Νέα

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μήπως ξέρει κάποιος ένα καλό μαγαζί που κάνει βιολογικό καθαρισμό σαλονιού αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή;Κατά προτίμηση Δυτικά προάστια (Αιγάλεω,Χαϊδάρι,Περιστέρι,Πετρούπολη).

Επισκέπτης
Ωραία προσφορά φίλε.Ευχαριστώ για την υπόδειξη.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ωραία προσφορά φίλε.Ευχαριστώ για την υπόδειξη.
τί τόν θές τόν βιολογικό καθαρισμό??
38 ευρώ ΕΛΕΟΣ..εδώ πάμε σε στουντιο πού τά σεντόνια αλλάζουν σέ κάθε βάρδια...
είναι εποχές να χαλάς λεφτά??
ένα απλό καθάρισμα σέ ένα φτηνο πλυντήριο μέσα έξω αρκεί...

Επισκέπτης
Δυστυχῶς φίλτατε ἐδῶ χαμηλὴ τιμὴ συνεπάγεται πάντα πλημμελὴ ἐργασία

Επισκέπτης
τί τόν θές τόν βιολογικό καθαρισμό??
38 ευρώ ΕΛΕΟΣ..εδώ πάμε σε στουντιο πού τά σεντόνια αλλάζουν σέ κάθε βάρδια...
είναι εποχές να χαλάς λεφτά??
ένα απλό καθάρισμα σέ ένα φτηνο πλυντήριο μέσα έξω αρκεί...

Εσένα μπορεί να σου αρκεί,αλλά εγώ θέλω στο αμάξι μου να είναι καθαρό το εσωτερικό,διότι ενίοτε περνάω και 3 ώρες συνεχούς παραμονής σε αυτό.Στα μπουρδελοστούντιο πάμε για 5 λεπτά,βαριά 10.Και δεν είναι μόνο θέμα υγιεινής,είναι και θέμα αισθητικής.Ένα καθαρό εσωτερικό αυτοκινήτου σε "εμπνέει" να το οδηγήσεις.38€ δεν είναι τεράστιο ποσό,όταν χαλάμε τόσα σε άλλες μαλακίες.Το πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα ή πιστόλι αέρος απλώς την επιφανειακή σκόνη απομακρύνει,δεν καθαρίζει τα υφάσματα από την βρωμιά που έχει "ποτίσει".Το αμάξι το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο,κι έκανα μαλακία που δεν το είχα πάει για βιολογικό από την πρώτη ημέρα,και μετά το αμελούσα και λόγω κόστους.

bakalhs προσφορά είναι.Δεν αγοράζεις ένα αντικείμενο που έχει κόστος αγοράς π.χ 100€ και δεν υπάρχει περίπτωση να στο δώσει λιγότερο.Αν το μαγαζί βαράει μύγες,κι επειδή είναι παροχή υπηρεσίας,δεν του είναι δύσκολο να βγάλει  μια προσφορά περιορισμένης διάρκειας για να προσελκύσει πελάτες,που μπορεί μετά να κρατήσει,διότι δεν είναι μόνο ο βιολογικός καθαρισμός,μπορεί και για ένα έσω έξω πλύσιμο να το πας εκεί αν είσαι ευχαριστημένος.Και στην τελική ανάλυση και τσάτρα πάτρα δουλειά να είναι,κάτι θα καθαρίσει από το να μείνει ως έχει,9 χρόνια αυτοκίνητο.

Στη γειτονιά μου ένας μου έλεγε 110€ για βιολογικό καθαρισμό.Πριν ένα χρόνο.Πριν 2 μήνες μου είπε 80€.Τελικά το πούλησε σε άλλον,και ο άλλος ζητάει 120€.Ο πρώτος για να κατέβει 30€ σε ένα χρόνο σημαίνει ότι δεν είχε δουλειά,όχι ότι θα έκανε κατ'ανάγκη κακή δουλειά.Δεν είναι διατιμημένος ο καθαρισμός.Κακώς έχουμε τη νοοτροπία "ακριβή υπηρεσία=καλή υπηρεσία".Δεν ισχύει πάντα και για παντού αυτό.

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά 1 φορά τον χρόνο ένας βιολογικός χρειάζεται ιδίως όσοι καπνίζουν μέσα στο αμάξι

Επισκέπτης
Εσένα μπορεί να σου αρκεί,αλλά εγώ θέλω στο αμάξι μου να είναι καθαρό το εσωτερικό,διότι ενίοτε περνάω και 3 ώρες συνεχούς παραμονής σε αυτό.Στα μπουρδελοστούντιο πάμε για 5 λεπτά,βαριά 10.Και δεν είναι μόνο θέμα υγιεινής,είναι και θέμα αισθητικής.Ένα καθαρό εσωτερικό αυτοκινήτου σε "εμπνέει" να το οδηγήσεις.38€ δεν είναι τεράστιο ποσό,όταν χαλάμε τόσα σε άλλες μαλακίες.Το πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα ή πιστόλι αέρος απλώς την επιφανειακή σκόνη απομακρύνει,δεν καθαρίζει τα υφάσματα από την βρωμιά που έχει "ποτίσει".Το αμάξι το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο,κι έκανα μαλακία που δεν το είχα πάει για βιολογικό από την πρώτη ημέρα,και μετά το αμελούσα και λόγω κόστους.

bakalhs προσφορά είναι.Δεν αγοράζεις ένα αντικείμενο που έχει κόστος αγοράς π.χ 100€ και δεν υπάρχει περίπτωση να στο δώσει λιγότερο.Αν το μαγαζί βαράει μύγες,κι επειδή είναι παροχή υπηρεσίας,δεν του είναι δύσκολο να βγάλει  μια προσφορά περιορισμένης διάρκειας για να προσελκύσει πελάτες,που μπορεί μετά να κρατήσει,διότι δεν είναι μόνο ο βιολογικός καθαρισμός,μπορεί και για ένα έσω έξω πλύσιμο να το πας εκεί αν είσαι ευχαριστημένος.Και στην τελική ανάλυση και τσάτρα πάτρα δουλειά να είναι,κάτι θα καθαρίσει από το να μείνει ως έχει,9 χρόνια αυτοκίνητο.

Στη γειτονιά μου ένας μου έλεγε 110€ για βιολογικό καθαρισμό.Πριν ένα χρόνο.Πριν 2 μήνες μου είπε 80€.Τελικά το πούλησε σε άλλον,και ο άλλος ζητάει 120€.Ο πρώτος για να κατέβει 30€ σε ένα χρόνο σημαίνει ότι δεν είχε δουλειά,όχι ότι θα έκανε κατ'ανάγκη κακή δουλειά.Δεν είναι διατιμημένος ο καθαρισμός.Κακώς έχουμε τη νοοτροπία "ακριβή υπηρεσία=καλή υπηρεσία".Δεν ισχύει πάντα και για παντού αυτό.

Δὲν εἶναι θέμα νοοτροπίας ἀλλὰ ἐμπειρίας. Ὁ βιολογικὸς καθαρισμὸς τῶν 80€ εἰς ἐμὲ ἀπεῖχε παρασάγγας ἐκ τοῦ τῶν 130€. Ἀμφότεροι προσφέρονται εἰς Ἁγ. Ἰωάννην Ρέντην. Ὁ εὐθυνὸς - καὶ πλημμελὴς - προσφέρεται ἐξ ἀπαραδέκτου ἐπαγγελματικῆς ἐγκαταστάσεως, ὁ ἀκριβὸς ἐκ πλήρως ὠργανωμένου ἐπιχειρήσεως ἐπὶ κεντρικῆς λεωφόρου πληρούσης ὅλας τὰς προδιαγραφάς καὶ ἐχούσης σημαντικὰ σταθερὰ ἔξοδα, ὥστε ὁ ἀπαράδεκτος μάλλον νὰ κερδαίνῃ περισσότερα.

Επισκέπτης
Το αποτέλεσμα της δουλειάς θα αποδείξει αν άξιζε τελικά ή όχι.Στην τελική ανάλυση,38€ θα χάσω,ήτοι 2 φορές στα βρωμόσπιτα της Φυλής!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Το αποτέλεσμα της δουλειάς θα αποδείξει αν άξιζε τελικά ή όχι.Στην τελική ανάλυση,38€ θα χάσω,ήτοι 2 φορές στα βρωμόσπιτα της Φυλής!
πεταμένα λεφτα ειναι φίλε.
με το που θα κανεις βιολογικο καθαρισμο και πας βόλτα με φίλους 2 με 3 φορές  το αμάξι θά είναι στην ιδια κατασταση σαν να ειχες κανει κανονικο καθαρισμα....
καλό πάσχα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δὲν εἶναι θέμα νοοτροπίας ἀλλὰ ἐμπειρίας. Ὁ βιολογικὸς καθαρισμὸς τῶν 80€ εἰς ἐμὲ ἀπεῖχε παρασάγγας ἐκ τοῦ τῶν 130€. Ἀμφότεροι προσφέρονται εἰς Ἁγ. Ἰωάννην Ρέντην. Ὁ εὐθυνὸς - καὶ πλημμελὴς - προσφέρεται ἐξ ἀπαραδέκτου ἐπαγγελματικῆς ἐγκαταστάσεως, ὁ ἀκριβὸς ἐκ πλήρως ὠργανωμένου ἐπιχειρήσεως ἐπὶ κεντρικῆς λεωφόρου πληρούσης ὅλας τὰς προδιαγραφάς καὶ ἐχούσης σημαντικὰ σταθερὰ ἔξοδα, ὥστε ὁ ἀπαράδεκτος μάλλον νὰ κερδαίνῃ περισσότερα.

:rolleyes: :rolleyes:μου ΄λάχε να συμφωνήσω με τον κ.bakalhs, ας το υποστώ και αυτό το σκληρό χτύπημα της μοίρας. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
δεν γνωρίζω τα εν λογω καταστήματα αλλά εκ της εμπειρίας μου και μόνο στο θέμα, μου έχει μείνει ως πεποίθηση πως τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις. σου εύχομαι όμως imaginas να σταθείς τυχερός και να μην με επαληθεύσεις.
Καλό Πάσχα κύριοι.

Επισκέπτης
Τελικά το αμάξι το πήγα την Παρασκευή για τον βιολογικό καθαρισμό,και το αποτέλεσμα ήταν άριστο.Όπου είχε βρωμιές,έλαμψε.Βέβαια δεν καπνίζω,ούτε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης κάπνιζε,για να φανεί στον ουρανό η διαφορά,αλλά σε κάποια σημεια στα καθίσματα όπου είχε πέσει σοκολάτα και καφές,καθάρισαν όλα.Επίσης το δάπεδο και τα πλαστικά έγιναν σαν καινούρια.Για 38€ άξιζε το πλύσιμο.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ρε παιδες καμια καλη προσφορα για βιολογικο καθαρισμο εχετε υπ οψην σας σε περιοχες νεας ιωνιας και περιξ?

cliffburton7

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά... Μήπως το θέμα είναι σε λάθος κατηγορία? (Αθλητισμός)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Για πειτε ρε μαγκες εχετε να προτεινετε κανενα μαγαζι που να κανει τη δουλεια ευκολα και χωρις κανενα τρελο κοστος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom