Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σωστά...εκεί που έχουν ισότητα παίρνουν όλοι από 40 ευρώ το μήνα !    :jerking:

Οταν θα σου παρουν το σπιτι, τις καταθεσεις και το σωβρακο για να πληρωσουν τους δανειστες, τα 40 ευρω το μηνα θα σου φαινονται σαν να επιασες το τζοκερ. Και μη μου πεις οτι εσυ εχεις τις καβατζες σου και δεν θα πεινασεις γιατι φοβου τους πεινασμενους, ψευτομαγκα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οταν θα σου παρουν το σπιτι, τις καταθεσεις και το σωβρακο για να πληρωσουν τους δανειστες, τα 40 ευρω το μηνα θα σου φαινονται σαν να επιασες το τζοκερ. Και μη μου πεις οτι εσυ εχεις τις καβατζες σου και δεν θα πεινασεις γιατι φοβου τους πεινασμενους, ψευτομαγκα.

Σωστά,ενώ αν ψηφίσω Παπαρήγα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια ! :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έλιωσα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τι θεός είν' τούτος ρε??
-ΕΙΔΕΣ ρε συ πως του χουνε γυρισει τα ματια ?χαχαχαχα  ...πρεπει να χει ηδονιστει πολυ το παληκαρακι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
...να υποθεσω οτι θεωρεις παπαρηγα και δυναστεια κιμ γιομ ,ενα και το αυτο, ετσι δικε μου?

Στην πραγματικότητα όχι !  Γιατί οι Κιμ είναι Σταλινικοί,ενώ το Ελληνικό ΚΚΕ Μπρεζνιεφικοί αναθεωρητές και πλέον κολαούζοι του Πούτιν !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Στην πραγματικότητα όχι !  Γιατί οι Κιμ είναι Σταλινικοί,ενώ το Ελληνικό ΚΚΕ Μπρεζνιεφικοί αναθεωρητές και πλέον κολαούζοι του Πούτιν !
:S ΚΑΙ ποιο λοιπον το νοημα των σχολιων σου ,στο νημα β.κορεα και ο συσχετισμος τους με τα χρυσα κουταλια της κονδης?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:S ΚΑΙ ποιο λοιπον το νοημα των σχολιων σου ,στο νημα β.κορεα και ο συσχετισμος τους με τα χρυσα κουταλια της κονδης?

E,δεν βρίσκω τίποτα πιο συγγενικό ιδεολογικά για να συγκρίνω ρε τύπε...άντε και η ΟΑΚΚΕ που είναι Μαοϊκοί !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
απολυτε, εκει εχει τροτσκιστες?  :think: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα σοβαρα υπαρχει περιπτωση αυτος ο μπουλης να δωσει εντολη να ριξουν πυρηνικες βομβες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
E,δεν βρίσκω τίποτα πιο συγγενικό ιδεολογικά για να συγκρίνω ρε τύπε...άντε και η ΟΑΚΚΕ που είναι Μαοϊκοί !
....!!!!Α!!! Πεστο ντε οτι ειναι θεμα συγγενειας η εμμονη σου με τα αριστερα κΩμματα και οτι δεν ειναι επειδη εισαι αγορι με "ναζι" και μπριο!....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Φιλε οι κομμουνιστες ειναι χειροτεροι απο τους καπιταλιστες  :P

γεμισε η Ελλαδα αριστερους με δεξιες τσεπες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μηπως να εβαζες τιποτα μ-λ κκε που ειναι ετσι λιγο θολουρα τυπε? :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Εγω εχω ηδη κοπελα... εσυ πρεπει να βρεις γιατι απο οτι φαινεται παραμιλας και στον ξυπνιο σου  :P
ΠΕΣΤΑ μου μπας και ανοιξουν τα στραβα και βρω την τυχη μου....Η κοπελα που εχεις το ξερει οτι εχει ηδη αγορι?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΠΕΣΤΑ μου μπας και ανοιξουν τα στραβα και βρω την τυχη μου....Η κοπελα που εχεις το ξερει οτι εχει ηδη αγορι?
η κοπελα του μπολντη τυπε ειναι πλαστικια και γεματη αερα  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τι σχεση εχει η κοπελα μου με το οτι εισαι κομμουνιστης?

τις επαναστασεις τις κανεις απο το ιντερνετ ή εχεις βγει εξω και με καμια μολοτοφ?
να ξερω σε ποιον γραφω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom