Νέα

Βλεπετε εφιαλτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν βλεπω ολοκληρες ιστοριες
μονο σουρεαλιστικα κομματια συνηθως δυσαρεστα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Φαντάσου τώρα Αλεχ να γράψει η Παυλίνα ότι ο χειρότερος εφιάλτης της είναι να κάνετε μαζί σεξ! :2funny:
Αποψη για το σεξ μαζι μου θα εχει αν κανει

Εγω ξερω παντως οτι οποια εκανε, ζητησε να ξανακανει
Οπότε προφανως δεν με απασχολει η αποψη μιας κολλημενης που δεν με εχει δει ποτέ

Υ.Γ. Σταματηστε να της δινετε κοινο

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
846
Πόντοι
81
Εγώ είδα εφιάλτη ότι ήθελε η γυναικα μου καθε μέρα να την γαμώ χωρις να πληρωνω.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Αντε ρε?
Κι εγω προχθες ειδα οτι πεθανε η πρωην μου σε τροχαιο
Μιλαμε για φοβερη στενοχωρια

Σκεφτηκα να την παρω ενα τηλεφωνο να της πω να προσεχει αλλά δεν το εκανα

Οχι ρε τι να παρεις τηλ... ουτε μήνυμα τιποτα με πρωην να πανε γαμηθουνε !!!
Καπου διαβασα οτι αν δεις θανατο πρωην στο ονειρο σου σημαίνει οτι θα βρεις καινουργια γκομενα οποτε καλο ειναι !  

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο σε ενα σιτε

Αν ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας πεθαίνει, είναι ένας συμβολικός θάνατος, και δείχνει ότι σύντομα θα κάνετε μια νέα σχέση ή πρόκειται να παντρευτείτε κάποιον άλλον. 
  :2funny:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Ο μοναδικός επαναλαμβανόμενος εφιάλτης που βλέπω, απο την ηλικία των 5 χρόνων παρακαλώ, είναι οτι κατεβαίνω σε μια σπειροειδή σκάλα... με πέτρινο τοίχο γύρω γύρω, και έχω μια απίστευτη αίσθηση τρόμου για το τι με περιμένει κάτω, στο τέρμα της σκάλας... πάντοτε ξυπνάω με το που "βλέπω" πάτωμα στο τέλος.
Και, διάφοροι σουρρεάλ αφιάλτες, που εύκολα τους κατατάσσω σε στρές, και αναμοχλεύματα του υποσυνείδητου.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.448
Πόντοι
216
Αμα εχυνες κιολας, θα ηταν ακομα χειροτερα τυπε... :S
Το κακο ειναι οτι επειδή δεν χυνω η πουτσα δεν πέφτει και συνεχιζω να την γαμαω και δεν τελειονει ποτε ο εφιαλτης.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
αν και δεν πιστευω σε αυτα, καποτε η γιαγια μου ειχε δει ενα ονειρο την επομενη λεει στον θειο μου μην τον παρεις στο αμαξι μαζι,ημουν πιτσιρικας κατω απο 10.
αποτελεσμα τρακαρισμα οχι θανατηφορο αλλα ΕΓΙΝΕ.
-2-
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ με βασανιζε η αιτια απωλειας αγαπημενου συγγενη, σχεδον στο ονειρο πηρα την απαντηση.
------------
στα κουφα τωρα...
1-βλεπω συχνα οτι με κυνηγανε ζηταδες επειδη δεν εχω σταματησει σε μπλοκο(με μηχανη που ποτε δεν ειχα).
2-οτι δεν εχω απολυθει απο στρατο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο σε ενα σιτε

Αν ονειρευτείτε ότι ο/η πρώην σας πεθαίνει, είναι ένας συμβολικός θάνατος, και δείχνει ότι σύντομα θα κάνετε μια νέα σχέση ή πρόκειται να παντρευτείτε κάποιον άλλον. 
Πολύ ενδιαφέρον!!!

Nick Bofilous

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Οι εφιαλτες ειναι τα αγχη που αποφευγεις στην καθημερινοτητα σου.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Φοβερό θέμα.

Ναι, κατά καιρούς βλέπω κι εφιάλτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βλέπω κατά κύριο λόγο ευχάριστα όνειρα. Τα τελευταία είναι σπάνια, ενώ τα πρώτα, οι εφιάλτες μου, δεν είναι και τόσο άξιοι λόγου. Όπως έχει γράψει ήδη κάποιος, πρόκειται για απωθημένες αγωνίες, επιθυμίες και άγχη της καθημερινότητάς μου, τα οποία συμπλέκονται με σταθερά μοτίβα της τροπής που έχει πάρει η ψυχοσύνθεσή μου. Ποιον μπορεί να ενδιαφέρουν; Αν κι ορισμένα όνειρα που καταγράψανε οι προηγούμενοι, είναι τω όντι εκπληκτικά.

Το ερώτημα, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι "Ποιος δεν βλέπει εφιάλτες", κατά το ότι αποτελούν, μαζί με το γέλιο, διακριτό γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης.

Αξίζει να μνημονευτεί το σχόλιο που είχε κάνει ο Σωκράτης στην απολογία του, έτσι όπως την παρέδωσε στους αιώνες ο Πλάτωνας, όπου δεν λυπόταν καθόλου μπροστά στην αιώνια λήθη, στο απόλυτο τίποτα, στο καθαρό μηδέν που ενδεχομένως σημαίνει ο θάνατος,

γιατί ποιος θα τολμούσε, αναρωτιόταν, να φανταστεί μια αιωνιότητα με ενύπνια όνειρα; Ποιος θα 'θελε ο ίδιος του ο θάνατος να είναι ένας ατέρμονος ύπνος με όνειρα; Αυτά, αν κρίνουμε από τη φύση μας, θα ήταν κατά βάση εφιάλτες, λέει ο Σωκράτης.

Βάλτε το χέρι σας στην καρδιά, αφότου αναλογιστείτε όλον σας τον ενύπνιο βίο, κι αποφανθείτε: θα θέλατε να ονειρεύεστε στην αιωνιότητα;

Σκεφτείτε καλά προτού απαντήσετε, ορίζει ο Σωκράτης, λάβετε υπόψη σας την άφατη αγωνία που κατατρώει ακατάπαυστα την ανθρώπινη φύση...

HornyGuy4

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Σπανιως βλεπω εφιαλτες.
Περιπου 2-3 φορες το χρονο. Αλλα οταν βλεπω, συνηθως εχει να κανει με καποιους τυπους που με κυνηγάνε χωρις ποτε να εχω καταλάβει το εχω κανει λαθος... :2funny:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.758
Πόντοι
2.306
Εγώ το καλύτερο όνειρο που έχω δει πάντως είναι ότι η γκόμενα μου με τα παιδιά της και η γυναίκα μου με τα παιδιά είμαστε όλοι μαζί και αγαπημένοι, σαν να ζούμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Kι εσύ λείπεις και καμμία δεν τόχει πάρει χαμπάρι :)

Εφιάλτες τέλος
Αν έχει και THC βλέπετε όνειρο την 2η εικόνα

Συνημμένα

• enecta.jpeg
    enecta.jpeg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Παιδιά.jpg
    Παιδιά.jpg
    170,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.608
Πόντοι
3.436
Όχι έχω χρόνια να δω..δεκαετία.. ειλικρινά στην τιμή μου.. δεν κάνω πλάκα,
τα μόνα όνειρα που βλέπω είναι ακατάλληλου περιεχομένου γαμησια μούνια..
Εξαλου ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Αμα εχει παιξει καμια σοβαρη σουβλακοκατασταση,σιγουρα!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.845
Πόντοι
3.936
Πότε πότε βλέπω εφιάλτες. Αλλά όποτε τύχει να πάρω ένα χαπάκι μαγνησίου περίπου στις 22:00 , και ένα άλλο χαπάκι μελατονίνης του 1mg ,μισή ώρα πριν κοιμηθώ, τότε κοιμάμαι πολύ ανάλαφρα χωρίς κανέναν εφιάλτη.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom