Εσένα μπορεί να σου αρκεί,αλλά εγώ θέλω στο αμάξι μου να είναι καθαρό το εσωτερικό,διότι ενίοτε περνάω και 3 ώρες συνεχούς παραμονής σε αυτό.Στα μπουρδελοστούντιο πάμε για 5 λεπτά,βαριά 10.Και δεν είναι μόνο θέμα υγιεινής,είναι και θέμα αισθητικής.Ένα καθαρό εσωτερικό αυτοκινήτου σε "εμπνέει" να το οδηγήσεις.38€ δεν είναι τεράστιο ποσό,όταν χαλάμε τόσα σε άλλες μαλακίες.Το πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα ή πιστόλι αέρος απλώς την επιφανειακή σκόνη απομακρύνει,δεν καθαρίζει τα υφάσματα από την βρωμιά που έχει "ποτίσει".Το αμάξι το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο,κι έκανα μαλακία που δεν το είχα πάει για βιολογικό από την πρώτη ημέρα,και μετά το αμελούσα και λόγω κόστους.
bakalhs προσφορά είναι.Δεν αγοράζεις ένα αντικείμενο που έχει κόστος αγοράς π.χ 100€ και δεν υπάρχει περίπτωση να στο δώσει λιγότερο.Αν το μαγαζί βαράει μύγες,κι επειδή είναι παροχή υπηρεσίας,δεν του είναι δύσκολο να βγάλει μια προσφορά περιορισμένης διάρκειας για να προσελκύσει πελάτες,που μπορεί μετά να κρατήσει,διότι δεν είναι μόνο ο βιολογικός καθαρισμός,μπορεί και για ένα έσω έξω πλύσιμο να το πας εκεί αν είσαι ευχαριστημένος.Και στην τελική ανάλυση και τσάτρα πάτρα δουλειά να είναι,κάτι θα καθαρίσει από το να μείνει ως έχει,9 χρόνια αυτοκίνητο.
Στη γειτονιά μου ένας μου έλεγε 110€ για βιολογικό καθαρισμό.Πριν ένα χρόνο.Πριν 2 μήνες μου είπε 80€.Τελικά το πούλησε σε άλλον,και ο άλλος ζητάει 120€.Ο πρώτος για να κατέβει 30€ σε ένα χρόνο σημαίνει ότι δεν είχε δουλειά,όχι ότι θα έκανε κατ'ανάγκη κακή δουλειά.Δεν είναι διατιμημένος ο καθαρισμός.Κακώς έχουμε τη νοοτροπία "ακριβή υπηρεσία=καλή υπηρεσία".Δεν ισχύει πάντα και για παντού αυτό.