Νέα

Βίβιαν Ιωακείμ-Ελληνίδα σταρ ερωτικών ταινιών στη φυλακή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

justG4

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
72
Πόντοι
1
Μπραβο παίδες φοβερο πιςτολι η άτιμη!!!
Την καλημερα μου!!

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Και λέει η Βίβιαν...

«Ακόμη και την ταινία, για την οποία έχω δεχτεί απίστευτη λογοκρισία, την έκανα για να βγάλω χρήματα για τον αδελφό μου. Εκτός του ότι είναι χρήστης,
είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν σε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκαν πολλά χρήματα μέχρι να γίνει καλά. Και εγώ και η μητέρα μου είχαμε σοβαρά
οικονομικά προβλήματα, κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω το ροζ DVD για να ανασάνουμε οικονομικά»

Καλά κοπέλα μου.... με €1000 ευρώ που πήρε για να φάει δημόσια ψωλές... σώθηκε και ανάσανε οικονομικά το κορίτσι.  :headbang: :headbang: :headbang:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και λέει η Βίβιαν...

«Ακόμη και την ταινία, για την οποία έχω δεχτεί απίστευτη λογοκρισία, την έκανα για να βγάλω χρήματα για τον αδελφό μου. Εκτός του ότι είναι χρήστης,
είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν σε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκαν πολλά χρήματα μέχρι να γίνει καλά. Και εγώ και η μητέρα μου είχαμε σοβαρά
οικονομικά προβλήματα, κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω το ροζ DVD για να ανασάνουμε οικονομικά»

Καλά κοπέλα μου.... με €1000 ευρώ που πήρε για να φάει δημόσια ψωλές... σώθηκε και ανάσανε οικονομικά το κορίτσι.  :headbang: :headbang: :headbang:
Σαν την λαροπουλου...!Εκανα dvd για να μην κανω βιζιτα...και τελικα κανει κ τα 2. Παντως η βιβιαν θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι εαν εκανε βυζιτες (εαν δεν κανει στα κρυφα)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
H Αρβανιτέλη δεν είχε πει κάτι αντίστοιχο;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εντυπωση μου προξενει το εξης...αν μπειτε στο σαιτ του σιρνα διαφημιζει ενα ερασιτεχνικο...το 117 νομιζω...ΑΛΛΑ για εξωφυλο εχει την βιβιαν μηπως το κοριτσι ειναι να βγει απο την φυλακη και ετοιμαζεται για come back;;;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Εντυπωση μου προξενει το εξης...αν μπειτε στο σαιτ του σιρνα διαφημιζει ενα ερασιτεχνικο...το 117 νομιζω...ΑΛΛΑ για εξωφυλο εχει την βιβιαν μηπως το κοριτσι ειναι να βγει απο την φυλακη και ετοιμαζεται για come back;;;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Και λέει η Βίβιαν...

Καλά κοπέλα μου.... με €1000 ευρώ που πήρε για να φάει δημόσια ψωλές... σώθηκε και ανάσανε οικονομικά το κορίτσι.   :headbang: :headbang: :headbang:

Σαν την λαροπουλου...!Εκανα dvd για να μην κανω βιζιτα...και τελικα κανει κ τα 2. Παντως η βιβιαν θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι εαν εκανε βυζιτες (εαν δεν κανει στα κρυφα)

Κλαψομουνισματα υποκριτριων για να απολογηθουνε στην <<κοινωνια>> στους αλλους υποκριτες.....

Η το κανεις η' δεν το κανεις!

Και βγαινεις και λες τα παντα χωρις να φοβασαι.

Τοτε θα σε παραδεχτουν ολοι και θα σε συμπαθησουν.....αυτοι που πρεπει....

Μαλακιες του τυπου δεν ηξερα ημουνα μικρη και το μετανιωσα τωρα και το εκανα για την μανα μου και τα παιδια μου απλα δειχνει οτι σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι που ειναι η μεγαλυτερη αδυναμια....

Τα οικογενειακα τους δεν μας ενδιαφερουν......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και οι δυο κανουν βεβαια.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Πολυ καλο μουνι!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και οι δυο κανουν βεβαια.
ΓΙα την λαριοτετοια το ξερω για τον μουναρο την βιβη δεν ξερω. Ανετα της εσκαγα κανα 300αρι...!Μοιαζει πολυ σε καποια που θελω να την σκρισω αλλα δεν....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΓΙα την λαριοτετοια το ξερω για τον μουναρο την βιβη δεν ξερω. Ανετα της εσκαγα κανα 300αρι...!Μοιαζει πολυ σε καποια που θελω να την σκρισω αλλα δεν....

Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σκισε καλυτερα αυτη που μοιαζει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μπορω ειναι 3η ξαδερφη. ΜΕτα θα πρεπει να γραφω ιστοριες εδω μεσα που να μπλεκω τωρα....!

πας καλα ρε. τριτη ξαδερφη και να τη γκαστρωσεις μπορεις. εχω καταγαμησει τριτοξαδερφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom