Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπορείς κι εσύ να πας εκεί να ζήσεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Δεν θα σε εμποδίσει κανείς!
Από ΑΥΤΟΥΣ μπορεί κάποιος να φύγει; ;) Ούτε καν να τηλεφωνήσει στο εξωτερικό, επί ποινή θανάτου!

Όταν η Γερμανία ήταν χωρισμένη ο Βολφ Μπίρμαν είχε ζητήσει "πολιτικό άσυλο" στην Ανατολική Γερμανία και του το είχαν δώσει. Η διαφορά από όσους ζητούσαν το αντίστροφο (και ήταν απίστευτα περισσότεροι) ήταν το πως αυτός δεν είχε βρει κανένα εμπόδιο στο να το κάνει. Τους "άλλους" όμως τους πυροβολούσαν στο "τείχος"! ;)

Εσυ εχεις παει και τα εχεις δει αυτα ?
Εζησες μηπως και στην ανατολικη Γερμανια κι εχεις αποψη, ή αναμασας την προπαγανδα των δυτικων ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
Τουλαχιστον εκει εχουν και μια κουπα ρυζι.  Στον "ευρωπαικο παραδεισο" ποσες χιλιαδες αστεγοι υπαρχουν ? Ποσοι ψαχνουν στα σκουπιδια για τροφη ?
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....ΕΝΑ χουντικο μπουρδελο και μισο ειναι ρε φιλε εκειθε...αμα ειχανε κανα κονε με τιποτα δικους μας χουντικους -ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΜΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΚΑΙ να το παιζανε αναβιωση της αρχαιοτητας και αυτοι.....χχαχαχα.
-ΥΓ ..αυτο με το ρυζι το ειπα για χαβαλε απο το ανεκδοτο με το ρυζι και το γιατι εχουν σχιστα ματια..... :grin:...προφανως δεν εγινα κατανοητος!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όταν σου λέω εγώ πως το άτομο έχει ψυχικές διαταραχές με λες υπερβολικό.

Παρεμπιπτόντως ούτε τα ονόματα των "απελθόντων μεγάλων ηγετών" δεν αναφέρει σωστά.
Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ είναι.
δεν ειναι και κορεατης ρε τυπε
μονο κορεατισσες γαμαει :rockon:

Συνημμένα

• dim Prinssesa2.jpg
    dim Prinssesa2.jpg
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • dim Prinssesa5.jpg
    dim Prinssesa5.jpg
    185 KB · Εμφανίσεις: 24

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
από πού και ως πού είναι κομμουνιστές οι Β. Κορεάτες? φασιστάκια με κοκκινη σημαία.

Και πού είναι οι κανονικοί κομμουνιστές ρε τύπε ?  Αφού αυτός είναι ο κομμουνισμός και πάντα έτσι ήταν !

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε φιλε τι να την κανεις την <<ελευθερια>> αν υπαρχουν ανισοτητες στην κοινωνια ?

δεν υπήρξε ποτέ καμιά κοινωνία που να μην υπήρξαν μέσα της ανισότητες και οι εκάστοτε εξουσίες να ήταν ίσες και ακριβοδίκαιες με τον λαό.ποτέ..
από εκεί και πέρα όπως την βρίσκει ο κάθε άνθρωπος..
σίγουρα θα  υπάρχουν πολλοί που θα προτιμούσαν την ασφαλής επιβίωση τους με κόστος την ελευθερία τους.

υγ
αλλά γιατί να μην κάνουμε πρότηπα με το σύστημα της Ολανδίας και κάνουμε με της Κορέας αφού το θέμα είναι η ποιότητα ζωής των πολιτών ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Το ζητημα ειναι να μην καταπινουμε αμασιτα τα ψεματα των καπιταλιστων κι οχι οι ταμπελες. Kι εγω ξυριζω το κεφαλι μου, εχω τατουαζ και φοραω αρβυλες. Ειμαι χρυσαυγητης ? Τουλαχιστον οι τυποι δεν αναπαραγουν τα ψεμματα των Μεσων Μαζικης Εξαπατησης.
Η μη κατηγοριοποιηση ομως δημιουργει απολιτικ καταστασεις που ευνοουν αλλους ;),επισης ειναι ευκολο να αναγνωρισεις εναν redskin απο εναν skinhead

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom