Επισκέπτης
Ρε μαλάκα κάθε φορά που πάω να ανεβάσω λίγο το επιπεδό μου εμφανίζεσαι κ με κατεβάζεις στο δικό σου,αμάν πια!!!ok, επανήλθες
Ρε μαλάκα κάθε φορά που πάω να ανεβάσω λίγο το επιπεδό μου εμφανίζεσαι κ με κατεβάζεις στο δικό σου,αμάν πια!!!ok, επανήλθες
Ρε μαλάκα κάθε φορά που πάω να ανεβάσω λίγο το επιπεδό μου εμφανίζεσαι κ με κατεβάζεις στο δικό σου,αμάν πια!!!
...μήπως όσοι απείχαν είναι και αριστεροί? :o
Η αποχή ερμηνεύεται ελεύθερα...
Προσωπικά την ερμηνευω ως ανοχή στην κυβέρνηση...
Αν μου τη σπάει κάποιος, πάω και τομ μαυρίζω ή έστω πάω και ρίχνω ένα άκυρο μη μήνυμα συμπαράστασης στην εφορευτική επιτροπή...
Τα περί ανόδου του ΚΚΕ μόνο γέλιο προκαλούν αφού είναι γνωστό ότι οι ψηφοφόροι του είναι ταλιμπάν και πάνε πάντα όλοι μαζί για ψήφο (υποθέτω πέφτει και αναφορά αν κάποιος έδειξε οπορτουνιστικές τάσεις και απείχε) όποτε σε συνθήκες αποχής το ποσοστό είναι μεγαλύτερο- απλά μαθηματικά...
ΑΝΤΑΡΣΥΑ περιφέρεια κ ΚΚΕ(τον θεία μου) τοπικά.εσύ τι ψήφισες αλήθεια? (ή μήπως απείχες?)
Θα λέω ότι θέλω γατούλα μου.
Ιδίως όταν ο γκόμενός σου δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη για τους ζωντανούς συγγενείς μου που χλεύασε (εγώ τουλάχιστον τιμάω τον παππού του που εκείνος "άδειασε" κανονικά) και μετά, σαν καλό πουστάκι, "δεν εννοούσε αυτό".
Όσο για το καλαμάκι, το τρέμει και το παρατρέμει, γι αυτό και τα κλαψουρίσματα.
Όσο για τον διάλογο, αυτόν έχω με άτομα της -ηθικής- κατηγορίας σας.
Αν σας αρέσει.
Είναι "ό, τι"
Δεν κατάλαβα, δεν μπορεί ο ΔΙΚΟΣ μου συγγενείς να ΕΙΝΑΙ μαλάκας; Μόνο των άλλων έχει αυτήν την πολυτέλεια; Η αντικειμενικότητα επιβάλλει να πέφτουν τα συγγενιλίκια όταν κρίνουμε. Δεν μπορεί δηλαδή να διαφωνώ με τις επιλογές του πατέρα μου επειδή είναι πατέρας μου; Του αδελφού μου το ενός συγγενή, του άλλου; Πρέπει αναγκαστικά να συμφωνώ με τους συγγενείς επειδή είναι συγγενείς;
Επιμένεις ρε;
Κρίνε και το ήθος μας τώρα ηθικολόγε
Είναι "ό, τι"
Δεν κατάλαβα, δεν μπορεί ο ΔΙΚΟΣ μου συγγενείς να ΕΙΝΑΙ μαλάκας; Μόνο των άλλων έχει αυτήν την πολυτέλεια; Η αντικειμενικότητα επιβάλλει να πέφτουν τα συγγενιλίκια όταν κρίνουμε. Δεν μπορεί δηλαδή να διαφωνώ με τις επιλογές του πατέρα μου επειδή είναι πατέρας μου; Του αδελφού μου το ενός συγγενή, του άλλου; Πρέπει αναγκαστικά να συμφωνώ με τους συγγενείς επειδή είναι συγγενείς;
Επιμένεις ρε;
Κρίνε και το ήθος μας τώρα ηθικολόγε
ΑΝΤΑΡΣΥΑ περιφέρεια κ ΚΚΕ(τον θεία μου) τοπικά.
Εσύ αποχή εεεε;;;
Η αποχή ερμηνεύεται ελεύθερα...
Προσωπικά την ερμηνευω ως ανοχή στην κυβέρνηση...
Αν μου τη σπάει κάποιος, πάω και τομ μαυρίζω ή έστω πάω και ρίχνω ένα άκυρο μη μήνυμα συμπαράστασης στην εφορευτική επιτροπή...
Έλα μωρέ Φ., εδώ έγραψα ένα "δεν είμαι υπερήφανος για την πολιτική τοποθέτηση του παππού μου" και ο άλλος συμπερανε ότι πρόδωσα το αίμα μου...
Θα κρίνω ότι γουστάρω, παπαράκο.
Ἡ κρίσις ἐκτύπησεν σκληρὰ καὶ τοὺς ἐπαγγελματίας τοῦ ἀκροάματος ὁδηγούντας αὐτοὺς εἰς εὐερεθιστότητα.
Έλα μωρέ Φ., εδώ έγραψα ένα "δεν είμαι υπερήφανος για την πολιτική τοποθέτηση του παππού μου" και ο άλλος συμπερανε ότι πρόδωσα το αίμα μου...
Μιλάμε για κάψιμο και νοοτροπία σταζίτη ανακριτή...
Με τον ίδιο τρόπο συμπέρανε ότι δήθεν έβρισα τους δικούς τους, με τον ίδιο τρόπο αναπαράγει παλια ποστς μου λες και εγώ θα δηλώνω μετάνοιες για αυτά που έγραψα, με τον ίδιο τρόπο απειλεί σε δημόσιο φόρουμ όταν όχι πολύ καιρό πριν είχε γίνει το πτυελοδοχείο της ιστοσελίδας (με ευθείες και πραγματικές βρισιές για τους δικούς του) και έτρεχε σε μένα να τον υπερασπιστώ και στράβωνε όταν του' λεγα ότι δεν είμαι γενικός εισαγγελέας του σάιτ...
Τότε προφανώς δεν είχε μάθει για τα καλαμάκια ή κόλωνε να τα προτείνει σε αυτούς που τον περνούσαν γενιές 14...
Έχουμε link για αυτά; Ή ήταν με πμ;
Έχουμε link για αυτά; Ή ήταν με πμ;
Εκεί χτύπησε τα επιθεωρησιακά νούμερα που το παίζουν καθαρευουσιάνοι Δελαπατρίδηδες σε σάιτ για μπουρδέλα.
Αν ήταν με πμ δεν θα αναφερόμουν σε αυτά...
Βαριέμαι να ψάξω- πάνε 2 χρόνια και έχουν μεσολαβήσει εκατοντάδες χιλιάδες ποσταρίσματα..