Νέα

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, σε συναγερμό χώρες στον ωκεανό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
η θείτσα μια χαρά έχει καταλαβει ότι με την πυρηνική ενέργεια δεν παίζεις το θεό γιατί θα σε κάνει σκόνη.
Κάτι ζώα με 10 πτυχία και 30 μεταπτυχιακά είναι το πρόβλημα που το παίζουν θεοί με αναλύσεις της πουτσας.
ο αινστάιν είχε κάποτε πει οτι ο θεός δεν παίζει ζάρια με τον κόσμο. Ηρθαν τώρα πολλοί μαλάκες εδώ και καιρό να το παίξουν θεοί παίζοντας μπαρμπούτι με τη ζωή του πλανήτη.
Κοίτα να δείς ενα περίεργο πράγμα
εχω αρχίσει σε μερικά θεματα και συμφωνω μαζί με το nick name αυτό  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πάω να κάνω το μαλάκα ούτε τον "κακό" αλλά δυστυχώς μου φαίνεται ότι τα κιτρινομπότ λειτουργούν μόνο υπό ΚΣ.

Έτσι και γίνει η στραβή μπλέκουν άσχημα τα μπούτια τους.

Ντόμινο η κατάσταση.

με την πυρηνική ενέργεια δεν έχει και πολλή σημασία τι χαρακτήρα έχεις.
έτσι κι αλλιώς εάν ξεφύγει το θέμα την πούτσισες.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δυστιχώς οι διαπιστωσεις επιστημόνων ανεξαρτητων απο οργανισμους,κυβερνησεις κλπ επαληθευοντε...
κάτι πολύ ποιο σοβαρο απο αυτο που προσπαθουν να μας πασαρουν συμβαινει...
δυστιχώς οι προβλέψεις του περσοννα και αλλων μελών επαληθευοντε με μαθηματικη ακριβεια....
ο θεος να λυπηθει τα εκατομμυρια ανθρωπων που θα πεθανουν απο καρκινο τα επομενα χρονια...
το θεμα δεν σηκωνει καυγαδες και ειρωνειες ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη τη ραδιενέργεια της Ιαπωνίας. Με τόσα πολεμικά που έφερε ο Τζέφρυ στην Κρήτη θα φάμε απεμπλουτισμένο ουράνιο με το κιλό. Άντε, και στα παιδιά μας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Με δεδομένη την τελευταία εμφάνιση του Ιάπωνα κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος ήταν λιγότερο καθησυχαστικός από ό,τι στο παρελθόν, η κατάσταση φαντάζει εκτός ελέγχου, με ορατό τον κίνδυνο μιας πυρηνικής καταστροφής.

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βρειτε της διαφορες του 1:28 με του 3:30  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σταμούλα τους έχυσε όλους το τσουνάμι.  :rolleyes:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καταβαθος και εκ ΒΟΘΡΩΝ....  :birdman: :birdman:

ο Παπατζέφρυ ευχεται να γινει κατι αναλογο στην ελλαδα πριν ξεσπάσει λαικη εξέγερση....

και ετσι ολοι μαζι .... αγαπημενοι  :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και όλα αυτά επειδή ένας σταθμός παραγωγής ρεύματος, δεν είχε ρεύμα για να δουλέψουν οι αντλίες του συστήματος.

Ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει (σε εμένα τον άσχετο με πυρηνικά κλπ), τελικά τι ισχύος ήταν οι γεννήτριες που έλειπαν τόσο καιρό.

Κρίμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και όλα αυτά επειδή ένας σταθμός παραγωγής ρεύματος, δεν είχε ρεύμα για να δουλέψουν οι αντλίες του συστήματος.

Ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει (σε εμένα τον άσχετο με πυρηνικά κλπ), τελικά τι ισχύος ήταν οι γεννήτριες που έλειπαν τόσο καιρό.

Κρίμα.

κριμα ξεκρίμα όλα τα εγκλήματα γίνονται για το χρήμα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι όλα, μην γενικεύεις. Εκτός και εάν ξέρεις κάτι για το τσερνομπυλ π.χ. που αν μη τι άλλο αγνοούμε οι υπόλοιποι.
μα προφανώς και η έλλειψη σωστής συντήρησης και επενδύσεων οδήγησε στο ατύχημα.
εαν είχαν γίνει οι σωστές επενδύσεις για προακτιβ μειντενανς και είχαν επενδυθεί τα απαραίτητα κονδύλλια τίποτα απο αυτά δε θα είχε συμβεί....

όσο βασιλεύει ο χρυσός κανών του καπιταλισμού "ελάχιστη επένδυση μέγιστο κέρδος" αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όχι όλα, μην γενικεύεις. Εκτός και εάν ξέρεις κάτι για το τσερνομπυλ π.χ. που αν μη τι άλλο αγνοούμε οι υπόλοιποι.
Aυτή είναι η εκδίκηση της Φάλαινας και των Δελφινιών που ξεκλήρισαν οι κουφάλες για να τα κάνουν σούσι !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μα προφανώς και η έλλειψη σωστής συντήρησης και επενδύσεων οδήγησε στο ατύχημα.
εαν είχαν γίνει οι σωστές επενδύσεις για προακτιβ μειντενανς και είχαν επενδυθεί τα απαραίτητα κονδύλλια τίποτα απο αυτά δε θα είχε συμβεί....

όσο βασιλεύει ο χρυσός κανών του καπιταλισμού "ελάχιστη επένδυση μέγιστο κέρδος" αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

Συγνώμη, αλλά μου κάνει λίγο δύσκολο να συνδέσω τον χρυσό κανόνα του καπιταλισμού με το ατύχημα στο τσερνομπυλ.

Μπορεί να φταίω εγώ...αλλά κάπου δεν μου κολλάει.

Τα λοιπά περί συντήρησης κλπ, απολύτως σωστά φυσικά και όχι μόνο αυτά, και άλλα πολλά, ειδικά εάν σκεφτείς ότι identical ατύχημα με το τσερνομπυλ είχε γίνει τέλη 70 στις ΗΠΑ, αλλά δεν είχε τα ίδια αποτελέσματα.

Τέσπα, το θέμα για μένα δεν είναι αν ο λόγος είναι το χρήμα ή όχι στην τελική, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και προβάλλοντας το ελληνικό μου DNA, δλδ σκεπτόμενος συνωμοσίες κλπ, θεωρώ ότι έχει πέσει πολύ ψέμα, πάρα πολύ.

Ειλικρινά, κανείς δεν μπορεί να πει τελικά πόσες γεννήτριες έλειψαν για να πάρουν μπροστά οι αντλίες? Μα κανένας ρε πούστη μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom