Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...μήπως όσοι απείχαν είναι και αριστεροί?  :o

Η αποχή ερμηνεύεται ελεύθερα...
Προσωπικά την ερμηνευω ως ανοχή στην κυβέρνηση...
Αν μου τη σπάει κάποιος, πάω και τομ μαυρίζω ή έστω πάω και ρίχνω ένα άκυρο μη μήνυμα συμπαράστασης στην εφορευτική επιτροπή...
Τα περί ανόδου του ΚΚΕ μόνο γέλιο προκαλούν αφού είναι γνωστό ότι οι ψηφοφόροι του είναι ταλιμπάν και πάνε πάντα όλοι μαζί για ψήφο (υποθέτω πέφτει και αναφορά αν κάποιος έδειξε οπορτουνιστικές τάσεις και απείχε) όποτε σε συνθήκες αποχής το ποσοστό είναι μεγαλύτερο- απλά μαθηματικά...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν μου τη σπάει κάποιος, πάω και τομ μαυρίζω ή έστω πάω και ρίχνω ένα άκυρο μη μήνυμα συμπαράστασης στην εφορευτική επιτροπή...
Τα περί ανόδου του ΚΚΕ μόνο γέλιο προκαλούν αφού είναι γνωστό ότι οι ψηφοφόροι του είναι ταλιμπάν και πάνε πάντα όλοι μαζί για ψήφο (υποθέτω πέφτει και αναφορά αν κάποιος έδειξε οπορτουνιστικές τάσεις και απείχε) όποτε σε συνθήκες αποχής το ποσοστό είναι μεγαλύτερο- απλά μαθηματικά...

Ρε μπας και είσαι ο Ηλίας Νικολακόπουλος;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα λέω ότι θέλω γατούλα μου.

Είναι "ό, τι"  :birdman:

Ιδίως όταν ο γκόμενός σου δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη για τους ζωντανούς συγγενείς μου που χλεύασε (εγώ τουλάχιστον τιμάω τον παππού του που εκείνος "άδειασε" κανονικά) και μετά, σαν καλό πουστάκι, "δεν εννοούσε αυτό".

Δεν κατάλαβα, δεν μπορεί ο ΔΙΚΟΣ μου συγγενείς να ΕΙΝΑΙ μαλάκας; Μόνο των άλλων έχει αυτήν την πολυτέλεια; Η αντικειμενικότητα επιβάλλει να πέφτουν τα συγγενιλίκια όταν κρίνουμε. Δεν μπορεί δηλαδή να διαφωνώ με τις επιλογές του πατέρα μου επειδή είναι πατέρας μου; Του αδελφού μου το ενός συγγενή, του άλλου; Πρέπει αναγκαστικά να συμφωνώ με τους συγγενείς επειδή είναι συγγενείς;

Όσο για το καλαμάκι, το τρέμει και το παρατρέμει, γι αυτό και τα κλαψουρίσματα.

Επιμένεις ρε;

Όσο για τον διάλογο, αυτόν έχω με άτομα της -ηθικής- κατηγορίας σας.
Αν σας αρέσει.

Κρίνε και το ήθος μας τώρα ηθικολόγε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι "ό, τι"  :birdman:

Δεν κατάλαβα, δεν μπορεί ο ΔΙΚΟΣ μου συγγενείς να ΕΙΝΑΙ μαλάκας; Μόνο των άλλων έχει αυτήν την πολυτέλεια; Η αντικειμενικότητα επιβάλλει να πέφτουν τα συγγενιλίκια όταν κρίνουμε. Δεν μπορεί δηλαδή να διαφωνώ με τις επιλογές του πατέρα μου επειδή είναι πατέρας μου; Του αδελφού μου το ενός συγγενή, του άλλου; Πρέπει αναγκαστικά να συμφωνώ με τους συγγενείς επειδή είναι συγγενείς;

Πάμε ένα ένα λοιπόν:

«Στη μακρόνησο στάλησαν κυρίως αγνοί κομμουνιστές που όσο να ναι, τα εγκληματάκια τους τα έκαναν αλλά δεν τους λες και πορωμένους...
Τα πραγματικά καθάρματα ως συνήθως ξέφυγαν...»

Σου θυμίζω δηλαδή την άποψη του ίσιου για τους μακρονησιώτες (διατυπώθηκε στις 3-11-2010), ένας εκ των οποίων υπήρξε και ο παππούς του. Τα σχόλια περιττεύουν νομίζω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είναι "ό, τι"  :birdman:

Επιμένεις ρε;

Κρίνε και το ήθος μας τώρα ηθικολόγε

Έλα μωρέ Φ., εδώ έγραψα ένα "δεν είμαι υπερήφανος για την πολιτική τοποθέτηση του παππού μου" και ο άλλος συμπερανε ότι πρόδωσα το αίμα μου...
Μιλάμε για κάψιμο και νοοτροπία σταζίτη ανακριτή...
Με τον ίδιο τρόπο συμπέρανε ότι δήθεν έβρισα τους δικούς τους, με τον ίδιο τρόπο αναπαράγει παλια ποστς μου λες και εγώ θα δηλώνω μετάνοιες για αυτά που έγραψα, με τον ίδιο τρόπο απειλεί σε δημόσιο φόρουμ όταν όχι πολύ καιρό πριν είχε γίνει το πτυελοδοχείο της ιστοσελίδας (με ευθείες και πραγματικές βρισιές για τους δικούς του) και έτρεχε σε μένα να τον υπερασπιστώ και στράβωνε όταν του' λεγα ότι δεν είμαι γενικός εισαγγελέας του σάιτ...
Τότε προφανώς δεν είχε μάθει για τα καλαμάκια ή κόλωνε να τα προτείνει σε αυτούς που τον περνούσαν γενιές 14...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΑΝΤΑΡΣΥΑ περιφέρεια κ ΚΚΕ(τον θεία μου) τοπικά.

Εσύ αποχή εεεε;;; :birdman:

βγήκε ο θείος, ή πήρε τα @@δια του? :birdman:
εγώ δεν είχα τη δυνατότητα να ψηφίσω (εάν ψήφιζα στα μέρη μου θα ψήφιζα υπερκομματικά, γιατί σε κάθε περίπτωση οι εκλογές αυτές αφορούσαν τις τοπικές κοινωνίες και με ενδιαφέρει το καλό του τόπου-άλλωστε στην επαρχία ξέρουμε καλύτερα τι καπνό φουμάρει ο καθένας...)

μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δυστυχώς θεωρώ ότι η αποχή εκφράζει λανθάνουσα συνειδητοποίηση της αδυναμίας του εκλογικού σώματος να αλλάξει τα πράγματα, κοινώς:"σιγά μωρέ, όποιος και να βγει τα ίδια θα έχουμε..." (πολιτικός ωχαδερφισμός :huh: )

τελικά το κατάφεραν... (το "ποιοί" το κατάφεραν, είναι άλλοι κουβέντα...)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έλα μωρέ Φ., εδώ έγραψα ένα "δεν είμαι υπερήφανος για την πολιτική τοποθέτηση του παππού μου" και ο άλλος συμπερανε ότι πρόδωσα το αίμα μου...

Η γνώμη σου για την γενική "εγκληματικότητα" των Μακρονησιωτών (μεταξύ των οποίων και ο παππούς σου) δεν είναι καταγεγραμμένη μήπως, κοκκώνα μου; Αυτό που πόσταρα παραπάνω ΔΕΝ είναι δικό σου;     :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Υ.Γ. Περιμένω ακόμα να μου πεις ποιους αποκαλεσες "στυγνούς ινστρούχτορες που μου ενστάλαξαν μίσος". Γιατί κωλώνεις τόσο;

Επισκέπτης
Ἡ κρίσις ἐκτύπησεν σκληρὰ καὶ τοὺς ἐπαγγελματίας τοῦ ἀκροάματος ὁδηγούσα αὐτοὺς εἰς εὐερεθιστότητα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ἡ κρίσις ἐκτύπησεν σκληρὰ καὶ τοὺς ἐπαγγελματίας τοῦ ἀκροάματος ὁδηγούντας αὐτοὺς εἰς εὐερεθιστότητα.

Εκεί χτύπησε τα επιθεωρησιακά νούμερα που το παίζουν καθαρευουσιάνοι Δελαπατρίδηδες σε σάιτ για μπουρδέλα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλάμε για κάψιμο και νοοτροπία σταζίτη ανακριτή...
Με τον ίδιο τρόπο συμπέρανε ότι δήθεν έβρισα τους δικούς τους, με τον ίδιο τρόπο αναπαράγει παλια ποστς μου λες και εγώ θα δηλώνω μετάνοιες για αυτά που έγραψα, με τον ίδιο τρόπο απειλεί σε δημόσιο φόρουμ όταν όχι πολύ καιρό πριν είχε γίνει το πτυελοδοχείο της ιστοσελίδας (με ευθείες και πραγματικές βρισιές για τους δικούς του) και έτρεχε σε μένα να τον υπερασπιστώ και στράβωνε όταν του' λεγα ότι δεν είμαι γενικός εισαγγελέας του σάιτ...
Τότε προφανώς δεν είχε μάθει για τα καλαμάκια ή κόλωνε να τα προτείνει σε αυτούς που τον περνούσαν γενιές 14...

Έχουμε link για αυτά; Ή ήταν με πμ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εκεί χτύπησε τα επιθεωρησιακά νούμερα που το παίζουν καθαρευουσιάνοι Δελαπατρίδηδες σε σάιτ για μπουρδέλα.

τα οποία πάντως είναι εις θέσιν να ξεχωρίσουν έναν σύνδεσμο από μια αντωνυμία :birdman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν ήταν με πμ δεν θα αναφερόμουν σε αυτά...
Βαριέμαι να ψάξω- πάνε 2 χρόνια και έχουν μεσολαβήσει εκατοντάδες χιλιάδες ποσταρίσματα..

Με πμ ήταν κάποια άλλα προσωπικά σου που μου έλεγες, τα οποία μη φοβάσαι, δεν θα κοινοποιήσω.
Δεν είμαι πουστάκι σαν και σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom