Νέα

Βοήθεια! Πρώτη φορά σε οίκο ανοχής...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gars Ardent
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

mexican standoff τυπε :rockon:
guns2.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

οχι ρε relax. Μια παρατηρηση εκανα απλά. Δε πα να παιρνει το μερος οποιανου θελει για μενα ο αλλος ειναι αχαχουχας νο2
το αποδεικνυω απο χθες. Απλα ο αχαχουχας κλαιγοταν για τις γυναικες που δεν του καθονται αυτος εδω εχει ψυχωση με τα χρηματα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οχι ρε relax. Μια παρατηρηση εκανα απλά. Δε πα να παιρνει το μερος οποιανου θελει για μενα ο αλλος ειναι αχαχουχας νο2
το αποδεικνυω απο χθες. Απλα ο αχαχουχας κλαιγοταν για τις γυναικες που δεν του καθονται αυτος εδω εχει ψυχωση με τα χρηματα.

ΒΑΖΩ 500ευρα στην σειρα και εκσπερματωνω πανω τους 3 κουταλιες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΒΑΖΩ 500ευρα στην σειρα και εκσπερματωνω πανω τους 3 κουταλιες

Σε βλεπω να κανεις κανα κλωνο καμια μέρα που θα το παιζεις και καλα διευθυντης και θα μπεις εδω μεσα να ψαξεις τον υπερδουλευταρα και φοβερα εξυπνο μελος του μπου που λεγεται φουφουτος 30 και θα τον ψαχνεις να του δωσεις πρωτο μισθο 3000 ευρω  :2funny: :2funny:  κανονισε να κανεις κανα τετοιο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Σε βλεπω να κανεις κανα κλωνο καμια μέρα που θα το παιζεις και καλα διευθυντης και θα μπεις εδω μεσα να ψαξεις τον υπερδουλευταρα και φοβερα εξυπνο μελος του μπου που λεγεται φουφουτος 30 και θα τον ψαχνεις να του δωσεις πρωτο μισθο 3000 ευρω  :2funny: :2funny:  κανονισε να κανεις κανα τετοιο.

τετοιες μαλακιες μονο η σκεψη σου μπορει να κατεβασει

αλλα εαν εκανα ποτε τετοια μαλακια θα εμπαινα σαν ΄΄αγνωστη΄΄ που της πηρε τα μυαλα και την παρθενια ενα αγορι σ ενα σοκακι καποιο καλοκαιρι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο μπλοντυ βγαινει εξω σαββατο βραδυ

* δεν ειναι ο ξανθοπουλος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα εμπαινα σαν ΄΄αγνωστη΄΄ που της πηρε τα μυαλα και την παρθενια ενα αγορι σ ενα σοκακι καποιο καλοκαιρι

Και μετα απορει ο λοπεζ που σε λεω αχαχουχα? Αυτα εκανε και ο αχαχουχας απλα εκεινος στο τελος μπερδευτηκε και την επεσε στον εαυτο του.

Καληνυχτα αχαχούχα2. Σε βαρέθηκα. Μολις μεγαλωσεις λιγο τα ξαναλέμε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ελα τωρα που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι τ αγορι στο σοκακι του νησιου εκεινο το καλοκαιρι.....

παντως ειπαμε

εγω αχαχουχας και εσυ αγγελικουλα

να σε γλενταω στα γονατακια μου

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Καλησπέρα.
Έχω καιρό να κάνω κάτι, οι καύλες έχουν χτυπήσει κόκκινο και δε μπορώ άλλο!... Θέλω να πάω σε οίκο ανοχής (μπουρδέλο), το θέμα είναι ότι δεν έχω ξαναπάει...
Όποιος έχει ξαναπάει, και μπορεί να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία τους και τους κανόνες, να προτείνει κάποιο (Αθήνα) ή οτιδήποτε άλλο σχετικό θα βοηθήσει πολύ!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αφου θα ειναι η πρωτη σου φορα πρεπει να ειναι και ρομαντικη...Πηγαινε Φυλης 99. :grin:

Επισκέπτης
Ρεκορ Γκίνες τύπε.
Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει να γνωριζει καποιος πώς ανοιγει θεμα, με το πρωτο ποσταρισμα.
Δηλαδη καποιος που πρωτομπαινει εδω μεσα σωνει και καλα ειναι το πρωτο του forum, αρα δεν εχει τις στοιχειωδεις γνωσεις?
Το οτι υπαρχουν κλωνοι, δε σημαινει οτι κι ο φιλος μας ειναι κλωνος. Ας μην ειμεθα συνεχως καχυποπτοι...
Μπορει να ειναι/υπηρξε μελος σε αλλα forums με το ιδιο ή και διαφορετικο ονομα (οπως υπηρξα εγω επι σειρα ετων).
Boing μη γραφεις τετοια, θα γινω κουμμουνι στα 40 μου....

με τετοιο αβαταρ δε γαμας φιλε
Τον τρομαξατε τον πιτσιρικα (αν ειναι οντως 21 οπως αναφερει στο προφιλ), δε μιλανε ετσι :grin: θα του δημιουργηθει ψυχολογικο και μετα θα επακολουθησουν χειροτερα.....

Προχωρουμε παρακαλω (κολλησει με το Λεβεντη) :grin:
Ως μπαρμπας νεε μου (εχω ανιψιο στην ηλικια σου) θα συμβουλευα να δωσεις κατι παραπανω αφου δεν εχεις τη στοιχειωδη εμπειρια. Αποφυγε τα παρακμιακα μπουρδελα του δεκαρικου, το αν πας αργοτερα δικαιωμα σου. Αλλα τωρα για ξεπαθερνιασμα προτιμησε ενα studio οπως το Φυλης 104 για παραδειγμα οπου θα δωσεις ενα 50αρι να κανεις το ντουζακι σου με σφραγισμενη πετσετα κλπ κλπ δες και καμμια κριτικη γιατι το να σου φερνουμε το μ%υνι στο πιατο δεν ειναι καλο παντα ;)
Υπαρχουν κι αλλα studio να πας, απλα σου ανεφερα το συγκεκριμενο επειδη σχηματισα καλη γνωμη, δεν ειχα χρονο να περασω απο αλλα μαγαζια. Αν λοιπον το προτιμησεις δωσε και χαιρετισματα στις κοπελες εκει :grin:
Για οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε (μαλλον κειμαι μακραν κατα Φρυδια) ριξε και pm αν το επιθυμεις.
Καλο βολι σε καθε περιπτωση, μην κωλωσεις :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom