apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παντου υπαρχει ενας δημητρακης τυπεαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παντου υπαρχει ενας δημητρακης τυπεαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μουναρα τυπε....πιπίνι ακόμα τυπε
Μπορείς κι εσύ να πας εκεί να ζήσεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Δεν θα σε εμποδίσει κανείς!
Από ΑΥΤΟΥΣ μπορεί κάποιος να φύγει; ;) Ούτε καν να τηλεφωνήσει στο εξωτερικό, επί ποινή θανάτου!
Όταν η Γερμανία ήταν χωρισμένη ο Βολφ Μπίρμαν είχε ζητήσει "πολιτικό άσυλο" στην Ανατολική Γερμανία και του το είχαν δώσει. Η διαφορά από όσους ζητούσαν το αντίστροφο (και ήταν απίστευτα περισσότεροι) ήταν το πως αυτός δεν είχε βρει κανένα εμπόδιο στο να το κάνει. Τους "άλλους" όμως τους πυροβολούσαν στο "τείχος"! ;)
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....ΕΝΑ χουντικο μπουρδελο και μισο ειναι ρε φιλε εκειθε...αμα ειχανε κανα κονε με τιποτα δικους μας χουντικους -ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΜΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΚΑΙ να το παιζανε αναβιωση της αρχαιοτητας και αυτοι.....χχαχαχα.Τουλαχιστον εκει εχουν και μια κουπα ρυζι. Στον "ευρωπαικο παραδεισο" ποσες χιλιαδες αστεγοι υπαρχουν ? Ποσοι ψαχνουν στα σκουπιδια για τροφη ?
δεν ειναι και κορεατης ρε τυπεΌταν σου λέω εγώ πως το άτομο έχει ψυχικές διαταραχές με λες υπερβολικό.
Παρεμπιπτόντως ούτε τα ονόματα των "απελθόντων μεγάλων ηγετών" δεν αναφέρει σωστά.
Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ είναι.
δεν ειναι και κορεατης ρε τυπε
μονο κορεατισσες γαμαει
από πού και ως πού είναι κομμουνιστές οι Β. Κορεάτες? φασιστάκια με κοκκινη σημαία.
μονο κορεατισσες γαμαει
Ρε φιλε τι να την κανεις την <<ελευθερια>> αν υπαρχουν ανισοτητες στην κοινωνια ?
βγαζει το κομμουνιστικο του αχτι τυπε
Ρε φιλε τι να την κανεις την <<ελευθερια>> αν υπαρχουν ανισοτητες στην κοινωνια ?
o τυπος δεν παιζεται λεμε...βγαζει το κομμουνιστικο του αχτι τυπε
μορφη ο δημητρακης τυπεo τυπος δεν παιζεται λεμε...
βγαζει το κομμουνιστικο του αχτι τυπε
μορφη ο δημητρακης τυπε
μονο κορεατισσες γαμαει
ναι κορεατισσα ειναι τυπετην πουτάνα στη φώτο από κορέα είπε ότι την αγόρασε ?
δλδ επιτρέπονται εκεί οι πουτάνες ...
οι εκφρασεις ειναι ολα τα λεφτα τυπε
Έλιωσα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τι θεός είν' τούτος ρε??
Η μη κατηγοριοποιηση ομως δημιουργει απολιτικ καταστασεις που ευνοουν αλλους ;),επισης ειναι ευκολο να αναγνωρισεις εναν redskin απο εναν skinheadΤο ζητημα ειναι να μην καταπινουμε αμασιτα τα ψεματα των καπιταλιστων κι οχι οι ταμπελες. Kι εγω ξυριζω το κεφαλι μου, εχω τατουαζ και φοραω αρβυλες. Ειμαι χρυσαυγητης ? Τουλαχιστον οι τυποι δεν αναπαραγουν τα ψεμματα των Μεσων Μαζικης Εξαπατησης.