amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.065
- Πόντοι
- 22.785
Σαν την λαροπουλου...!Εκανα dvd για να μην κανω βιζιτα...και τελικα κανει κ τα 2. Παντως η βιβιαν θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι εαν εκανε βυζιτες (εαν δεν κανει στα κρυφα)Και λέει η Βίβιαν...
«Ακόμη και την ταινία, για την οποία έχω δεχτεί απίστευτη λογοκρισία, την έκανα για να βγάλω χρήματα για τον αδελφό μου. Εκτός του ότι είναι χρήστης,
είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν σε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκαν πολλά χρήματα μέχρι να γίνει καλά. Και εγώ και η μητέρα μου είχαμε σοβαρά
οικονομικά προβλήματα, κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω το ροζ DVD για να ανασάνουμε οικονομικά»
Καλά κοπέλα μου.... με €1000 ευρώ που πήρε για να φάει δημόσια ψωλές... σώθηκε και ανάσανε οικονομικά το κορίτσι.
Εντυπωση μου προξενει το εξης...αν μπειτε στο σαιτ του σιρνα διαφημιζει ενα ερασιτεχνικο...το 117 νομιζω...ΑΛΛΑ για εξωφυλο εχει την βιβιαν μηπως το κοριτσι ειναι να βγει απο την φυλακη και ετοιμαζεται για come back;;;;;;;;
Και λέει η Βίβιαν...
«Ακόμη και την ταινία, για την οποία έχω δεχτεί απίστευτη λογοκρισία, την έκανα για να βγάλω χρήματα για τον αδελφό μου. Εκτός του ότι είναι χρήστης,
είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν σε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκαν πολλά χρήματα μέχρι να γίνει καλά. Και εγώ και η μητέρα μου είχαμε σοβαρά
οικονομικά προβλήματα, κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω το ροζ DVD για να ανασάνουμε οικονομικά»
Καλά κοπέλα μου.... με €1000 ευρώ που πήρε για να φάει δημόσια ψωλές... σώθηκε και ανάσανε οικονομικά το κορίτσι.
Σαν την λαροπουλου...!Εκανα dvd για να μην κανω βιζιτα...και τελικα κανει κ τα 2. Παντως η βιβιαν θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι εαν εκανε βυζιτες (εαν δεν κανει στα κρυφα)
Σαν την λαροπουλου...!Εκανα dvd για να μην κανω βιζιτα...και τελικα κανει κ τα 2. Παντως η βιβιαν θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι εαν εκανε βυζιτες (εαν δεν κανει στα κρυφα)
και οι δυο κανουν βεβαια.
Την έχεις πάρει ή κάπου κάπως κάτι άκουσες;
ΓΙα την λαριοτετοια το ξερω για τον μουναρο την βιβη δεν ξερω. Ανετα της εσκαγα κανα 300αρι...!Μοιαζει πολυ σε καποια που θελω να την σκρισω αλλα δεν....και οι δυο κανουν βεβαια.
ΓΙα την λαριοτετοια το ξερω για τον μουναρο την βιβη δεν ξερω. Ανετα της εσκαγα κανα 300αρι...!Μοιαζει πολυ σε καποια που θελω να την σκρισω αλλα δεν....
ΓΙα την λαριοτετοια το ξερω για τον μουναρο την βιβη δεν ξερω. Ανετα της εσκαγα κανα 300αρι...!Μοιαζει πολυ σε καποια που θελω να την σκρισω αλλα δεν....
Την έχεις πάρει ή κάπου κάπως κάτι άκουσες;
σκισε καλυτερα αυτη που μοιαζει.
Δεν μπορω ειναι 3η ξαδερφη. ΜΕτα θα πρεπει να γραφω ιστοριες εδω μεσα που να μπλεκω τωρα....!σκισε καλυτερα αυτη που μοιαζει.
Δεν μπορω ειναι 3η ξαδερφη. ΜΕτα θα πρεπει να γραφω ιστοριες εδω μεσα που να μπλεκω τωρα....!
Το ξερω τυπε αλλα ειναι περιπλοκο..!πας καλα ρε. τριτη ξαδερφη και να τη γκαστρωσεις μπορεις. εχω καταγαμησει τριτοξαδερφη