώς να το κάνουμε τώρα; Και φυσικά για μια ακόμη φορά δεν σου βγήκε αυτό που ήθελες διότι μου ζήτησες το ίδιο για ένα κείμενο που είχε αναρτήσει ο james070 και απάντησα και για αυτό ότι είχε επίσης φορτισμένους όρους.
Όταν ο στόχος σου είναι να εξιστορήσεις οι φορτισμένοι όροι πρέπει να λείπουν, εκτός και εάν ο στόχος σου είναι η προπαγάνδα και το να επηρεάσεις τον αναγνώστη οδηγώντας τα συναισθήματά του. Και αυτό απλό είναι, δεν είναι;
Δεν θα παραστησω τον μαλακα για να μην χαλαστουν τα συναισθηματα μερικων-μερικων πισω απο το πισι...Fuck their feelings.
Εάν εννοείς τον trustworth και τη δήλωσή του γεμάτη υπερηφάνεια ότι συγγενής του παράτησε το αλβανικό μέτωπο επικαλούμενος ψευδή ασθένεια, ή το υποονοούμενο που άφησε περί επικερδούς ενασχόλησης του ιδίου συγγενούς με τις προμήθειες του στρατού τα είπαμε. Άσκησα τη δρυμεία κριτική μου και προφανώς αυτός επειδή μετάνιωσε για το ποστάρισμα αυτό είπε να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα.
If you want to fuck with HIS feelings and satisfy YOURS, be my kind guest...
Your call...