kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Με το ραμφος?
το ράμφος της πάπιας όμως είναι πεπλατυσμένο
Με το ραμφος?
+1
έχει και κάτι αυτιά, σαν elf είναι
εντιτ:δεν τα κατάφερε όμως να χωρέσει στα παπούτσια (όχι τα κόκκινα ) του Μώλντερ...
Μα'στα. Διαβάζεις την πρώτη παράγραφο που έγραψα και αγνοείς τη δεύτερη που καθαρά και ξάστερα σου λέω ότι ΕΣΥ ΆΡΧΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
Κι όχι μόνο αυτό, επιμένεις και στην απειλη. Τολμάς δηλαδή και το ξαναγράφεις. Που τιμωρήθηκες από το site με διαγραφή δεν σου έβαλε μυαλό έτσι; ΟΚ λοιπόν πάαινε για το ξεδόντιασμα.
Με την όπισθεν...
1) Βασικά δεν πήρε το ρόλο του Μώλντερ αλλά της Σκάλλυ εάν θυμάσαι καλά. Η Σκάλλυ από εκεί που ζητούσε αποδείξεις ΓΙΑ ΌΛΑ άξαφνα μετετράπη σε Μώλντερ και ο Ντάγκετ πήρε τη θέση της ως σκεπτικιστής των μεταφυσικών φαινομένων. Έπρεπε να υπάρχει ένας κι ένας...
2) Επίσης ο Ντάγκετ ήταν πιο πειστικός αστυνομικός ρε φίλε. Ο άλλος τις έτρωγε συνεχώς
Η τεχνολογια δουλευει για αυτον
το ράμφος της πάπιας όμως είναι πεπλατυσμένο
Παρεμπιπτόντως, ειρωνεύτηκα κανέναν συγγενή του ίσιου;
Δεν έχεις παρά να μου υποδείξεις ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ το έκανα, και μάλιστα "πρώτος".
Γιατί αν δεν κάνω λάθος, εκείνος "άδειασε" τον μακρονησιώτη παππού του, όχι εγώ.
1)σωστός...
2) τελικά όλοι το είχαμε παρατηρήσει ότι ο Μώλντερ ήταν κουράδας είχε μαζέψει της χρονιάς του από τους men in black
O Smoking Man, o αγαπημένος μου χαρακτήρας και ακολουθεί αμέσως μετά ο MrX που έπαιξε δεύτερη και τρίτη χρονιά μόνο και έδινς πληροφορίες στο Μώλντερ. Ο Skinner ακολουθεί.
+1..
Αν και εγώ πάντα ήθελα να τσιμπουκώσω την Σκάλυ και αυτή να με κοιτάει με το αγελαδίσιο βλέμμα της!
+1..
Αν και εγώ πάντα ήθελα να τσιμπουκώσω την Σκάλυ και αυτή να με κοιτάει με το αγελαδίσιο βλέμμα της!
Ρε αυτή είχε πάντοτε ανοικτό το στόμα. Το είχες παρατηρήσει;
To εχουμε ξαναδει το επεισοδιακι αυτο ΦΠ...Α, και ξύδι σε κάποιους
Καποια στιγμη ισως πρεπει να μπει ψηφοφορια για το ποσταρισμα υπερτατης λιγδας.Πάμε ένα ένα λοιπόν:
«Στη μακρόνησο στάλησαν κυρίως αγνοί κομμουνιστές που όσο να ναι, τα εγκληματάκια τους τα έκαναν αλλά δεν τους λες και πορωμένους...
Τα πραγματικά καθάρματα ως συνήθως ξέφυγαν...»
Σου θυμίζω δηλαδή την άποψη του ίσιου για τους μακρονησιώτες (διατυπώθηκε στις 3-11-2010), ένας εκ των οποίων υπήρξε και ο παππούς του. Τα σχόλια περιττεύουν νομίζω.
Oχι φιλων.Ο Σύλλογος Φίλων Υπόγας είναι μια φαντασίωση του supermouse ώστε να αποφεύγει το διάλογο όταν δεν γνωρίζει, δεν μπορεί, δεν τον παίρνει, στριμώχνεται.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ. Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις στην ύπαρξή του.
Αυτόν τον όρο δεν το κατάλαβα ομολογώ,αν θες τώρα που είμαστε μόνοι κ λειπούνε οι υπογίτες επεξήγησε....Oχι φιλων.
Ταβλαδορων.
Τωρα,το αν υπαρχει η δεν υπαρχει η παρεα των ταβλαδορων...Υπαρχουν σχολια περι"δικαιωμενων νεκρων"και εκτιμησεις για"γεματες λυρισμο και φορτισμενους ορους"περιγραφες.
Δεν θα παραστησω τον μαλακα για να μην χαλαστουν τα συναισθηματα μερικων-μερικων πισω απο το πισι...Fuck their feelings.
Ααα έχουμε 2 ομάδες δηλαδή,υπογίτες καθαρούς κ ταβλαδόρους(προσκείμενους στους πρώτους),μάιστα...Μαζευονται στην υπογα και ριχνουν τις ζαριες τους.Παρεα με τους υπογιτες βεβαιως.
Φιλοι μπορει να ειναι και απο το τηλεφωνο,αλλο πραμα αυτο.
Ένα πολύ δυνατό σενάριο
Η αποχή ερμηνεύεται ελεύθερα...
Προσωπικά την ερμηνευω ως ανοχή στην κυβέρνηση...
Αν μου τη σπάει κάποιος, πάω και τομ μαυρίζω ή έστω πάω και ρίχνω ένα άκυρο μη μήνυμα συμπαράστασης στην εφορευτική επιτροπή...
Τα περί ανόδου του ΚΚΕ μόνο γέλιο προκαλούν αφού είναι γνωστό ότι οι ψηφοφόροι του είναι ταλιμπάν και πάνε πάντα όλοι μαζί για ψήφο (υποθέτω πέφτει και αναφορά αν κάποιος έδειξε οπορτουνιστικές τάσεις και απείχε) όποτε σε συνθήκες αποχής το ποσοστό είναι μεγαλύτερο- απλά μαθηματικά...