You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πάντως χρήζει επιστημονικής έρευνας πώς υπάρχουν άτομα, έστω πολύ λίγα, που έχουν ως πρότυπα κατακάθια της ιστορίας ανθρώπους ποταπούς, τυχοδιώκτες, δειλούς, ψεύτες και απατεώνες όπως:
1) Θανάσης Κλάρας (Άρης Βελουχιώτης): Προδότης της Ελλάδος, υπηρέτης των κατακτητών, κυνηγημένος από τους κομμουνιστές, δειλός καθώς ήταν αυτοκτόνησε.
2) Νίκος Μπελογιάννης: Προδότης, πουλούσε μυστικά της Ελλάδος στη Σοβιετική Ένωση που υπέκλεπτε με ασυρμάτους. Συνελήφθη επ' αυτοφόρω. Στο μόνο που πίστευε ήταν το χρήμα, δεν είχε καμία ιδεολογία. Μετά από μια δίκαιη δίκη εκτελέστηκε όπως του άξιζε.
3) Γρηγόρης Λαμπράκης: Γραφικός βολευτής, έπεσε θύμα τροχαίου στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η αριστερά και το παρουσίασε ψευδώς ως δολοφονία, προκειμένου να έχει έναν νεκρό για σύμβολο.
4) Μελίνα Μερκούρη: Πήγε μέχρι την τρίτη δημοτικού, έκανε βίζιτες στους Γερμανούς επί κατοχής, μέτρια ηθοποιός και έγινε για 7 χρόνια υπουργός πολιτισμού. Εφτά χαμένα και μαύρα χρόνια για τον πολιτισμό. Πάντα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς ο λαός τη μισούσε. Απόδειξη; Όταν έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηνών , δεν βρήκε ούτε την ψήφο της και ο αντίπαλός της Αντώνης Τρίτσης βγήκε θριαμβευτής!
5) Ανδρέας Παπανδρέου: Άνηκε σε μια ομάδα τροτσκιστών επί Μεταξά. Φυσικά ο Μανιαδάκης τον συνέλαβε και σύμφωνα με τον Κορνήλιο Καστοριάδη, ο Ανδρέας κάρφωσε τον ίδιο τον Καστοριάδη και όλα τα μέλη της ομάδας, ώστε να πάρει διαβατήριο και να την κάνει για Αμερική, χωρίς ποτέ να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Επί 21ης Απριλίου, φίλησε το χέρι του Παττακού, πήρε διαβατήριο και έφυγε στη Σουηδία, όπου έσπειρε εξώγαμα... Αργότερα ως τσιράκι των Αμερικανών κατέστρεψε την Ελλάδα και στα γεράματά του, έγινε ρεζίλι τρέχοντας πίσω από μια βυζαρού ξανθιά...
Είναι και πάρα πολλοί άλλοι (Φλωράκης, Κύρκος, Σαράφης, Βαφειάδης, Δαμανάκη, Ηλιού, Γλέζος κλπ) και στο εξωτερικό μυθοποιούν απατεώνες και καθάρματα (Τσε, Κάστρο, Λένιν, Στάλιν κλπ) αλλά δεν έχει νόημα.
Τι να κλάσουν όλοι οι παραπάνω μπροστά στον Παττακό; Όλοι οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω λόγω της οργής του κόσμου. Ο Παττακός καθημερινά κυκλοφορεί και κάθε δυο βήματα οι πολίτες τον σταματούν, τον φιλάνε και τον παρακαλάνε να ξανακάνει επανάσταση.
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω αληθινό περιστατικό: Μπαίνει ο Παττακός σε ένα ταξί και λέει στο ταξιτζή να τον πάει στο σπίτι της κόρης του, να αφήσει κάτι και να τον περιμένει να τον γυρίσει πίσω. Ο ταξιτζής του λέει ότι δεν μπορεί να περιμένει. Εντάξει απαντάει ο Παττακός, θα επιστρέψω με άλλο ταξί. Στη διαδρομή πιάνουν την κουβέντα και ο ταξιτζής τον αναγνωρίζει. - Είστε ο Παττακός; ρωτάει. Ναί, αποκρίνεται. Τώρα, όχι μόνο στο σπίτι σας θα σας πάω μα όπου αλλού θέλετε. Και στην Αυστραλία σας πάω! Στο τέλος ο ταξιτζής δεν δέχτηκε να πάρει ούτε ένα ευρώ...
Εντάξει να ουμ...
Ομολογώ ότι αρκετούς από τη λίστα σου δεν τους πολυπάω αλλά να λέμε ότι ο λαμπράκης έπεσε θύμα τροχαίου, ο μπελογιάννης κατασκόπευε για λεφτά και ότι ο λαός μισούσε τη μελίνα αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας...
Και μιας και έχουμε tea party για τον πατακό, ποιος απέσυρε είπαμε τη μεραρχία από την κύπρο που είχαν στείλει οι πολιτικάντηδες δημοκράτες και μάλιστα με ελάχιστη πίεση από ηπα;
Επισκέπτης
Αγαπητέ alpula,απορρητο και υπαρχει στο bourdela.com???
μπραβο!χιλια μπραβο!
ειμαι πολυ περηφανος για το forum που συμμετεχω!
Εγώ δεν θα το σχολιάσω, κατά την γνώμη μου έχεις αρκετές γνώσεις η/υ, στον browser που χρησιμοποιείς πληκτρολόγησε Chase Manhattan Bank Andreas Papandreou και ενημερώσου...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
βρε κατακαημενοι και καμμενοι αριστεροι και λοιποι αναρχοαπλυτοι αν δεν ηταν ο παττακος ακομα στα χωραφια θα χεζατε...
σας εκανε ανθρωπους και βγαζετε γλωσσα απο πανω;;
Επισκέπτης
Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;
Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;
Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το είδα κι αυτό:
Τον ισιούλη να βάζει χέρι σε άλλο ένοικο της "πολυκατοικίας", χαρακτηρίζοντάς τον "υπερβολικό" για κάποια απο τις χαριτωμενιές του.
Μιλάμε θα καλέσω παπά για ευχέλαιο!
Εσένα να δω να βάζεις χέρι στα τυπάκια που μιλάνε για μελιγαλάδες και φενεούς ως τα υπέρτατα επιτεύγματα της αριστεράς και βάσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει και θα μάθω να μετράω ως το 10 σε άπταιστα μακεντόνσκι!
βρε κατακαημενοι και καμμενοι αριστεροι και λοιποι αναρχοαπλυτοι αν δεν ηταν ο παττακος ακομα στα χωραφια θα χεζατε...
Δεν ξέρω αν χάρη στον πατακό κάποιοι αριστεροί σταματήσανε να χέζουνε στα χωράφια (νόμιζα ότι την αλλαγή την οφείλουν στον ανδρέα) αλλά με θλίψη μου βλέπω ότι κάποιοι ακροδεξιοί συνεχίζουν να χέζουν όπου βρουν...
Επισκέπτης
καλυτερα να χεζεις παρα να γλυφεις εκει που φτυνεις.. ;)Εσένα να δω να βάζεις χέρι στα τυπάκια που μιλάνε για μελιγαλάδες και φενεούς ως τα υπέρτατα επιτεύγματα της αριστεράς και βάσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει και θα μάθω να μετράω ως το 10 σε άπταιστα μακεντόνσκι!
Δεν ξέρω αν χάρη στον πατακό κάποιοι αριστεροί σταματήσανε να χέζουνε στα χωράφια (νόμιζα ότι την αλλαγή την οφείλουν στον ανδρέα) αλλά με θλίψη μου βλέπω ότι κάποιοι ακροδεξιοί συνεχίζουν να χέζουν όπου βρουν...
Εσένα να δω να βάζεις χέρι στα τυπάκια που μιλάνε για μελιγαλάδες και φενεούς ως τα υπέρτατα επιτεύγματα της αριστεράς και βάσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει και θα μάθω να μετράω ως το 10 σε άπταιστα μακεντόνσκι!
Καλά, εσένα δεν σε ενοχλούν τα βασανιστήρια που γίνονται εν είδει καψονιών ΣΗΜΕΡΑ στον ελληνικό στρατό (ναι, ναι, αυτά που γουστάρει και ο Πλεύρης υιος) και απαιτείς τακτ σε συνθήκες εμφυλίου πολέμου; Τσ, τσ, πολύ ετεροβαρής είσαι αδερφάκι μου!
Υ.Γ. Μακεντόνσι μπορείς να μάθεις απο το αναγνωστικό "Αμπεσένταρ", το οποίο εξέδωσε ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ το 1920. Επανεξεδόθη και μπορείς να το βρεις εύκολα, νομίζω.
Επισκέπτης
Καλά, εσένα δεν σε ενοχλούν τα βασανιστήρια που γίνονται εν είδει καψονιών ΣΗΜΕΡΑ στον ελληνικό στρατό (ναι, ναι, αυτά που γουστάρει και ο Πλεύρης υιος) και απαιτείς τακτ σε συνθήκες εμφυλίου πολέμου; Τσ, τσ, πολύ ετεροβαρής είσαι αδερφάκι μου!
Υ.Γ. Μακεντόνσι μπορείς να μάθεις απο το αναγνωστικό "Αμπεσένταρ", το οποίο εξέδωσε ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ το 1920. Επανεξεδόθη και μπορείς να το βρεις εύκολα, νομίζω.
αυτο παλι που λες τι ειναι;;; νεο ανεκδοτο;;;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το καψόνι στον ΕΣ και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις όπου η συμμετοχή είναι εθελοντική το ίδιο με το κόψιμο λαρυγγιού με κονσερβοκούτι...
Το διαβάσατε πρώτοι στο μπου κομ και το έγραψε ο φέθρυ ο οποίος προφανώςδεν μπορεί να ξεφύγει από το "dna" της δικής του παράταξης...
Όσο για το αμπεσεντάρ, αλήθεια γιατί είναι γραμμένο με λατινικούς και όχι κυριλικούς χαρακτήρες;
Και γιατί είναι αποτέλεσμα διακρατικής συμφωνίας με τους βούλγαρους και όχι με το ένδοξο "μακεδονικό" έθνος που τότε λεγόταν βαντάρσκα;
Και γιατί επιμένουν ορισμένοι τόσο πολύ με το συγκεκριμένο βιβλίο;
Λες και κανείς σοβαρός αρνήθηκε ότι υπήρχαν σλαβόφωνοι το 1920 στην περιοχή της φλώρινας...
Εδώ κοτζάμ καπετάν κότας που ξέσκισε τους προπάτορες των μακεντόνσκι, δεν μιλόυσε ελληνικά...
Και όχι, δεν θα το αγοράσω...
Αρκετά βγάζουν οι του Ιού από άλλες πηγές.
Επισκέπτης
Μωρή Ροζαλίτσα χουντοπουστάρα, παλί κρύφτηκες;
Άντε πίσω στην πιάτσα σου γιατί βλέπω σε λίγο τον νταβά σου να σου περνάει τα βιβλία του Παττακού κολλάρο.
παρε φορα και κλασε μου τα αρχιδια ρε αναρχοαπλυτο σκουληκι
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Εδώ κοτζάμ καπετάν κότας που ξέσκισε τους προπάτορες των μακεντόνσκι, δεν μιλόυσε ελληνικά...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ....
Ντα ζίβι γκ(ι)ρτσια (να ζει η Ελλάδα), στην ντοπολαλιά...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τὰ παιδιά μας παρελαύνουν περήφανα γιὰ τὴν Πατρίδα, καὶ οἱ ἀφελληνισμένοι «προοδευτικοί» βράζουν στὴν χολή τους
Αφού οι κάθε λογής «προοδευτικοί», αριστερο-δεξιο-μεσαίοι ευρωλιγούρηδες, ψοφοδεείς αφελληνισμένοι μειονεκτικοί γραικύλοι, «πολυπολιτισμικοί» εξουσιαστές, διαπλεκόμενοι με τα οικονομικο-πολιτικά διεθνή νεοταξικά συμφέροντα και λυμαινόμενοι την εξουσία, τα μέσα και την προπαγάνδα παντού σήμερα, η κατεστημένη αυτή ελίτ, επιβάλλονται δικτατορικώς και περιφρονούν θρασύτατα την θέληση και την ψυχή των Ελλήνων, της μεγάλης πλειονότητος των Ελλήνων, τι απομένει;
Ο ΛΑ.Ο.Σ.; Ναι, αλλά ο κ. Αλαβάνος μάς... απαγορεύει να μιλούμε για «ακραίους». Οπότε, αν και... φτου-κακά, ακροδεξιός εθνικιστής εγώ, λέω να σας μιλήσω για το Κ.Κ.Ε.!
Ναι, ευτυχώς υπάρχει και το... Κ.Κ.Ε. να θυμίζει στους ξευτυλισμένους ροζ αριστερούληδες ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, ούτε είναι «φασιστική» η εορτή της 28ης Οκτωβρίου, και η απόδοση τιμών στους προγόνους μας! Αλήθεια, και ο τελευταίος κομμουνιστής του ΚΚΕ σήμερα (παρά τις κομμουνιστικο-διεθνιστικές αγγυλώσεις - και δυστυχώς το ΚΚΕ έχει κάνει πολλές παρασπονδίες τελευταία, αδυνατώντας να εκφράσει πραγματικά την πατριωτική αριστερά) είναι πολύ πιο πατριώτης από τον κάθε νεοταξικό ευρωλιγούρη αρνησίπατρη.
Εύγε, λοιπόν, στην νεαρή κυρία Βασιλεία Παπαρήγα (κόρη της Γ. Γραμματέως του ΚΚΕ), που τολμά στην σημερινή Ελλάδα της χούντας του ΣΥΡΙΖΑ, να μιλά για Πατρίδα, Σημαία και Εθνική ανεξαρτησία - λέξεις απαγορευμένες από την «προοδευτική» νεοταξική χούντα που καταδυναστεύει τον τόπο.
Περί παρελάσεων και άλλων τινών
Τα κύρια σημεία από το άρθρο της Βασιλείας Παπαρήγα στον "Ριζοσπάστη", 6 Νοεμ. 2005. (Οι υπογραμμίσεις και οι εικόνες, δικές μου. Παραθέτω το άρθρο, χωρίς να σχολιάζω τα σημεία στα οποία διαφωνώ.)]
Η κορη της Παπαρηγα λεγεται ΒΑΣΙΛΕΙΑ? Εκπληκτικο?
σε αυτο θα συμφωνησω!αλλα δεν ανοιγω καινουργιο thread για να υμνησω την σημερινη βλακεια των πολιτικων μου!
Χωρίς επ' ουδενί να θέλω να δώσω άφεση αμαρτιών στους πραξικοπηματίες, ποιος ρε φίλε ήταν χειρότερος?
Εκείνοι που βγήκαν έξω δια της στρατοκαυλίασης στο κεφάλι τους και έκαναν ότι έκαναν (διότι κάτι έκαναν και έφτιαξαν)
ή οι άλλοι που σε κυβερνούν και κάνουν τα ίδια και χειρότερα και ξεπουλάνε την Ελλάδα, αλλά το παίζουν δημοκράτες, αφού πρώτα σε είχουν κοροιδέψει?
Τουλάχιστον με τους άλλους, ήξερες τι ψώνιζες.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ....
Ντα ζίβι γκ(ι)ρτσια (να ζει η Ελλάδα), στην ντοπολαλιά...
Μην το λες σε εμένα...
Πες το στους Ιους που στηρίζουν την ύπαρξη "μακεδονικού" έθνους στο ... αμπεσεντάρ!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τυπε την εχεις ταραξει την παπια σε οποια μορφη και να την πετυχειςΜην το λες σε εμένα...
Πες το στους Ιους που στηρίζουν την ύπαρξη "μακεδονικού" έθνους στο ... αμπεσεντάρ!
τι καταλαβες τωρα πηγε για τον κλυσμα της στο ιδρυμα
λιγο την αφησαν ελευθερη και την ξαναμαζεψαν
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ρε τυπε την εχεις ταραξει την παπια σε οποια μορφη και να την πετυχεις
τι καταλαβες τωρα πηγε για τον κλυσμα της στο ιδρυμα
λιγο την αφησαν ελευθερη και την ξαναμαζεψαν
Κάθε φορά που πάω σε κινέζικο, πάπια παίρνω!
Τυχαίο;
Δεν νομίζω!
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΤΕΛΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ? BRAVO YIORGOS ... Αυτό τα λέει όσα έπρεπε να πούμε...Και η "Δημοκρατια" τα κανει πλακακια με τους τουρκους βιαστες μεσω του σχεδιου Αναν? Ειναι ηθικο αυτο? ΓΙΑΤΙ δεν λενε ο Τσιπρας και ολοι οι δημοκρατες να απελευθερωσουμε την κατεχομενη κυπρο απο τον κατακτητη με στρατο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις