dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ωραία δεν τα λέω
ωραία δεν τα λέω
ωραία δεν τα λέω
file pano stin ermou arazoun tora 2-3 maures.μετά από πόσο καιρό είπα να πάρω καμιά μαυρούλα να ανοίξει το μάτι μου αλλά νέκρα η πιάτσα στη Βασσάνη...
θα περάσω καμιά βόλτα και αύριο
ελπίζω να μην τις μαζέψανε
file pano stin ermou arazoun tora 2-3 maures.
που τις βρηκαν???
Κάνουν συνέχεια βόλτες μετά τις 8 πάνω στην Ερμού στις διασταυρώσεις. Απο τις τρεις που έχω πετύχει μόνο η μία λέει.που τις βρηκαν???
......και με δέκα βγάζεις άκρη.άκυρο το παραπάνω
τελικά τις βρήκαν κάτι συναγωνηστές και πήγα στα γρήγορα να τσεκάρω
15 η πίπα (με καπότα και οι δύο που ρώτησα )
και 20 το γαμήσι...
και παραδίπλα μια ελληνίδα σε μια βυτρήνα να έχει μείνει παγωτό ακούγωντας με να προσπαθώ να πείσω την πουτάνα για cim
......και με δέκα βγάζεις άκρη.
Υσχύει το δέκα. Σίγουρα πράγματα. Αυτές ζητάν αλλά το θέμα είναι τι δίνουμε εμείς. Μη νομίζεις πως έχουν δουλειά...........ψαχνονται.πριν λίγο καιρό που ήταν στην βασάνη ναι
αλλά οι μεταμπέου εποχής νταβατζήδες ;) πήραν τις μαυρούλες από τα στενά του μαρινόπουλου και έβαλαν σε τάξη τις περιοχές και την ταρίφα τους για να μην χτυπάνε τα μπουρδέλα της ερμού ;)
μπορέι να κάνω και λάθος
Δεν έχω εντοπίσει τίποτα άλλο κι έχω κάνω πολλές πολλές γύρες τα βράδυα στην πόλη σε πολλές μεριές και απίθανες ώρες. Δυστυχώς............!!!υπαρχει κανενα μερος οπου θα βρουμε και τιποτα αλλο περα απο μαυρες.Σε παλαιοτερα σχολια διαβαζα για φοιτητριες υπαρχει τιποτα η κατι με ελληνιδες?