Νέα

Βοηθεια Επιλογης - Νεο Αιμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GeorgePapadopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
απόλυτε κάθε φορά που διαβαζω ποστ σου σε παω πιο πολυ...

ρε φίλε πουτανα θα γαμης δεν περνεις αυτοκινητο για τον θεο τι θες να μιλησεις πρωτα μαζι της?!?!
γκομενα θες να την κανεις?!
αντε τραβα κανα καλο μωρό :zfuck: να γουσταρεις...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε αν γουσταρεις τσατ να πας στην συλβια στο γατοσπιτο να αραξεις και να σου αναλυσει τις θεωριες της :grin:

επισης μπορεις να πας και στην νανα απο καλυμνου και να μιλησετε για τις οικονομικες εξελιξεις :grin:
ελπιζω μονο να αντεχεις φυματικες καταστασεις :S
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
απόλυτε κάθε φορά που διαβαζω ποστ σου σε παω πιο πολυ...

ρε φίλε πουτανα θα γαμης δεν περνεις αυτοκινητο για τον θεο τι θες να μιλησεις πρωτα μαζι της?!?!
γκομενα θες να την κανεις?!
αντε τραβα κανα καλο μωρό :zfuck: να γουσταρεις...

Μηπως δεν μπηκες καν στην διαδικασια να διαβασεις τις απαντησεις μου ? ειπα οτι με ενδιαφερει ενα απλο προγραμμα & να μπορεις να μιλησεις δλδ να βγαλεις ευκολα ακρη με την κοπελα για να κλεισεις ενα ραντεβου .

Επισκέπτης
Μηπως δεν μπηκες καν στην διαδικασια να διαβασεις τις απαντησεις μου ? ειπα οτι με ενδιαφερει ενα απλο προγραμμα & να μπορεις να μιλησεις δλδ να βγαλεις ευκολα ακρη με την κοπελα για να κλεισεις ενα ραντεβου .

πω ρε μαλακα κανονικα πρεπει να σβηστει το μαλακοθρεντ σου και μιλας κιολας ενα γαμησι θες ριξεις και το κανες θεμα πριχταρχιδη

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
πω ρε μαλακα κανονικα πρεπει να σβηστει το μαλακοθρεντ σου και μιλας κιολας ενα γαμησι θες ριξεις και το κανες θεμα πριχταρχιδη

Μηπως γιατι οι απαντησεις σας ειναι να σχολιαζετε τα δικα μου γουστα / αποριες εννω μονο 1 φορα στειλατε ενα λινκ απο κοπελα αξιολογη σε 2 σελιδες ? αντε ρε καραγκιοζη τραβα ψοφα λεω εγω στην γωνια σου δεν σε αναγκασε κανεις να γραψεις και να βοηθησεις μονος σου μπηκες .

Επισκέπτης
Μηπως γιατι οι απαντησεις σας ειναι να σχολιαζετε τα δικα μου γουστα / αποριες εννω μονο 1 φορα στειλατε ενα λινκ απο κοπελα αξιολογη σε 2 σελιδες ? αντε ρε καραγκιοζη τραβα ψοφα λεω εγω στην γωνια σου δεν σε αναγκασε κανεις να γραψεις και να βοηθησεις μονος σου μπηκες .
κοψε την ειρωνια ρε βλαχο να πουμε δε φτανει που σε απανταμε κανε καμια ερευνα αγορας κανα μηνα ,αν γαμησεις εσυ εγω τον κοβω και τον πεταω στα σκυλια

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
κοψε την ειρωνια ρε βλαχο να πουμε δε φτανει που σε απανταμε κανε καμια ερευνα αγορας κανα μηνα ,αν γαμησεις εσυ εγω τον κοβω και τον πεταω στα σκυλια

Εγω γαμαω οταν ακομα εισουν τα αρχιδια του πατερα σου , και αυτο κανω στο φορουμ "ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ" προσπαθω να καταλαβω τι παιζει σε τιμες & υπηρεσιες .
αν εχεις ψυχολογικα τραβα βγαλτα αλλου βλακα οσο για το "Βλαχος" μαλλον ετσι πρεπει να σε φωναζαν μικρο τα παιδακια στο σχολειο οταν ετρωγες φαπες .

Επισκέπτης
Εγω γαμαω οταν ακομα εισουν τα αρχιδια του πατερα σου , και αυτο κανω στο φορουμ "ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ" προσπαθω να καταλαβω τι παιζει σε τιμες & υπηρεσιες .
αν εχεις ψυχολογικα τραβα βγαλτα αλλου βλακα οσο για το "Βλαχος" μαλλον ετσι πρεπει να σε φωναζαν μικρο τα παιδακια στο σχολειο οταν ετρωγες φαπες .

εσυ γαμας τη χουφτα βλακα μια ζωη τσομπανη ελα ψαξε θα βρεις καμια να σε αγαπησει με 150 ευρω

Επισκέπτης
τοσα κοριτσια προτιναμε με καλες κριτικες και βγαζεις και γλωσσα ηλιθιε

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
εσυ γαμας τη χουφτα βλακα μια ζωη τσομπανη ελα ψαξε θα βρεις καμια να σε αγαπησει με 150 ευρω

Πιστεψε με δεν ψαχνω καμια να με αγαπησει γιατι δοξα σι ο θεος η μανουλα σου με λατρευει !
Τωρα αν εγω γαμαω την χουφτα μου βλακα δεν θα ερχομουν για πρωτη μου φορα στα 25 για να "πληρωσο" για να γαμησω , εσυ απ'την αλλη παω στοιχημα λογο οτι απ'τα 13 σου θα βαρουσες μαλακια και δεν θα σου καθοτανε καμια θα πηγαινες με τον μπαμπακα σου απ'το χερι για να σου παρει την παρθενια καμια τσατσα για 10 Ε .

Πως ξερω οτι οτι αυτα που γραφουν στα σχολια ειναι σωστα? αυτοι εχω διαβασει ακομα και για "promotion" και ψεματα γραφουν ο ενας και ο αλλος... για αυτο εγινε και το thread .

Επισκέπτης
Πιστεψε με δεν ψαχνω καμια να με αγαπησει γιατι δοξα σι ο θεος η μανουλα σου με λατρευει !
Τωρα αν εγω γαμαω την χουφτα μου βλακα δεν θα ερχομουν για πρωτη μου φορα στα 25 για να "πληρωσο" για να γαμησω , εσυ απ'την αλλη παω στοιχημα λογο οτι απ'τα 13 σου θα βαρουσες μαλακια και δεν θα σου καθοτανε καμια θα πηγαινες με τον μπαμπακα σου απ'το χερι για να σου παρει την παρθενια καμια τσατσα για 10 Ε .

Πως ξερω οτι οτι αυτα που γραφουν στα σχολια ειναι σωστα? αυτοι εχω διαβασει ακομα και για "promotion" και ψεματα γραφουν ο ενας και ο αλλος... για αυτο εγινε και το thread .

λοιπον βλακα τις βρισιες τις προσπερναω για να βριζεις ετσι αποδω μεσα πρεπει να σαι θρασυδειλο πουστρακι που αν τα λεγες μπροστα μου θα σε ειχα γαμησει εγω και μετα θα σε εβγαζα και στο κλαρι μια που με αποκαλεσες και προμοτορα  :jerking:

απο την αλλη αν πιστευεις κατι τετοιο με ποια λογικη ανοιξες το θρεντ  δλδ το θρεντ εχει να κανει με την αξιοπιστια των κριτικων? τοτε αλαξε τιτλο να μαθουμε ποιοι ειναι οι αξιοπιστοι και ποιοι οχι α ρε βλακα ψαχνεσαι μου φενεται

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
λοιπον βλακα τις βρισιες τις προσπερναω για να βριζεις ετσι αποδω μεσα πρεπει να σαι θρασυδειλο πουστρακι που αν τα λεγες μπροστα μου θα σε ειχα γαμησει εγω και μετα θα σε εβγαζα και στο κλαρι μια που με αποκαλεσες και προμοτορα  :jerking:

απο την αλλη αν πιστευεις κατι τετοιο με ποια λογικη ανοιξες το θρεντ  δλδ το θρεντ εχει να κανει με την αξιοπιστια των κριτικων? τοτε αλαξε τιτλο να μαθουμε ποιοι ειναι οι αξιοπιστοι και ποιοι οχι α ρε βλακα ψαχνεσαι μου φενεται

Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι εισαι ηλιθιος . δεν εννοω εσενα "promotora" μιλησα γενικα σε οτι αφορα την κριτικη που γινεται στα προφιλ απ'τα κοριτσια οτι δεν μπορεις να γνωριζεις 100% οτι ισχυει και ειναι σωστη ειδικα αν δεν ξερεις ποιος ειναι αξιολογος στο φορουμ και ποιος οχι . το thread εχει να κανει με την βοηθεια ενημερωση ενος νεου μελους να διαλεξει την καταλληλη callgirl αν εχεις προβλημα πολυ απλα μπορεις να σταματησεις να σχολιαζεις και να πας να τραβηξεις μια μαλακια να ερθεις στα ισια σου .

Σε οτι αφορα τις βρισιες βαλε λαδι και ελα βραδυ τιγρη .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η κατασταση μυριζει ραντεβου θανατου τυποι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories