Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• κοτα.jpg
    κοτα.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 17

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Προσεχε! its gonna get fuckin ugly...

αν και ο Κλιντ γενικώς γαμεί και δέρνει, η εν λόγω ταινία ήταν μία από τις πιο ερασιτεχνικές που έχω δει ποτε μου (ειδικά οι ερμηνείες των παιδιών ήταν απαράδεκτες, τα ατάλαντα ελληνόπουλα των δικών μας σειρων φαντάζουν επιπέδου Κατίνας Παξινού μπροστά τους)

ταινία σκέτη απογοήτευση :offtopic:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μα'στα. Διαβάζεις την πρώτη παράγραφο που έγραψα και αγνοείς τη δεύτερη που καθαρά και ξάστερα σου λέω ότι ΕΣΥ ΆΡΧΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

Κι όχι μόνο αυτό, επιμένεις και στην απειλη. Τολμάς δηλαδή και το ξαναγράφεις. Που τιμωρήθηκες από το site με διαγραφή δεν σου έβαλε μυαλό έτσι; ΟΚ λοιπόν πάαινε για το ξεδόντιασμα.

Με την όπισθεν...

Έτσι σε θέλω.
Μετριοπαθή.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αν και ο Κλιντ γενικώς γαμεί και δέρνει, η εν λόγω ταινία ήταν μία από τις πιο ερασιτεχνικές που έχω δει ποτε μου (ειδικά οι ερμηνείες των παιδιών ήταν απαράδεκτες, τα ατάλαντα ελληνόπουλα των δικών μας σειρων φαντάζουν επιπέδου Κατίνας Παξινού μπροστά τους)

ταινία σκέτη απογοήτευση :offtopic:
Eλα ρε γιατι? Ενταξει δεν ηταν ταινιαρα, αλλα εμενα μου αρεσε. Ειμαι μεγαλος φαν του Κλιντ  :rockon: :rockon: :rockon:

"ever noticed how you come across somebody once in a while that you shouldnt have fucked with... thats me..."

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ερ: Τί είπε ο fethry όταν τον διέγραψαν προ διετίας;
Απ: "I 'll be back"

Ιδού και το ντοκουμέντο...

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ερ: Και τί του είπε ο τότε διαχειριστής;
Απ: "Hasta la vista ... fethry"

Ιδού και το ντοκουμέντο:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eλα ρε γιατι? Ενταξει δεν ηταν ταινιαρα, αλλα εμενα μου αρεσε. Ειμαι μεγαλος φαν του Κλιντ  :rockon: :rockon: :rockon:

και γω φαν του είμαι, αλλά αυτό δεν ήταν Γκραν Τορίνο, ήταν Γκράντε απογοήτευση...
το μόνο που με απέτερεψε από το να βγάλω το dvd και να κάτσω τελικά να την δω μέχρι το τέλος ήταν η παρουσία του (ο πούστης είναι μορφή).

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και γω φαν του είμαι, αλλά αυτό δεν ήταν Γκραν Τορίνο, ήταν Γκράντε απογοήτευση...
το μόνο που με απέτερεψε από το να βγάλω το dvd και να κάτσω τελικά να την δω μέχρι το τέλος ήταν η παρουσία του (ο πούστης είναι μορφή).
Αυτο εννοουσα  :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παρεμπιπτόντως στο Terminator II συμπρωταγωνιστούσε ο Robert Patrick που υποδύθηκε και τον αντικαταστάτη του Μώλντερ στη σειρά X-Files την όγδοη και ένατη περίοδο της σειράς.

Πολύ μου αρέσει σαν ηθοποιός

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παρεμπιπτόντως στο Terminator II συμπρωταγωνιστούσε ο Robert Patrick που υποδύθηκε και τον αντικαταστάτη του Μώλντερ στη σειρά X-Files την όγδοη και ένατη περίοδο της σειράς.

Πολύ μου αρέσει σαν ηθοποιός

+1

έχει και κάτι αυτιά, σαν elf είναι :2funny:

εντιτ:δεν τα κατάφερε όμως να χωρέσει στα παπούτσια (όχι τα κόκκινα  :grin: ) του Μώλντερ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom