Νέα

Βοήθειααα συναγωνιστές...ασφυκτιώωωω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι γαμημενη ζεστη ειναι αυτη καθε φορα που βγαινω δεν μπορω να ανασανω και εχω και γαμημενη φυσικη κατασταση (μπακουλα, περιφερεια, σε λιγο κυταριτιδα απο τα μεταλαγμενα??) και μου εχει γαμηθηει η ψυχολογια ασε που δεν εχω και ορεξη για σεξ με τη γαμοζεστη εσεισ πως την παλευετε?

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Ρε παιδια τι γαμημενη ζεστη ειναι αυτη καθε φορα που βγαινω δεν μπορω να ανασανω και εχω και γαμημενη φυσικη κατασταση (μπακουλα, περιφερεια, σε λιγο κυταριτιδα απο τα μεταλαγμενα??) και μου εχει γαμηθηει η ψυχολογια ασε που δεν εχω και ορεξη για σεξ με τη γαμοζεστη εσεισ πως την παλευετε?

εχεις φτασει τα 666 μηνυματα δεν το αλλαζεις λιγο αυτο μπας και γινει τιποτα???? :think:

Επισκέπτης
εγω προσωπικα δεν υποφερω ,κατα εναν περιεργο τροπο, παρα τη ζεστη.αμα χασεις κανα κιλο παντως θα νιωσεις καλυτερα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.και φυσικα μπορεις να βαλεις εναν ανεμιστηρα απ αυτους που χουν οι μαυροι και το προσαρμοζουν στο κεφαλι τους οταν περπατανε και δροσιζονται :2funny:

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο τί να σου πω?Εγώ πάλι δεν έχω επηρεαστεί από τη ζέστη στο θέμα του σεξ.Ίσα ίσα που έχω περισσότερες ορέξεις τώρα.Μάλλον ήρθε η ώρα να τσιμπήσεις κανα aircondition.  :sunglasses:                                                                                                                                                                                                                               

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
εγω παντως με τη ζεστη και αυτη τη φαση με τη παραλια, το μονο που θελω ολη την ωρα ειναι το σεξ....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω παντως την παλευω μια χαρα.... 15 βαθμους εχει εδω!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χάσε κιλά, ντύσου ελαφρά και άλλαξε δουλειά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

παγακια στην μασχαλη ρε :2funny:

anakatosuras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βγηκα εξω μετα απο πολλες ωρες δουλειας σε ac και κοντεψα να πεθανω :helpplea:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν κανει να σαι παρα πολλες ωρες σε χωρο με κλιματιστικο και να χει μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας.....οτι χειροτερο εξω να χει 40 βαθμους και να το χεις στους 18-19......πονοκεφαλοι δυσφοριες ζαλαδες κλπ κλπ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Εμενα μου την αναβει αλλα δεν γουσταρω ιδρωμενα κορμια...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οι τρομπες στη δουλεια το εχουν στους 20!
αναλογα και τον χωρο....αλλα και παλι ειναι οτι χειροτερο......καλο θα ειταν να λειτουργει σε θερμοκρασια 27 βαθμων....!
σπιτι μου εγω το χω στους 26-27....1ον για να μην ζοριζεται 2ον για να μην σε πιανει δησφορια 3ον το χω στο αυτοματο και μολις πιασει θερμοκρασια την συντηρει!!αλιως το εχω φουλ σε ολες τις σκαλες και οταν δω οτι κρυωνω το χαμηλωνω παλι για να συντηρει!!
χωριατια να το χεις στους 18! και το κλιματιστικο ζοριζεις και καλο δεν σου κανει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom