bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
παιχτη εσυ σαν ταεκβοντιστας εισαι με τους νοτιους ;Φιλε οι κομμουνιστες ειναι χειροτεροι απο τους καπιταλιστες
γεμισε η Ελλαδα αριστερους με δεξιες τσεπες.
παιχτη εσυ σαν ταεκβοντιστας εισαι με τους νοτιους ;Φιλε οι κομμουνιστες ειναι χειροτεροι απο τους καπιταλιστες
γεμισε η Ελλαδα αριστερους με δεξιες τσεπες.
μηπως να εβαζες τιποτα μ-λ κκε που ειναι ετσι λιγο θολουρα τυπε?
παιχτη εσυ σαν ταεκβοντιστας εισαι με τους νοτιους ;
τι να σου πω ρε τυπε δεν ξερωΜΛ-ΚΚΕ ήταν Μαοικοί που κάποια στιγμή τα πήραν από το ΚΚΕ και συντάχθηκαν με τη γραμμή του !!,ενώ έχει μείνει ιστορική η διάρηξη που έκαναν κάποτε στα γραφεία της ΟΑΚΚΕ ! Τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα,ε ? ;)
Υπερ του Καπιταλισμου κατα του Κομμουνισμου.
Υπερ του συστηματος γενικοτερα ειμαι
δεν πιστευω οτι ο κομμουνισμος ειναι σοβαρο συστημα.
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά πάντως,το κράτος της Βόρειας Κορέας αποτελεί ντροπή για την ανθρωπότητα !
τι να σου πω ρε τυπε δεν ξερω
αυτα τα κομμουνιστικα παντα με μπερδευαν
α ρε τυπε μου...τι να σου πω ρε τυπε δεν ξερω
αυτα τα κομμουνιστικα παντα με μπερδευαν
βαλε να δεις παναθηναικο τυπεΥπερ του συστηματος γενικοτερα ειμαι
βαλε να δεις παναθηναικο τυπε
τα συστηματα του πεδουλακη
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,αμα παρεις δυο χαφαρες μηχανακια και δυο εξτρεμ να σκαβουνε ,με ενα 4-4-2 στην ευθεια ,καλο ειναι το συστημα.....αλλα αστα αυτα τωρα τα συστηματικα και τα ρεστα....πες μου για την ηδη κοπελα σου....ας επικεντρωσουμε λιγο την κουβεντα μας εκει....εχει φιλες να μου γνωρισει(με την αδεια σου βεβαια) ?????μονο απο παρεες αλλωστε γνωριζεις γκομενες ...συμφωνεις?Υπερ του Καπιταλισμου κατα του Κομμουνισμου.
δεν πιστευω οτι ο κομμουνισμος ειναι σοβαρο συστημα.
οχι απλα τρομπας τυπεμπολσεβίκος και αυτός τύπε ?
..γινεσαι πικροχολος τωρα...Αυτό περίμενε να το ξαναπείς στην ουρά του ταμείου ανεργίας.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,αμα παρεις δυο χαφαρες μηχανακια και δυο εξτρεμ να σκαβουνε ,με ενα 4-4-2 στην ευθεια ,καλο ειναι το συστημα.....αλλα αστα αυτα τωρα τα συστηματικα και τα ρεστα....πες μου για την ηδη κοπελα σου....ας επικεντρωσουμε λιγο την κουβεντα μας εκει....εχει φιλες να μου γνωρισει(με την αδεια σου βεβαια) ?????μονο απο παρεες αλλωστε γνωριζεις γκομενες ...συμφωνεις?
.....τι εννοεις τωρα ?