Νέα

Βοηθεια Επιλογης - Νεο Αιμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GeorgePapadopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι εισαι ηλιθιος . δεν εννοω εσενα "promotora" μιλησα γενικα σε οτι αφορα την κριτικη που γινεται στα προφιλ απ'τα κοριτσια οτι δεν μπορεις να γνωριζεις 100% οτι ισχυει και ειναι σωστη ειδικα αν δεν ξερεις ποιος ειναι αξιολογος στο φορουμ και ποιος οχι . το thread εχει να κανει με την βοηθεια ενημερωση ενος νεου μελους να διαλεξει την καταλληλη callgirl αν εχεις προβλημα πολυ απλα μπορεις να σταματησεις να σχολιαζεις και να πας να τραβηξεις μια μαλακια να ερθεις στα ισια σου .

Σε οτι αφορα τις βρισιες βαλε λαδι και ελα βραδυ τιγρη .
ω τυπε τι σου ειπε ...ηταν βαρυ αυτο,μην το προσπερασεις ετσι :rolleyes:

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
:2funny: θα ερθεις για διαιτητης τυπε

κατι για λαδια λεει ετοιμη ειναι η κοπελα οτι ειχα να πω το ειπα γιατι περνει και αξια ο βλακακος ξεβρακωθηκε ηδη

Γραφεις "λοιπον βλακα τις βρισιες τις προσπερναω για να βριζεις ετσι αποδω μεσα πρεπει να σαι θρασυδειλο πουστρακι που αν τα λεγες μπροστα μου θα σε ειχα γαμησει εγω και μετα θα σε εβγαζα και στο κλαρι"

Αν προσεξες εσυ εβρισες πρωτος μηπως δεν βλεπεις καλα ? να καθαρισεις τα γυαλακια σου ? θα ηταν καλη ιδεα γιατι γινεσαι ρεζιλι .. και επισης λες "Τοσες κοπελες σου προτειναν" μονο 1 προτεινες εσυ . παλι δεν βλεπουμε καλα ?

Μηπως σε χυνουν στα ματακια σου ? να το προσεξεις αυτο .

Επισκέπτης
Γραφεις "λοιπον βλακα τις βρισιες τις προσπερναω για να βριζεις ετσι αποδω μεσα πρεπει να σαι θρασυδειλο πουστρακι που αν τα λεγες μπροστα μου θα σε ειχα γαμησει εγω και μετα θα σε εβγαζα και στο κλαρι"

Αν προσεξες εσυ εβρισες πρωτος μηπως δεν βλεπεις καλα ? να καθαρισεις τα γυαλακια σου ? θα ηταν καλη ιδεα γιατι γινεσαι ρεζιλι .. και επισης λες "Τοσες κοπελες σου προτειναν" μονο 1 προτεινες εσυ . παλι δεν βλεπουμε καλα ?

Μηπως σε χυνουν στα ματακια σου ? να το προσεξεις αυτο .

ρε ξεκολα μην ερθω και χυσω ολο το σπιτι σου ψωλα

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
ρε ξεκολα μην ερθω και χυσω ολο το σπιτι σου ψωλα

Τι εγινε δεν ξερεις τι να απαντησεις και αρχισαμε τις απειλες & βρισιες ξανα? τραβα να παιξεις παραπερα ψυχακια ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom