Ρεκορ Γκίνες τύπε.
Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει να γνωριζει καποιος πώς ανοιγει θεμα, με το πρωτο ποσταρισμα.
Δηλαδη καποιος που πρωτομπαινει εδω μεσα σωνει και καλα ειναι το πρωτο του forum, αρα δεν εχει τις στοιχειωδεις γνωσεις?
Το οτι υπαρχουν κλωνοι, δε σημαινει οτι κι ο φιλος μας ειναι κλωνος. Ας μην ειμεθα συνεχως καχυποπτοι...
Μπορει να ειναι/υπηρξε μελος σε αλλα forums με το ιδιο ή και διαφορετικο ονομα (οπως υπηρξα εγω επι σειρα ετων).
Boing μη γραφεις τετοια, θα γινω κουμμουνι στα 40 μου....
με τετοιο αβαταρ δε γαμας φιλε
Τον τρομαξατε τον πιτσιρικα (αν ειναι οντως 21 οπως αναφερει στο προφιλ), δε μιλανε ετσι
θα του δημιουργηθει ψυχολογικο και μετα θα επακολουθησουν χειροτερα.....
Προχωρουμε παρακαλω (κολλησει με το Λεβεντη)
Ως μπαρμπας νεε μου (εχω ανιψιο στην ηλικια σου) θα συμβουλευα να δωσεις κατι παραπανω αφου δεν εχεις τη στοιχειωδη εμπειρια. Αποφυγε τα παρακμιακα μπουρδελα του δεκαρικου, το αν πας αργοτερα δικαιωμα σου. Αλλα τωρα για ξεπαθερνιασμα προτιμησε ενα studio οπως το Φυλης 104 για παραδειγμα οπου θα δωσεις ενα 50αρι να κανεις το ντουζακι σου με σφραγισμενη πετσετα κλπ κλπ δες και καμμια κριτικη γιατι το να σου φερνουμε το μ%υνι στο πιατο δεν ειναι καλο παντα ;)
Υπαρχουν κι αλλα studio να πας, απλα σου ανεφερα το συγκεκριμενο επειδη σχηματισα καλη γνωμη, δεν ειχα χρονο να περασω απο αλλα μαγαζια. Αν λοιπον το προτιμησεις δωσε και χαιρετισματα στις κοπελες εκει
Για οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε (μαλλον κειμαι μακραν κατα Φρυδια) ριξε και pm αν το επιθυμεις.
Καλο βολι σε καθε περιπτωση, μην κωλωσεις