Νέα

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, σε συναγερμό χώρες στον ωκεανό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συγνώμη, αλλά μου κάνει λίγο δύσκολο να συνδέσω τον χρυσό κανόνα του καπιταλισμού με το ατύχημα στο τσερνομπυλ.

Μπορεί να φταίω εγώ...αλλά κάπου δεν μου κολλάει.

Τα λοιπά περί συντήρησης κλπ, απολύτως σωστά φυσικά και όχι μόνο αυτά, και άλλα πολλά, ειδικά εάν σκεφτείς ότι identical ατύχημα με το τσερνομπυλ είχε γίνει τέλη 70 στις ΗΠΑ, αλλά δεν είχε τα ίδια αποτελέσματα.

Τέσπα, το θέμα για μένα δεν είναι αν ο λόγος είναι το χρήμα ή όχι στην τελική, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και προβάλλοντας το ελληνικό μου DNA, δλδ σκεπτόμενος συνωμοσίες κλπ, θεωρώ ότι έχει πέσει πολύ ψέμα, πάρα πολύ.

Ειλικρινά, κανείς δεν μπορεί να πει τελικά πόσες γεννήτριες έλειψαν για να πάρουν μπροστά οι αντλίες? Μα κανένας ρε πούστη μου?

μόνο η ίδια η εταιρεία μπορεί να σου πει. και ως γνωστόν τα δελτία τύπου των εταιρειών συναγωνίζονται σε εγκυρότητα αυτά του εκάστοτε πεταλωτή.

κακώς δεν κάνεις τη σύνδεση.
ενα παλαιό εργοστάσιο πρέπει:
α.
να κλείνει κάποιο διάστημα για αναδιοργάνωση.
β.
να κάνει συχνότερα δοκιμές αστοχίας υλικών.

και άλλα που δεν είναι της παρουσης.
πάω στοίχημα ότι κανένα από αυτά δεν είχε γίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά απο τν αρχή λειτουργίας του τσερνόμπιλ. ........

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ενα παλαιό εργοστάσιο πρέπει:
α.
να κλείνει κάποιο διάστημα για αναδιοργάνωση.
β.
να κάνει συχνότερα δοκιμές αστοχίας υλικών.

και άλλα που δεν είναι της παρουσης.
πάω στοίχημα ότι κανένα από αυτά δεν είχε γίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά απο τν αρχή λειτουργίας του τσερνόμπιλ. ........

Οκ, μαζί σου.

Οπότε εάν αυτά στην ΕΣΣΔ έγιναν λόγω του καπιταλιστικού χρυσού κανόνα, καταλήγουμε ότι στην ΕΣΣΔ επικρατούσε καπιταλισμός?

Εάν ναι, τότε πάσο στις αμφιβολίες μου. Παραδίδω το βήμα στους επαναστάτες.

:grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οκ, μαζί σου.

Οπότε εάν αυτά στην ΕΣΣΔ έγιναν λόγω του καπιταλιστικού χρυσού κανόνα, καταλήγουμε ότι στην ΕΣΣΔ επικρατούσε καπιταλισμός?

Εάν ναι, τότε πάσο στις αμφιβολίες μου. Παραδίδω το βήμα στους επαναστάτες.

:grin:

έχω πολλάκις δηλώσει ότι όπως για τον Καπιταλισμό υπάρχει το Κεφάλαιο έτσι για τον Κομμουνισμό υπήρξε το Κόμμα.
κάνε τις καπιταλιστικές αναγωγές σου.

Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός δεν αποτελεί παρά την εφαρμογή του καπιταλισμού με κανόνες κρατικούς. καμμιά διαφορά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νέες μετρήσεις ραδιενέργειας στη θάλασσα της Φουκουσίμα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011, 07:47

Σε νέες μετρήσεις στη θάλασσα, αυτή τη φορά σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από τους αντιδραστήρες Νο5 και Νο6 του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, βρέθηκε ραδιενεργό ιώδιο 1.150 φορές υψηλότερο από το ανώτατο επιτρεπτό όριο, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας.

«Το ιώδιο 131 που ανιχνεύθηκε είναι 1.150 φορές υψηλότερο από το ανώτερο επιτρεπτό όριο στο νερό της θάλασσας κοντά στους αντιδραστήρες 5 και 6», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πυρηνικής Ασφάλειας, Χιντεχίκο Νισιγιάμα.

Μέχρι σήμερα οι αναλύσεις διενεργούνταν στη νότια πλευρά του εργοστασίου Φουκουσίμα Νταϊίτσι στην έξοδο των αντιδραστήρων Νο1 και Νο4, στην περιοχή των οποίων το επίπεδο του ιωδίου-131 μετρήθηκε την Κυριακή σχεδόν 2.000 φορές υψηλότερο από το φυσιολογικό.

Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας διευκρίνισε ότι οι έλεγχοι έγιναν από τη διαχειρίστρια του εργοστασίου εταιρία Tepco.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έχω πολλάκις δηλώσει ότι όπως για τον Καπιταλισμό υπάρχει το Κεφάλαιο έτσι για τον Κομμουνισμό υπήρξε το Κόμμα.

Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός δεν αποτελεί παρά την εφαρμογή του καπιταλισμού με κανόνες κρατικούς. καμμιά διαφορά.
Περσόνα μην τα πεις αυτά μπροστά σε κανέναν κνίτη,τα @@ σου λυπάμαι...θα πρηστούν όσο δεν φαντάζεσαι... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σαββατοκυριακο μια χαρα τζουρα πηραμε απο το ταξιδιαρικο νεφος. αβαβα καναλια και κρατικη μηχανη.
εχω εγκυρες πηγες  :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Να αναφέρουμε πως προσπαθήσαμε επανειλημμένως να επικοινωνήσουμε με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), καθώς είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας για θέματα πυρηνικής ασφάλειας στη χώρα, χωρίς ωστόσο να καταστεί εφικτό.

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης

Ορθόν.Ο Καπιταλισμός έχει είτε ιδιωτικό χαρακτήρα (πρώην Δύση) είτε κρατικό χαρακτήρα (πρώην ΕΣΣΔ).Μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει τό ιστορικό παραμύθι τής Εξουσίας ότι τό καθεστώς τής ΕΣΣΔ ήταν σοσιαλιστικό, ενώ ήταν η κλασσική έκφραση τού κρατικού καπιταλισμού.
Αυτοί οι δήθεν διαχωρισμοί εφευρέθηκαν και επιβλήθηκαν ώστε να εξασφαλισθεί ο έλεγχος τών προβάτων ανα τήν υφήλιο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ορθόν.Ο Καπιταλισμός έχει είτε ιδιωτικό χαρακτήρα (πρώην Δύση) είτε κρατικό χαρακτήρα (πρώην ΕΣΣΔ).Μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει τό ιστορικό παραμύθι τής Εξουσίας ότι τό καθεστώς τής ΕΣΣΔ ήταν σοσιαλιστικό, ενώ ήταν η κλασσική έκφραση τού κρατικού καπιταλισμού.
Αυτοί οι δήθεν διαχωρισμοί εφευρέθηκαν και επιβλήθηκαν ώστε να εξασφαλισθεί ο έλεγχος τών προβάτων ανα τήν υφήλιο.
Έχει επικρατήσει λες εεε;;;

Δεν το νομίζω...ακόμα κ οι κνίτες λένε ότι μετά τον Στάλιν χάλασε το πράγμα...για κνίτη αυτό σημαίνει πολλά έτσι!!! :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχει επικρατήσει λες εεε;;;

Δεν το νομίζω...ακόμα κ οι κνίτες λένε ότι μετά τον Στάλιν χάλασε το πράγμα...για κνίτη αυτό σημαίνει πολλά έτσι!!! :cheesy:
ααααααααααααααα μέχρι το στάλιν όλα ήταν πρίμα ε;
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ααααααααααααααα μέχρι το στάλιν όλα ήταν πρίμα ε;
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κοίτα αν σκεφτείς ότι παλαιότερα λέγανε ότι κ μέχρι την πτώση όλα πρίμα κ ψάχναν γιατί έπεσε είναι μία πρόοδος... :2funny:

Γιατί ρε γμτ τέτοιο κόλλημα... :-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ρε παιδιά έναν ορισμό του καπιταλισμού έχουμε;
Γιατί καπιταλισμό έχουν παντού αλλά το αποτέλεσμα διαφοροποιείται δραματικά.
Μήπως, λέω μήπως, παίζει ρόλο το πολιτικό υπόβαθρο, το νομικό πλαίσιο, ο πολιτισμός, η παιδεία, οι παραδόσεις και άλλα πολλά;

Επισκέπτης
Ρε παιδιά έναν ορισμό του καπιταλισμού έχουμε;
Γιατί καπιταλισμό έχουν παντού αλλά το αποτέλεσμα διαφοροποιείται δραματικά.
Μήπως, λέω μήπως, παίζει ρόλο το πολιτικό υπόβαθρο, το νομικό πλαίσιο, ο πολιτισμός, η παιδεία, οι παραδόσεις και άλλα πολλά;

Φυσικά και παίζουν ρόλο όλα αυτά.Τό αποτέλεσμα όμως διαφοροποιείται λιγότερο δραματικά από όσο νομίζεις.Ολοι γνωρίζουμε τι θα πεί καπιταλισμός.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κάνε τις αναγωγές από τον βεντούζα και θα καταλάβεις.
ααααααααααααααχααχαχχαχα

Που είσαι (χρυσό μου) με ψάχνεις  :cheesy:

Ήρθα  :boobies:

Να κάνω τσίσα μου  :grin: ή θα μου πεις πόσο μαλάκες που ήταν οι Ιάπωνες  :uglystupid:
που δεν πρόβλεψαν τα 9 ΡΙΧΤΕΡ και το τσουνάμι :grin:

για πες τωρα  :uglystupid:

Η πυρηνική ενεργεία είναι Απαραίτητη ή όχι κατά σένα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom