perastikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε αλάνια βγήκε από φυλακή?
ενας μπατζανακης του φιλου του ξαδερφου μου το ειπε στον περιπτερα που παιρνω τσιχλες.
Ε καλά, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα και καμία διαφορετική απάντηση από εσένα.
Για κουτσομπολιό είσαι ο "άρχων της παραλιακής".
Επί της ουσίας μηδέν εις το πηλίκον.
εσυ ρε χουφταλο για κουτσομπολιο δεν ρωτας? αφου το πουλι σου μονο νοσοκομα το πιανει οταν αλλαζεις καθετηρα.
ή θα μου το παιξεις και συ γαμιας στα 80 σου σαν το αλλο το γεροντι τον ποποφ? που ειναι και νεοτερος σου καμια δεκαρια χρονια και αυτος
Χέστης είσαι.
Μπλα, μπλα, μπλα.
Σε ραντεβού θανάτου άφαντος ο Ρούλης.
ραντεβου θανατου εσυ εισαι αφαντος. αυτα που στηνεις με τον χαρο οπως προσταζει η ηλικια σου.
εισαι ο γηραιοτερος εδω μεσα τι δουλεια εχω εγω να συναντηθω με ενα απολιθωμα? ουτε γιατρος ειμαι ουτε παπας ουτε ο χαρος ο θεριστης.
το πουλι σου μονο νοσοκομα το πιανει οταν αλλαζεις καθετηρα.
μη σε συγχιζω και μου μεινεις
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ακόμη χαμηλότερα από τους μπάρμεν είναι οι πορτιέρηδες.
Ευτυχώς που την αποφυλάκισαν. Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να καταδικάζεται η κόπέλα. Θα έπρεπε να την αναγκάζουν σε κοινωνική εργασία κλπ Όχι να στέλνουν στη φυλακή τόσο όμορφες κοπέλες.ωραιο μουνι. εχει και fb.δεν ειναι αλλο στη φυλακα.νομιζω εχει παιξει σε βιντεο κλιπ με τον tus.
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ακόμη χαμηλότερα από τους μπάρμεν είναι οι πορτιέρηδες.
ωραιο μουνι. εχει και fb.δεν ειναι αλλο στη φυλακα.νομιζω εχει παιξει σε βιντεο κλιπ με τον tus.
Δεν μπορω ειναι 3η ξαδερφη. ΜΕτα θα πρεπει να γραφω ιστοριες εδω μεσα που να μπλεκω τωρα....!
Αν ψαξεις αρκετα πιο πισω θα το βρεις:lδύναμη πυρός !! Ενα fb ρε παίδες το κατιτιτις info !