Νέα

Βοηθεια Επιλογης - Νεο Αιμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GeorgePapadopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολη την παρεα απ'οτι θα καταλαβατε και απ'τον τιτλο του θεματος ειμαι νεο αιμα ... ποτε δεν εχω παει επι "πληρωμη" με αλλη γυναικα παντα ειμουν κυριως παιδι της "σχεσης" ισως αυτο να ηταν ενας λογος που δεν το ειχα σκεφτει ποτε ! μετα απο μια μακροχρονια σχεση και προσφατο χωρισμο αποφασισα να φυγω απο την "επαρχια" και να ερθω να μεινω Αθηνα μονιμα μετα απ'το καλοκαιρι και εχω μπει και εχω διαβασει οτι μπορω σε οτι αφορα τον τομεα studio/callgirls .

Δεν εχω περιεργα ουτε ιδιαιτερα γουστα θελω να βρω 1 κοπελα ηλικια 20-25 χρονων και να δεχεται στον "Δικο μου χωρο" αν γινεται & σε οτι αφορα τον τομεα εμφανιση μαρεσουν περισσοτερο θα ελεγα οι αδυνατες αν και απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει παιζει σημαντικο ρολο η συνεργασια τις κοπελας και το ποσο "αγαπαει το αθλημα" που κανει .

Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι 100-150 Ε .

Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε και για την βοηθεια σας γενικα σε οτι αφορα σχολια που διαβαζω σχεδον καθημερινα και ενημερωνομαι και εγω ως νεοτερος !

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Eσυ τυπε εισαι η χαρα της πουτανας!
Εχεις γερο πορτοφολι???

:grin:

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Δεν ειμαι πλουσιος λογο ομως οτι δουλευω απο μικρη ηλικια τα λεφτα δεν τα πολυ λογαριαζω παρα μονο να περναω καλα και να εχω την υγεια μου .

Σε οτι αφορα τον τομεα ΣΕΞ λοιπον θελω οσο το δυνατον να κανω την καλυτερη επιλογη και δεν με πειραζει να δωσο 50 η 100 Ε παραπανο στο κατω κατω δεν θα κανουμε αυτη την δουλεια "καθε μερα" αλλα οποτε εχουμε μοναξιες.. :-)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Δεν εχω περιεργα ουτε ιδιαιτερα γουστα...
Kακος που δεν εχεις περιεργα και ιδιαιτερα γουστα. Θα επρεπε να εχεις βιτσια!!!  :s&m_2:

sexual-fantasy_1009278.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν ειμαι πλουσιος λογο ομως οτι δουλευω απο μικρη ηλικια τα λεφτα δεν τα πολυ λογαριαζω παρα μονο να περναω καλα και να εχω την υγεια μου .

Σε οτι αφορα τον τομεα ΣΕΞ λοιπον θελω οσο το δυνατον να κανω την καλυτερη επιλογη και δεν με πειραζει να δωσο 50 η 100 Ε παραπανο στο κατω κατω δεν θα κανουμε αυτη την δουλεια "καθε μερα" αλλα οποτε εχουμε μοναξιες.. :-)

Εγω παντως σε προειδοποιησα!

;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Καλησπερα σε ολη την παρεα απ'οτι θα καταλαβατε και απ'τον τιτλο του θεματος ειμαι νεο αιμα ... ποτε δεν εχω παει επι "πληρωμη" με αλλη γυναικα παντα ειμουν κυριως παιδι της "σχεσης" ισως αυτο να ηταν ενας λογος που δεν το ειχα σκεφτει ποτε ! μετα απο μια μακροχρονια σχεση και προσφατο χωρισμο αποφασισα να φυγω απο την "επαρχια" και να ερθω να μεινω Αθηνα μονιμα μετα απ'το καλοκαιρι και εχω μπει και εχω διαβασει οτι μπορω σε οτι αφορα τον τομεα studio/callgirls .

Δεν εχω περιεργα ουτε ιδιαιτερα γουστα θελω να βρω 1 κοπελα ηλικια 20-25 χρονων και να δεχεται στον "Δικο μου χωρο" αν γινεται & σε οτι αφορα τον τομεα εμφανιση μαρεσουν περισσοτερο θα ελεγα οι αδυνατες αν και απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει παιζει σημαντικο ρολο η συνεργασια τις κοπελας και το ποσο "αγαπαει το αθλημα" που κανει .

Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε και για την βοηθεια σας γενικα σε οτι αφορα σχολια που διαβαζω σχεδον καθημερινα και ενημερωνομαι και εγω ως νεοτερος !

τι πρόγραμμα θέλεις να σου κάνει ακριβώς τύπε ?
πες λεπτομέριες ώστε το αρμόδιο team με πρόεδρο τον απόλυτο να μπορέσει να σε κατατοπίσει ακριβώς..... :grin:

Επισκέπτης

οτι σου λεει ο speed...
γενικα τα γουστα σου δεν ειναι ιδια με τα δικα μου οπωτε θα σου πω μαλακια.
κανε τα λαθη σου βρες τα στανταρ σου και κανε παιχνιδι...
ειναι ο μονος τροπος

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε εφυγες απο το σπιτι σου γιατι σε χωρισες?
100-150 την ώρα είναι πολλά απο προσωπικη αποψη γιατι και εγω δουλευω απο μικρος και μονο που σκέφτομαι ότι θα πάω να δώσω σχεδόν το μισό μου μηνίατικο για μια ώρα γαμης... :headbang:
τι να πω ισως να δουλευεις τραπεζιτης..
γνώμη μου πάντα είναι η καλή τίμια μπουρδελότσαρκα να γουστάρεις...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
στο χωρο του ειναι καλυτερο γι αυτο που ψαχνει , θα ειναι πιο χαλαρος και θα περασει καλυτερα

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Αρχικα οχι δεν φευγω απ'το σπιτι μου λογο του χωρισμου απλα θεωρο οτι εφοσον κοντευω τα 25 ηρθε η ωρα "ψαξω" και εγω την τυχη μου καπου αλλου σε ολους τους τομεις κ εφοσον εχω και τις γνωριμιες να το κανω Why Not ? :)

Τωρα οταν λετε τι προγραμμα με ενδιαφερει ? αν επρεπε να διαλεξω κατι που μαρεσει ειναι "τα προστυχολογα" αλλα οταν οι περισσοτερες δεν ξερουν καν ελληνικα λιγο δυσκολο να ζητησω κατι τετιο ε?! κατι χαρακτηρισμους περα απ'το "anal" h "oral" το ξερω θα φανω αστειος αλλα δεν εχω ακομα καταλαβει τι σημαινουν !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αρχικα οχι δεν φευγω απ'το σπιτι μου λογο του χωρισμου απλα θεωρο οτι εφοσον κοντευω τα 25 ηρθε η ωρα "ψαξω" και εγω την τυχη μου καπου αλλου σε ολους τους τομεις κ εφοσον εχω και τις γνωριμιες να το κανω Why Not ? :)

Τωρα οταν λετε τι προγραμμα με ενδιαφερει ? αν επρεπε να διαλεξω κατι που μαρεσει ειναι "τα προστυχολογα" αλλα οταν οι περισσοτερες δεν ξερουν καν ελληνικα λιγο δυσκολο να ζητησω κατι τετιο ε?! κατι χαρακτηρισμους περα απ'το "anal" h "oral" το ξερω θα φανω αστειος αλλα δεν εχω ακομα καταλαβει τι σημαινουν !
τυπε τα γκρανια στο τριγωνο μιλανε καλα ελληνικα και μπορουν να σε ικανοποιησουν στο θεμα προστυχολογα

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Οταν λες τριγωνο τι εννοεις ? οπως καταλαβες ειμαι εντελος ασχετος αν και εχω ερθει Αθηνα απ'τα 14-15 μου περιπου 20-30 φορες ακομα δεν εχω μαθει καλα καλα τις περιοχες.. !!! :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οταν λες τριγωνο τι εννοεις ? οπως καταλαβες ειμαι εντελος ασχετος αν και εχω ερθει Αθηνα απ'τα 14-15 μου περιπου 20-30 φορες ακομα δεν εχω μαθει καλα καλα τις περιοχες.. !!! :cheesy:
τυπε μελετησε αυτο το θρεντ

σου ποσταρω και χαρτη του τριγωνου της ηδονης
λειτουργει απο 10 το πρωι μεχρι 8 το βραδυ
μετα πεφτουν λοβερδοπρογκρομ απτους μπατσους :S

Συνημμένα

• trigwno.jpg
    trigwno.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Δεν με ενδιαφερει να κανω "τσαρκα" στο τριγωνο και να βρω καποια κοπελα χωρις να γνωριζο τιποτα για αυτη ,για αυτο μπηκα στον κοπο να φτιαξω λογαριασμο παρ'ολου που μπαινω στην σελιδα 1-2 μηνες και απλα διαβαζω νεα θεματα . Δεν υπαρχει καποια κοπελα απο "γραφειο" η ανεξαρτητη δεν εχω τετια κολληματα που να ειναι διαθεσιμη και το πιο σημαντικο λογο οτι ειμαι και πρωταρης να μπορεις να βγαλεις ακρη μαζι τις ευκολα απ'το τηλεφωνο ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν με ενδιαφερει να κανω "τσαρκα" στο τριγωνο και να βρω καποια κοπελα χωρις να γνωριζο τιποτα για αυτη ,για αυτο μπηκα στον κοπο να φτιαξω λογαριασμο παρ'ολου που μπαινω στην σελιδα 1-2 μηνες και απλα διαβαζω νεα θεματα . Δεν υπαρχει καποια κοπελα απο "γραφειο" η ανεξαρτατη δεν εχω τετια κολληματα που να ειναι διαθεσιμη και το πιο σημαντικο λογο οτι ειμαι και πρωταρης να μπορεις να βγαλεις ακρη μαζι τις ευκολα απ'το τηλεφωνο ?
λες να γνωρισεις πρωτα την πουτανα τυπε?
να δεις αν ειναι καλη κοπελα? :think:

OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Χαχα οχι δεν εννοω αυτο απλα δεν θελω να ξενερωσο λογο οτι θα ειναι και η πρωτη μου φορα .με ενδιαφερει να γνωριζο λιγα πραγματα για τα "προσοντα" της ... λογικο δεν ειναι ? για αυτο ζηταω την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας που σιγουρα ειναι πραγματικα αναγκαιες για να καταφερω να κανω την καλυτερη επιλογη !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαχα οχι δεν εννοω αυτο απλα δεν θελω να ξενερωσο λογο οτι θα ειναι και η πρωτη μου φορα .με ενδιαφερει να γνωριζο λιγα πραγματα για τα "προσοντα" της ... λογικο δεν ειναι ? για αυτο ζηταω την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας που σιγουρα ειναι πραγματικα αναγκαιες για να καταφερω να κανω την καλυτερη επιλογη !
τυπε αν γουσταρεις τσατ να πας στην συλβια στο γατοσπιτο να αραξεις και να σου αναλυσει τις θεωριες της :grin:

επισης μπορεις να πας και στην νανα απο καλυμνου και να μιλησετε για τις οικονομικες εξελιξεις :grin:
ελπιζω μονο να αντεχεις φυματικες καταστασεις :S

Συνημμένα

• Cough-with-blood Female.jpg
    Cough-with-blood Female.jpg
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
GeorgePapadopoulos

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
τυπε αν γουσταρεις τσατ να πας στην συλβια στο γατοσπιτο να αραξεις και να σου αναλυσει τις θεωριες της :grin:

επισης μπορεις να πας και στην νανα απο καλυμνου και να μιλησετε για τις οικονομικες εξελιξεις :grin:
ελπιζω μονο να αντεχεις φυματικες καταστασεις :S

Ενταξει τωρα με "trollareis" χωρις λογο το γεγονος οτι ειπα οτι μαρεσουν τα "προστυχολογα" κατα την διαρκεια του σεξ δεν σημαινει οτι θελω η γκομενα να μην βαζει γλωσσα.Μην φτανουμε στα "ακρα" και δεν εχω ιδεα ποια ειναι η "Νανα" Η "Συλβια" αρα και να ηθελα να διαλεξω καποια απ'τις δυο δεν βοηθας . τεσπα οποιος γνωριζει και θελει να δωσει εστω ενα λινκ απο μια κοπελα που εχει παει και θεωρει οτι ειναι "καλη" βαση αυτα που ανεφερα θα το εκτιμουσα .

Επισκέπτης

γαμα αυτην

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom