You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια σε αγορά αυτοκινήτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 9K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Ντιζελ ουτε κατα διανοια πλεον. Με το βιοντιζελ εχουν γαμηθει μπεκ και αντλιες ασταματητα και στους ντιζελοκινητηρες τα κοστη ειναι τρελα για τετοια ανταλλακτικα.η συζητηση για ντιζελ αυτοκίνητα είναι λογική σήμερα?
Οτιδηποτε σε υβριδικο κατα προτιμηση Toyota ειναι η λυση της εποχης.
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
δεν είναι τυχαίο που όπου και να κυκλοφορήσεις βλέπεις το yaris το hybrid... παντούΝτιζελ ουτε κατα διανοια πλεον. Με το βιοντιζελ εχουν γαμηθει μπεκ και αντλιες ασταματητα και στους ντιζελοκινητηρες τα κοστη ειναι τρελα για τετοια ανταλλακτικα.
όμως!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Εχει γαμησει την αγορα οτιδηποτε hybrid, yaris, chr, corolla, πλεον και το yaris crossδεν είναι τυχαίο που όπου και να κυκλοφορήσεις βλέπεις το yaris το hybrid... παντού
όμως!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Έχει τρείς μήνες που γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία και με το μόνο που δεν ασχολούνται είναι με το γαμησι που τρώει το περιβάλλον, παρά μόνο ακούμε για πιο πολλά όπλα, περισσότερα όπλα και για το περιβάλλον μουγκα.το ηλεκτρικό αυτοκίνητα θα είναι το μόνο αυτοκίνητο που θα βλέπουμε σε λίγα χρόνια...Ούτε η οικονομια ουτε η κοινωνια ειναι έτοιμη γι αυτο το βήμα.Όποιος μπορεί το αγοράζει.Δεν καταλαβα πως το διατύπωσες.Πάντως και το περιβάλλον με τα μούτρα πρέπει να πέσουμε όλοι μας για να σώσουμε και ότι καλό μπορει ο καθένας ας κάνει...και φυσικά πρωτα εμεις και μετά το κράτος...
Αν όμως χρησιμοποιείς πλαστικό καλαμάκι στον καφέ,σε περιμένουν μεγάλα πρόστιμα.
Οι ΧΥΤΑ ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα..... κάτι που είναι απαγορευμένο σε όλη την Ευρώπη...
Το φθηνότερο μέσο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι το Φιατ 500 σε σούπερ τιμή 20000€...μην ξεχάσεις να σώσεις το περιβάλλον
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Έχει διαφορά καινούργιο ή μεταχειρισμένο;Καινούριο;
Θα εμπιστευοσουν εσύ τους τύπους, που σου (μας) λένε να σώσεις το περιβάλλον αγοράζοντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ πέρυσι που πήρε φωτιά η μισή Εύβοια σου (μας) είπανε πως τα δάση ξαναγίνονται;
Όταν ένα μέσο αμαξάκι ντίζελ, κάνει 1000χλμ με 50 λίτρα καυσίμου,οι διαφορές είναι χαοτικές
Όπως βλέπεις τα ηλεκτρικά ούτε που τα αναφέρω.. είναι πολύ νωρίς ακόμα..
Τα ντίζελ καίνε λιγότερο αλλά νομίζω είναι πιο τσιμπιμενα στα σέρβις.. ισχύει ή είναι η ιδέα μου;
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Έχει διαφορά γιατί, προσωπικά επιλέγω ένα αμάξι καινούριο με βάθος μιας 15ετιας.Εκει θεωρώ πως θα βρει πολλά μπαστούνια ένα ντίζελ και το μεταχειρισμένο με βάθος μιας 5ετιας, μάξιμουμ 10ετιας όπου σ αυτό το διάστημα το ντίζελ έχει υπεροχή.Έχει διαφορά καινούργιο ή μεταχειρισμένο;
Όπως βλέπεις τα ηλεκτρικά ούτε που τα αναφέρω.. είναι πολύ νωρίς ακόμα..
Τα ντίζελ καίνε λιγότερο αλλά νομίζω είναι πιο τσιμπιμενα στα σέρβις.. ισχύει ή είναι η ιδέα μου;
Εάν βρεις ένα αξιόλογο ντιζελακι,θα πάθεις πλάκα με την οδήγηση καθώς και τα ανεπαίσθητα κόστη, εάν όμως αρχίσεις με τρομπες, αντλίες κλπ κλαφτα Χαράλαμπε
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Αυτό είναι το θέμα.. υπάρχουν μάρκες ή μοντέλα χωρίς πολλά απρόοπτα στα ντίζελ;Έχει διαφορά γιατί, προσωπικά επιλέγω ένα αμάξι καινούριο με βάθος μιας 15ετιας.Εκει θεωρώ πως θα βρει πολλά μπαστούνια ένα ντίζελ και το μεταχειρισμένο με βάθος μιας 5ετιας, μάξιμουμ 10ετιας όπου σ αυτό το διάστημα το ντίζελ έχει υπεροχή.
Εάν βρεις ένα αξιόλογο ντιζελακι,θα πάθεις πλάκα με την οδήγηση καθώς και τα ανεπαίσθητα κόστη, εάν όμως αρχίσεις με τρομπες, αντλίες κλπ κλαφτα Χαράλαμπε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Στα ντίζελ υπάρχει το πρόβλημα με το καύσιμο που είναι πλέον εντελώς για τον πούτσο, η μεγάλη κομπίνα με το βιοντίζελ. Σε βάθος χρόνου, όχι απαραίτητα πολύ χρόνου, θα αρχίσεις να παίρνεις στο χέρι μπεκ και αντλίες και τα κόστη είναι φωτιά.Αυτό είναι το θέμα.. υπάρχουν μάρκες ή μοντέλα χωρίς πολλά απρόοπτα στα ντίζελ;
το ηλεκτρικο αυτοκινητο δεν ειναι οικολογικο. το αντιθετο μαλιστα, η παραγωγη του επιβαρυνει πολυ το περιβαλλον αλλα αυτο συμβαινει στις περιοχες εξορυξης των ορυκτων για την κατασκευη της μπαταρια τους δηλαδη μακρια απο την ευρωπη και τις ηπα.το ηλεκτρικό αυτοκίνητα θα είναι το μόνο αυτοκίνητο που θα βλέπουμε σε λίγα χρόνια...Ούτε η οικονομια ουτε η κοινωνια ειναι έτοιμη γι αυτο το βήμα.Όποιος μπορεί το αγοράζει.Δεν καταλαβα πως το διατύπωσες.Πάντως και το περιβάλλον με τα μούτρα πρέπει να πέσουμε όλοι μας για να σώσουμε και ότι καλό μπορει ο καθένας ας κάνει...και φυσικά πρωτα εμεις και μετά το κράτος...
επιπλεον τα ηλεκτρικα ειναι μια μεγαλη αναγκη για να συνεχισουν οι μεγαλες αυτοκινητοβιομηχανιες να παραγουν αμαξια.
παρομοια γινονται και με τις ανεμογεννητριες που η παραγωγη τους δινει δουλεια σε χιλιαδες εργαζομενους της κεντρικης ευρωπης κτλ κτλ
δηλαδη;το ηλεκτρικό αυτοκίνητο? όλα αυτα ?μήπως πρέπει να τους ενημερώσουμε γι αυτο που λες γιατι πρέπει να είναι πολύ άσχετοι ε?
δεν ειναι καθολου ασχετοι οι λογοι ειναι καθαρα οικονομικοι.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
ΤΟΥΟΤΑ ηταν παντα η λυση της εποχηςΝτιζελ ουτε κατα διανοια πλεον. Με το βιοντιζελ εχουν γαμηθει μπεκ και αντλιες ασταματητα και στους ντιζελοκινητηρες τα κοστη ειναι τρελα για τετοια ανταλλακτικα.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Έρχονται χαράτσια στα plug-in υβριδικά! - NewsAuto.gr
Η ΕΕ εξετάζει να επιβάλλει τον Συντελεστή Χρησιμότητας που θα πενταπλασιάσει τις μέσες εκπομπές CO2 των συγκεκριμένων μοντέλων.
www.newsauto.gr
Μα και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να το φορτίσεις ξοδεύεις ρεύμα το οποίο δεν είναι απαραίτητο να προήρθε απο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η φυσικό αέριο. Όσο για το ηλεκτρικό ταξί που λές πιό κάτω το οτι πήραν μια απόφαση δεν το κάνει απαραίτητα σωστό. Άσε που αυτοί που κόπτονται για την διάσωση του περιβάλλοντος για να πάνε στα σχετικά συνέδρια πολλοί απο αυτούς πηγαίνουν με ιδιωτικά τζέτ που συνεχίζουν να καίνε κηροζίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο? όλα αυτα ?μήπως πρέπει να τους ενημερώσουμε γι αυτο που λες γιατι πρέπει να είναι πολύ άσχετοι ε?
Στο μεταξύ πήραν απόφαση για τους ταξιτζήδες και για ιδιωτικές εταιρίες , τα οχήματα του δημοσίου θα τα αλλάξουν σύντομα η εκεί δεν βιάζονται ;
leopard77pet
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ψαχνω και εγω για αυτοκινητο ειμαι αναμεσα στο yaris και στο i 20 μετα του 2011 και τα 2 χειροκινητο βενζινη αν εχει κατι καλο καποιος υποψιν του ελληνικο ας μου στειλει...
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
yaris ποιο μοντελο? του 2018 ειναι οτι καλυτερο. το ειχα στη δουλεια, 100 + χλμ την ημερα το εφτασα 120.000 χλμ σε 4 χρονια , πετρελαιο.... δεν επαθε τιποτα , μονο μια στουκα , αθανατοΨαχνω και εγω για αυτοκινητο ειμαι αναμεσα στο yaris και στο i 20 μετα του 2011 και τα 2 χειροκινητο βενζινη αν εχει κατι καλο καποιος υποψιν του ελληνικο ας μου στειλει...
leopard77pet
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εχει τοσα πολλα μοντελα το yaris που χανεις την μπαλα εχω ακουσει πως του 11 το 1300 με 101 ιππους και δισκοφρενο πισω εχει βγει απο τα πιο καλα yaris μετα οσο περνανε τα χρονια αλλαζει το 12 εβγαλε το αλλο σουλουπι δεν ξερω ακομα ειμαι στο ψαξιμο...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Toyota corollaΣυναγωνιστές εχω ενα μπατζετ 21.000ευρω(μπορει να παει και λιγο πιο πανω) και θελω να πάρω ενα νεο αυτοκινητο τι θα προτείνατε; Εβλεπα το stonic, εβλεπα το yaris cross κλπ κλπ Τι θα παίρνατε εσεις;