lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
επαιξαν και εχασαν
ετσι πανε αυτα
Άλλοι "έπαιξαν" κι άλλοι "έχασαν".
Και ναι, δυστυχώς έτσι πάνε αυτά.
επαιξαν και εχασαν
ετσι πανε αυτα
Κοίτα να δείς ενα περίεργο πράγμαη θείτσα μια χαρά έχει καταλαβει ότι με την πυρηνική ενέργεια δεν παίζεις το θεό γιατί θα σε κάνει σκόνη.
Κάτι ζώα με 10 πτυχία και 30 μεταπτυχιακά είναι το πρόβλημα που το παίζουν θεοί με αναλύσεις της πουτσας.
ο αινστάιν είχε κάποτε πει οτι ο θεός δεν παίζει ζάρια με τον κόσμο. Ηρθαν τώρα πολλοί μαλάκες εδώ και καιρό να το παίξουν θεοί παίζοντας μπαρμπούτι με τη ζωή του πλανήτη.
Δεν πάω να κάνω το μαλάκα ούτε τον "κακό" αλλά δυστυχώς μου φαίνεται ότι τα κιτρινομπότ λειτουργούν μόνο υπό ΚΣ.
Έτσι και γίνει η στραβή μπλέκουν άσχημα τα μπούτια τους.
Ντόμινο η κατάσταση.
με την πυρηνική ενέργεια δεν έχει και πολλή σημασία τι χαρακτήρα έχεις.
έτσι κι αλλιώς εάν ξεφύγει το θέμα την πούτσισες.
σταμούλα τους έχυσε όλους το τσουνάμι.
νερο ειναι .... οχι τα χυσια του μεσι...
δεν χυνει η φυση....τα χύσια του φύσι είναι .......
αφού γαμήσει θα σε χύσει.δεν χυνει η φυση....
μονο γαμει
Και όλα αυτά επειδή ένας σταθμός παραγωγής ρεύματος, δεν είχε ρεύμα για να δουλέψουν οι αντλίες του συστήματος.
Ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει (σε εμένα τον άσχετο με πυρηνικά κλπ), τελικά τι ισχύος ήταν οι γεννήτριες που έλειπαν τόσο καιρό.
Κρίμα.
κριμα ξεκρίμα όλα τα εγκλήματα γίνονται για το χρήμα
μα προφανώς και η έλλειψη σωστής συντήρησης και επενδύσεων οδήγησε στο ατύχημα.Όχι όλα, μην γενικεύεις. Εκτός και εάν ξέρεις κάτι για το τσερνομπυλ π.χ. που αν μη τι άλλο αγνοούμε οι υπόλοιποι.
Aυτή είναι η εκδίκηση της Φάλαινας και των Δελφινιών που ξεκλήρισαν οι κουφάλες για να τα κάνουν σούσι !Όχι όλα, μην γενικεύεις. Εκτός και εάν ξέρεις κάτι για το τσερνομπυλ π.χ. που αν μη τι άλλο αγνοούμε οι υπόλοιποι.
μα προφανώς και η έλλειψη σωστής συντήρησης και επενδύσεων οδήγησε στο ατύχημα.
εαν είχαν γίνει οι σωστές επενδύσεις για προακτιβ μειντενανς και είχαν επενδυθεί τα απαραίτητα κονδύλλια τίποτα απο αυτά δε θα είχε συμβεί....
όσο βασιλεύει ο χρυσός κανών του καπιταλισμού "ελάχιστη επένδυση μέγιστο κέρδος" αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.