Σε αφήνουν από το ίδρυμα να βγαίνεις να γαμάς; Έλα ρε.γάμησέ τα νίκο. τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να έχω γαμήσει καμιά πουτάνα αμέσως μετά από αυτόν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίντεο με Ζαχόπουλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ari1973
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Συνάδελφε, απο χθες με προκαλλεί και επειδή ακριβώς δε θέλω να λέω μαλακίες έκατσα να γράψω βίντεο να το δει να μην έχει αμφιβολίες. Αυριο ίσως γράψω μία κριτική και έτσι θα ξέρει εάν μπορεί να την εμπιστευτεί, γιατί θα δει ο ίδος και ο καθένας εάν γράφω για να γράφω ή όχι. Το βλέπει το βίντεο και αντί να τελειώσει εκεί το θέμα αρχίζει να αναλύει ένα κάρο παπαριές.παντως ειστε δυο ασπονδοι φιλοι καταβαθος
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Η κλασσική μαλακία που γράφει ο κάθε ένας που δεν έχει τι άλλο να πει. Μου λες βγαις από τον ιντερνετικό κόσμο τη στιγμή που εσύ με προκαλλείς από χθες. Ε είσαι πολύ μεγάλο σούργελο . Ρε αρχηγέ στον εαυτό μου απαντώ; Εσύ σε ποιον κόσμο ζεις όση ώρα γράφεις; Μου έσπασες τα νεύρα διότι επί της ουσίας μέχρι το απόγευμα ζήταγες το βίντεο και στη χάλασε που το είχα και μάλιστα πεντακάθαρο να μη λες πως δεν είπε η ίδια ότι έλεγα πως είπε και δε λες να το χωνέψεις. Πάρε μία σουρωτή να κατέβει. Μου λες δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις και πριν σε ρώτησα ξεκάθαρα να μου πεις το πρόβλημά σου αλλά άρχισες να μου λες για μινώταυρους και για το νοητικό μου επίπεδο . Το δεύτερο δε το δέχομαι μιας και εσύ από μόνος σου είπες πως δεν έχεις και κάνα υψηλό iq. Οπότε μην κρίνεις τους άλλους αν και είναι θετικό της κατάστασής σου το να ξέρεις πόσο μυάλο κουβαλάς
η κλασσική μαλακία που λες δεν ισχύει για όλους, διότι άλλοι γράφουν αυτά που γράφουν χαλαρά και άλλοι (όπως εσύ) εκνευρίζονται και σπάνε τα @@ τους. έτσι θα χτυπήσεις το κατεστημένο βρε κακομοίρη μου? σπάζοντας τα @@ σου στο ίντερνετ? ε, ρε κάτι επαναστάτες να χαρώ εγώ. επί του γνωστού θέματος πάλι δεν θα πω τίποτα, διότι εσύ έχεις βάλει την ''κασέτα'' του βίντεο και δεν ξεκολλάς με τίποτα και εγώ δεν θα προσπαθήσω ξανά να σε ξεκολλήσω. για τα iq, λεπτό με το λεπτό διαπιστώνω ότι το δικό σου είναι πιο χαμηλό από το δικό μου.
να σου πω την αμρτια μου δεν σας προλαβενω ρε παιδι μουΣυνάδελφε, απο χθες με προκαλλεί και επειδή ακριβώς δε θέλω να λέω μαλακίες έκατσα να γράψω βίντεο να το δει να μην έχει αμφιβολίες. Αυριο ίσως γράψω μία κριτική και έτσι θα ξέρει εάν μπορεί να την εμπιστευτεί, γιατί θα δει ο ίδος και ο καθένας εάν γράφω για να γράφω ή όχι. Το βλέπει το βίντεο και αντί να τελειώσει εκεί το θέμα αρχίζει να αναλύει ένα κάρο παπαριές.
παντου εχεται ανοιξει μετωπα
αλλα στα της ζαχοπουλιαδας αφου συμφωνησατε και αυτο το ειδα με τα ματια μου γιατι
ξαναφουντοσατε?
Να είσαι καλά. Αντιμετωπίζω το συνομιλητή μου σα να τον είχα μπροστά μου. Έυκολο είναι να γράψεις στα παπάρια σου κάποιον ή/και να του λες παπαριές εκ τους ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο και δύσκολο να είσαι υπεύθυνος (όπως αισθάνομαι εγώ και γι'αυτό σου έστειλα και το βίντεο) εκμεταλευόμενος το ατού της ανωνυμίας. Είτε γράφω σε ένα μπουρδέλο είτε αύριο μιλήσω με ένα φίλο από κοντά το ίδιο για εμένα. Δεν έχει να κάνει με καμία επανάσταση απλά με τις αρχές που έχω σαν άτομο. Εσύ εάν πιάνεσαι από κάπου για να γράψεις κάτι με σκοπό να πειράξεις κάποιον ή απλά να περάσεις την ώρα σου, με γεια σου και χαρά σου. Απλά να μη σε ξενίσει εάν αυριο σε αντιμετωπίσουν το ίδιο και μάλιστα πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.η κλασσική μαλακία που λες δεν ισχύει για όλους, διότι άλλοι γράφουν αυτά που γράφουν χαλαρά και άλλοι (όπως εσύ) εκνευρίζονται και σπάνε τα @@ τους. έτσι θα χτυπήσεις το κατεστημένο βρε κακομοίρη μου? σπάζοντας τα @@ σου στο ίντερνετ? ε, ρε κάτι επαναστάτες να χαρώ εγώ. επί του γνωστού θέματος πάλι δεν θα πω τίποτα, διότι εσύ έχεις βάλει την ''κασέτα'' του βίντεο και δεν ξεκολλάς με τίποτα και εγώ δεν θα προσπαθήσω ξανά να σε ξεκολλήσω. για τα iq, λεπτό με το λεπτό διαπιστώνω ότι το δικό σου είναι πιο χαμηλό από το δικό μου.
άγνωστονα σου πω την αμρτια μου δεν σας προλαβενω ρε παιδι μου
παντου εχεται ανοιξει μετωπα
αλλα στα της ζαχοπουλιαδας αφου συμφωνησατε και αυτο το ειδα με τα ματια μου γιατι
ξαναφουντοσατε?
αλλα σου λεω αληθεια καιρο ειχα να δω τετοια μανουραάγνωστο
ρε ασπρο εσυ μαυρο εγω
α μαυρο και συ ε? ε τοτε ασπρο εγω
χαρας το κουραγιο σας αδερφια
εμενα και να με προσβαλεις τωρα δε παιζει ουτε μια στις χιλιες
να μπορω να σκεφτω κατι να σου πω
όπως είπα πριν έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζω τους συνομιλητές μου. τώρα ο φίλος σου ενώ έδωσε βαρύτητα στα χθεσινά λεγόμενά μου σήμερα μου λέει πως εάν πάω να χτυπήσω το κατεστημένο δε θα καταφέρω τίποτα. το κατεστημένο δε με νοιάζει απλά έδωσα αξία στις απορρίες του συνομιλιτή μου. Κακώς. Θα έκραζε 2-3 φορές χθες μετά θα ξέχναγε. Του έδειξα ότι είχα δίκιο, και άρχισε την ανάλυση.αλλα σου λεω αληθεια καιρο ειχα να δω τετοια μανουρα
ρε ασπρο εσυ μαυρο εγω
α μαυρο και συ ε? ε τοτε ασπρο εγω
χαρας το κουραγιο σας αδερφια
εμενα και να με προσβαλεις τωρα δε παιζει ουτε μια στις χιλιες
να μπορω να σκεφτω κατι να σου πω
βρε κατσε να δεις που αυριο θα ειστε παλι στον πολεμοόπως είπα πριν έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζω τους συνομιλητές μου. τώρα ο φίλος σου ενώ έδωσε βαρύτητα στα χθεσινά λεγόμενά μου σήμερα μου λέει πως εάν πάω να χτυπήσω το κατεστημένο δε θα καταφέρω τίποτα. το κατεστημένο δε με νοιάζει απλά έδωσα αξία στις απορρίες του συνομιλιτή μου. Κακώς. Θα έκραζε 2-3 φορές χθες μετά θα ξέχναγε. Του έδειξα ότι είχα δίκιο, και άρχισε την ανάλυση.
αλλα με αλλο θεμα
καληνυχτα παιδες
γεια χαρά.δεν ασχολούμε ξανά με προκλήσεις. Πας να δώσεις μία είδηση τεκμηριωμένη και βρίσκεις τον μπελά σου. Έπρεπε να γράψω εγώ πως έχω είδηση για σεισμό που λέει άλλος συνάδελφος....και χωρίς στοιχεία.βρε κατσε να δεις που αυριο θα ειστε παλι στον πολεμο
αλλα με αλλο θεμα
καληνυχτα παιδες
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Να είσαι καλά. Αντιμετωπίζω το συνομιλητή μου σα να τον είχα μπροστά μου. Έυκολο είναι να γράψεις στα παπάρια σου κάποιον ή/και να του λες παπαριές εκ τους ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο και δύσκολο να είσαι υπεύθυνος (όπως αισθάνομαι εγώ και γι'αυτό σου έστειλα και το βίντεο) εκμεταλευόμενος το ατού της ανωνυμίας. Είτε γράφω σε ένα μπουρδέλο είτε αύριο μιλήσω με ένα φίλο από κοντά το ίδιο για εμένα. Δεν έχει να κάνει με καμία επανάσταση απλά με τις αρχές που έχω σαν άτομο. Εσύ εάν πιάνεσαι από κάπου για να γράψεις κάτι με σκοπό να πειράξεις κάποιον ή απλά να περάσεις την ώρα σου, με γεια σου και χαρά σου. Απλά να μη σε ξενίσει εάν αυριο σε αντιμετωπίσουν το ίδιο και μάλιστα πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
λοιπόν, κατά πρώτον, το ότι είμαι χαλαρός και δεν σπάνε τα νεύρα μου στο νετ (αντίθετα απ' ότι συμβαίνει καμιά φορά στην πραγματική μου ζωή) δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι το συνομιλητή μου. είναι βέβαια αδύνατο να έχεις δει όλα τα ποσταρίσματά μου στο σάιτ, αλλά αν μπορούσες να το κάνεις θα έβλεπες ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες έχω υποχωρήσει κι έχω παραδεχτεί σφάλμα μου. το ότι δεν το κάνω στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι έχω δίκιο. κατά δεύτερον, η κουβέντα ξέφυγε παρόλο που όπως λέει ο νίκος φαινόταν να αμβλύνεται η ''διένεξη'', διότι εσύ επέλεξες αυτήν την οδό (και πάλι δεν θα το δεχτείς, αλλά χέστηκα). κατά τρίτον, δεν υπάρχει πλέον καμία συμπεριφορά που να με ξενίζει είτε ιντερνετικά, είτε στον πραγματικό κόσμο.
όπως είπα δεν απαντώ ξανά σε προκλήσεις. Εάν χθες σε έγραφα στα παπάρια μου όταν με ρώτησες εάν είδα τι έγινε τώρα θα έκανα μόνο τη δουλειά μου και δε θα έγραφα και σε εσένα. Σου έδωσα αξία και σου έγραψα μέχρι βίντεο. Έπρεπε να γράψω κάτι άλλο. Κρίμα. Επειδή ξέχασα δες σελίδα 12,στο θέμα για to εάν θα κλείσει το e-press, ποιος είπε ότι μεταφέρει τη διένεξη σε άλλο ποστ και ελπίζει να τον ακολουθήσωλοιπόν, κατά πρώτον, το ότι είμαι χαλαρός και δεν σπάνε τα νεύρα μου στο νετ (αντίθετα απ' ότι συμβαίνει καμιά φορά στην πραγματική μου ζωή) δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι το συνομιλητή μου. είναι βέβαια αδύνατο να έχεις δει όλα τα ποσταρίσματά μου στο σάιτ, αλλά αν μπορούσες να το κάνεις θα έβλεπες ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες έχω υποχωρήσει κι έχω παραδεχτεί σφάλμα μου. το ότι δεν το κάνω στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι έχω δίκιο. κατά δεύτερον, η κουβέντα ξέφυγε παρόλο που όπως λέει ο νίκος φαινόταν να αμβλύνεται η ''διένεξη'', διότι εσύ επέλεξες αυτήν την οδό (και πάλι δεν θα το δεχτείς, αλλά χέστηκα). κατά τρίτον, δεν υπάρχει πλέον καμία συμπεριφορά που να με ξενίζει είτε ιντερνετικά, είτε στον πραγματικό κόσμο.
και μετά μου λες ότι εγώ επέλεξα να συνεχίσουμε. άντε παίξε μόνος σου όργιο.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
όπως είπα δεν απαντώ ξανά σε προκλήσεις. Εάν χθες σε έγραφα στα παπάρια μου όταν με ρώτησες εάν είδα τι έγινε τώρα θα έκανα μόνο τη δουλειά μου και δε θα έγραφα και σε εσένα. Σου έδωσα αξία και σου έγραψα μέχρι βίντεο. Έπρεπε να γράψω κάτι άλλο. Κρίμα. Επειδή ξέχασα δες σελίδα 12,στο θέμα για to εάν θα κλείσει το e-press, ποιος είπε ότι μεταφέρει τη διένεξη σε άλλο ποστ και ελπίζει να τον ακολουθήσω και μετά μου λες ότι εγώ επέλεξα να συνεχίσουμε. άντε παίξε μόνος σου όργιο.
όργιο να σε πει το πρώτο σου παιδί, που γράφεις συνέχεια ότι εγώ προκαλώ, ενώ εσύ με έχεις στολίσει με ένα σωρό υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. κι αν δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις το νόημα της κάθε λέξης, δεν σου φταίω εγώ, που μου γράφεις για σελίδα 12 και μαλακίες, ενώ η ''διένεξη'' οξύνθηκε σε άλλο ποστ. άντε όργιο.
Μη νευριάζεις. Δε θέλω να πάθεις έφραγμα και να το έχω βάρος. Σου είπα ήμουν πρόσκοπος και έχω μία ευαισθησία για το συνάνθρωπο. χτύπα μία ασπιρίνη ή καλύτερα ένα υπογλώσσιο.όργιο να σε πει το πρώτο σου παιδί, που γράφεις συνέχεια ότι εγώ προκαλώ, ενώ εσύ με έχεις στολίσει με ένα σωρό υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. κι αν δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις το νόημα της κάθε λέξης, δεν σου φταίω εγώ, που μου γράφεις για σελίδα 12 και μαλακίες, ενώ η ''διένεξη'' οξύνθηκε σε άλλο ποστ. άντε όργιο.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μη νευριάζεις. Δε θέλω να πάθεις έφραγμα και να το έχω βάρος. Σου είπα ήμουν πρόσκοπος και έχω μία ευαισθησία για το συνάνθρωπο.
δεν νευριάζω είπαμε ρε αρχηγέ των ηλιθίων. απόλυτα χαλαρός είμαι.
(καλά ρε γαμότο είναι τόσο γκάου ετούτος, που δεν θυμάται ούτε τι έγραψα πριν μερικά λεπτα? )
οκ.καλά πας πρέπει τώρα να ηρεμίσεις.χαλάρωσε. δε θα σου σικώνεται (αν γλιτώσεις το έφραγμα γιατί διαφορετικά δε θα σε νοιάζει εάν σου σικώνεται ή όχι).δεν νευριάζω είπαμε ρε αρχηγέ των ηλιθίων. απόλυτα χαλαρός είμαι.
(καλά ρε γαμότο είναι τόσο γκάου ετούτος, που δεν θυμάται ούτε τι έγραψα πριν μερικά λεπτα? )
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Μα πώς ειναι δυνατον να εκατσε αυτη η γκομενα στο ζαχοπουλο ρε πουστη, ελεος
Μα ποσο ποια απελπισμενη πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο
Μα ποσο ποια απελπισμενη πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο
Και με τη γυναίκα του οδηγού του!
.
...είχε ερωτική σχέση ο Χρ. Ζαχόπουλος και της υποσχόταν "να τακτοποιήσει την υπόθεσή της"!!!
.
Αποκαλυπτήρια για τον πρώην γενικό γραμματέα...
.
Ένα πολύ ενδιαφέρον δικαστικό ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, με την υπογραφή της Έλλης Κωνσταντουδάκη, για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Σε αυτό αποκαλύπτονται τα "ευρήματα" από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Χρήστου Ζαχόπουλου και της Εύης Τσέκου!
Το τι έχουν γράψει οι δύο, μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω - τα αναδημοσιεύουμε.
Το "νέο" στοιχείο είναι η ...επίσημη εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας. Την επικαλείται η Εύη Τσέκου και ο ίδιος ο Χρήστος Ζαχόπουλος έχει αποθηκεύσει ένα μήνυμά της. Διατηρούσε μαζί της ερωτική σχέση και της είχε υποσχεθεί - και σε αυτήν!- να την "τακτοποιήσει" επαγγελματικά.
Προκύπτει από τα κείμενα και το όνομά της. Παναγιώτα Κοκολάκη.
Ποια ακριβώς είναι αυτή η γυναίκα; Η σύζυγος του οδηγού που είχε ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού.
.
...είχε ερωτική σχέση ο Χρ. Ζαχόπουλος και της υποσχόταν "να τακτοποιήσει την υπόθεσή της"!!!
.
Αποκαλυπτήρια για τον πρώην γενικό γραμματέα...
.
Ένα πολύ ενδιαφέρον δικαστικό ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, με την υπογραφή της Έλλης Κωνσταντουδάκη, για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Σε αυτό αποκαλύπτονται τα "ευρήματα" από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Χρήστου Ζαχόπουλου και της Εύης Τσέκου!
Το τι έχουν γράψει οι δύο, μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω - τα αναδημοσιεύουμε.
Το "νέο" στοιχείο είναι η ...επίσημη εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας. Την επικαλείται η Εύη Τσέκου και ο ίδιος ο Χρήστος Ζαχόπουλος έχει αποθηκεύσει ένα μήνυμά της. Διατηρούσε μαζί της ερωτική σχέση και της είχε υποσχεθεί - και σε αυτήν!- να την "τακτοποιήσει" επαγγελματικά.
Προκύπτει από τα κείμενα και το όνομά της. Παναγιώτα Κοκολάκη.
Ποια ακριβώς είναι αυτή η γυναίκα; Η σύζυγος του οδηγού που είχε ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
με τετοια μπακα πως τις πηδουσε αυτος; κακο σκυλι ψωφο δεν εχει η κουφαλα δεν μπορουσε να ψοφισει; σκατα στον ταφο του
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις