GeorgePapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 101
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα σε ολη την παρεα απ'οτι θα καταλαβατε και απ'τον τιτλο του θεματος ειμαι νεο αιμα ... ποτε δεν εχω παει επι "πληρωμη" με αλλη γυναικα παντα ειμουν κυριως παιδι της "σχεσης" ισως αυτο να ηταν ενας λογος που δεν το ειχα σκεφτει ποτε ! μετα απο μια μακροχρονια σχεση και προσφατο χωρισμο αποφασισα να φυγω απο την "επαρχια" και να ερθω να μεινω Αθηνα μονιμα μετα απ'το καλοκαιρι και εχω μπει και εχω διαβασει οτι μπορω σε οτι αφορα τον τομεα studio/callgirls .
Δεν εχω περιεργα ουτε ιδιαιτερα γουστα θελω να βρω 1 κοπελα ηλικια 20-25 χρονων και να δεχεται στον "Δικο μου χωρο" αν γινεται & σε οτι αφορα τον τομεα εμφανιση μαρεσουν περισσοτερο θα ελεγα οι αδυνατες αν και απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει παιζει σημαντικο ρολο η συνεργασια τις κοπελας και το ποσο "αγαπαει το αθλημα" που κανει .
Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι 100-150 Ε .
Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε και για την βοηθεια σας γενικα σε οτι αφορα σχολια που διαβαζω σχεδον καθημερινα και ενημερωνομαι και εγω ως νεοτερος !
Δεν εχω περιεργα ουτε ιδιαιτερα γουστα θελω να βρω 1 κοπελα ηλικια 20-25 χρονων και να δεχεται στον "Δικο μου χωρο" αν γινεται & σε οτι αφορα τον τομεα εμφανιση μαρεσουν περισσοτερο θα ελεγα οι αδυνατες αν και απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει παιζει σημαντικο ρολο η συνεργασια τις κοπελας και το ποσο "αγαπαει το αθλημα" που κανει .
Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι 100-150 Ε .
Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε και για την βοηθεια σας γενικα σε οτι αφορα σχολια που διαβαζω σχεδον καθημερινα και ενημερωνομαι και εγω ως νεοτερος !