1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αν το επιχειρήσεις θα φας exception
αυτός έχει φάει total rejection
αν το επιχειρήσεις θα φας exception
Νταβάς είσαι μωρή κουφάλα κ μας το κρυβές;;;Υ.Γ.
έχω καλά σιτζις προσφορά να γαμήσεις με δικά μου έξοδα.
Υ.Γ.
αυτός έχει φάει total rejection
κλάααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΝταβάς είσαι μωρή κουφάλα κ μας το κρυβές;;;
Στους δεκσιούς δίνεις απλόχερα σε εμάς τα παιδιά του λαού τίποτα!!!
κλάααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γρουπι του πλεζουρα για τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ,επειδη δε βλεπω να συνενοουμαστε...ρε βλαμμένε και κεραυνό ο θεός να είχε στείλει το πρόβλημα είναι στο αποτέλεσμα.
είναι δεδομένο ότι η πυρηνική ενέργεια εάν γίνει η μαλακία, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ.
Υ.Γ.
γρουπι του πλεζουρα για τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ,επειδη δε βλεπω να συνενοουμαστε...
εσυ προτεινεις επειδη τα μαχαιρια ειναι αιχμηρα και μπορουν να σε σκοτωσουν,να τα απαγορευσουμε και να κοβουμε με τα χερια...
απο την αλλη υπαρχει και η αποψη που λεει οτι απλα πρεπει να τα χρησιμοποιουμε με υπευθηνοτητα,
αυξανοντας τις προυποθεσεις ασφαλειας και τα μετρα προληψης,λαμβανοντας παραλληλα και αλλα μετρα που δεν ειμαστε σε θεση να τα ξερουμε εγω και συ(νταξει εσυ μπορει και να τα ξερεις...ειπαμε,ντα βιντσι του μπουρδελα)..
εσυ προτεινεις αντι να σοβαρευτει ο ανθρωπος,να καταργηθει η χρηση της πυρηνικης ενεργειας,
αγνοωντας τη συμβολη της χρησης της στη μειωση των εκπομπων...
προφανως το ενεργειακο προβλημα,η υπερθερμανση του πλανητη(και οι συνεπειες της)και οι συνεχεις πολεμοι που γινονται για το πετρελαιο ειναι προβληματα δευτερευουσης σημασιας κατ εσε....
αρκει μονο να αφανιστουν απο το προσωπο της γης οι πυρηνικοι αντιδραστηρες,η μονη πηγη κινδυνου για την ανθρωποτητα....
Υ,Γ, γυρνα τωρα στη μουναρα που σε τσιμπουκωνει ενω παραλληλα γραφεις τα 45 ποστ τη μερα στο μπουρδελα...
φαντασιοπληκτο νουμερο...
γρουπι του πλεζουρα για τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ,επειδη δε βλεπω να συνενοουμαστε...
εσυ προτεινεις επειδη τα μαχαιρια ειναι αιχμηρα και μπορουν να σε σκοτωσουν,να τα απαγορευσουμε και να κοβουμε με τα χερια...
απο την αλλη υπαρχει και η αποψη που λεει οτι απλα πρεπει να τα χρησιμοποιουμε με υπευθηνοτητα,
αυξανοντας τις προυποθεσεις ασφαλειας και τα μετρα προληψης,λαμβανοντας παραλληλα και αλλα μετρα που δεν ειμαστε σε θεση να τα ξερουμε εγω και συ(νταξει εσυ μπορει και να τα ξερεις...ειπαμε,ντα βιντσι του μπουρδελα)..
εσυ προτεινεις αντι να σοβαρευτει ο ανθρωπος,να καταργηθει η χρηση της πυρηνικης ενεργειας,
αγνοωντας τη συμβολη της χρησης της στη μειωση των εκπομπων...
προφανως το ενεργειακο προβλημα,η υπερθερμανση του πλανητη(και οι συνεπειες της)και οι συνεχεις πολεμοι που γινονται για το πετρελαιο ειναι προβληματα δευτερευουσης σημασιας κατ εσε....
αρκει μονο να αφανιστουν απο το προσωπο της γης οι πυρηνικοι αντιδραστηρες,η μονη πηγη κινδυνου για την ανθρωποτητα....
Υ,Γ, γυρνα τωρα στη μουναρα που σε τσιμπουκωνει ενω παραλληλα γραφεις τα 45 ποστ τη μερα στο μπουρδελα...
φαντασιοπληκτο νουμερο...
η λυση "καταργω οτι ειναι δυνητικα επικινδυνο" δεν εχει εφαρμοστει ΠΟΤΕ στην ιστορια της ανθρωποτητας..καλα τα λες. προυποθεσεις ασφαλειας ομως δε βλεπω. αμα δεν εχουν και οι χτικιαριδες οι κοντοι κανονες ασφαλειας οπως αποδειχθηκε, δεν θαχει κανεις. καλη η πυρηνικουμπα αλλα πρεπει να απαγορευτει να φτιαχνει οποιος του καβλωσει οπου του καβλωσει οπως του καβλωσει. γιατι με δαυτα δεν εχουμε τελειωμο. κλανει ο αντιδραστηρας στην ιαπωνια και τον τρωω και γω εδω. γκλομπαλ μαλακιες πρεπει να απαγορευονται.
ειναι σκληρη,αλλα και παραπλανητικη....
[size=18pt]η πυρηνικη ενεργεια ειναι η ασφαλεστερη,πιο αξιοπιστη και οικολογικοτερη(δες εκπομπες διοξειδιου) μορφη ενεργειας...
ειναι η απαντηση στο προβλημα ελλειψης ενεργειακων πηγων του πλανητη...[/size]
[size=24pt]το ρισκο πυρηνικων ατυχηματων ειναι αναγκαιο να ληφθει και για αυτο λαμβανεται...[/size]
υ.γ.σε ολα αυτα προσθεσε το γεγονος οτι ειναι η φτηνοτερη μορφη ενεργειας μετα το φυσικο αεριο...
η λυση "καταργω οτι ειναι δυνητικα επικινδυνο" δεν εχει εφαρμοστει ΠΟΤΕ στην ιστορια της ανθρωποτητας..
ποσο μαλλον πανω σε παραγοντες που προσφερουν στην ανθρωποτητα...
αν ειναι να ξεκινησουμε τωρα,υπαρχουν πραγματα/παραγοντες που προπορευονται στη λιστα...
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα