Επισκέπτης
φανταζομαι γνωριζετε την παροιμια περι του σκυλου που γαυγιζει....Ὤχχχ! Τραγικὸν λᾶθος! Ἠρέθισα τὸν σκληρὸν τοῦ ἱστοτόπου .
φανταζομαι γνωριζετε την παροιμια περι του σκυλου που γαυγιζει....Ὤχχχ! Τραγικὸν λᾶθος! Ἠρέθισα τὸν σκληρὸν τοῦ ἱστοτόπου .
Προσεχε! its gonna get fuckin ugly...Ὤχχχ! Τραγικὸν λᾶθος! Ἠρέθισα τὸν σκληρὸν τοῦ ἱστοτόπου .
:o :o :o :oΠροσεχε! its gonna get fuckin ugly...
επί ξυρού ακμής!Ὤχχχ! Τραγικὸν λᾶθος! Ἠρέθισα τὸν σκληρὸν τοῦ ἱστοτόπου .
Ὤχχχ! Τραγικὸν λᾶθος! Ἠρέθισα τὸν σκληρὸν τοῦ ἱστοτόπου .
επί ξυρού ακμής!
Προσεχε! its gonna get fuckin ugly...
Μα'στα. Διαβάζεις την πρώτη παράγραφο που έγραψα και αγνοείς τη δεύτερη που καθαρά και ξάστερα σου λέω ότι ΕΣΥ ΆΡΧΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
Κι όχι μόνο αυτό, επιμένεις και στην απειλη. Τολμάς δηλαδή και το ξαναγράφεις. Που τιμωρήθηκες από το site με διαγραφή δεν σου έβαλε μυαλό έτσι; ΟΚ λοιπόν πάαινε για το ξεδόντιασμα.
Με την όπισθεν...
σιγα κυριε Terminator, θα ξεκάνετε όλον τον ιστότοπον έτσι που το πάτε..
κατουρήστε και λίγο....
Τι θα γίνει με σένα κοτούλα μου;
Έτσι σε θέλω.
Μετριοπαθή.
Eλα ρε γιατι? Ενταξει δεν ηταν ταινιαρα, αλλα εμενα μου αρεσε. Ειμαι μεγαλος φαν του Κλινταν και ο Κλιντ γενικώς γαμεί και δέρνει, η εν λόγω ταινία ήταν μία από τις πιο ερασιτεχνικές που έχω δει ποτε μου (ειδικά οι ερμηνείες των παιδιών ήταν απαράδεκτες, τα ατάλαντα ελληνόπουλα των δικών μας σειρων φαντάζουν επιπέδου Κατίνας Παξινού μπροστά τους)
ταινία σκέτη απογοήτευση
Eλα ρε γιατι? Ενταξει δεν ηταν ταινιαρα, αλλα εμενα μου αρεσε. Ειμαι μεγαλος φαν του Κλιντ
Oι υποτιτλοι σε ματσεντονσκι ειναι?Ερ: Τί είπε ο fethry όταν τον διέγραψαν προ διετίας;
Απ: "I 'll be back"
Ιδού και το ντοκουμέντο...
Αυτο εννοουσακαι γω φαν του είμαι, αλλά αυτό δεν ήταν Γκραν Τορίνο, ήταν Γκράντε απογοήτευση...
το μόνο που με απέτερεψε από το να βγάλω το dvd και να κάτσω τελικά να την δω μέχρι το τέλος ήταν η παρουσία του (ο πούστης είναι μορφή).
Oι υποτιτλοι σε ματσεντονσκι ειναι?
Παρεμπιπτόντως στο Terminator II συμπρωταγωνιστούσε ο Robert Patrick που υποδύθηκε και τον αντικαταστάτη του Μώλντερ στη σειρά X-Files την όγδοη και ένατη περίοδο της σειράς.
Πολύ μου αρέσει σαν ηθοποιός
Με το ραμφος?μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ μπορεί να πληκτρολογεί φορώντας ζουρλομανδύα???