όχι, σίγουρα όχι.σοβαρα πιστευετε θα λυθει το μυστηριο; θα παει κανενας φυλακη; τοσα γιναν κανεις δεν την πληρωσε... απλα ολοι κολλαμε στην υποθεση και οταν λενε στην ζουλα για αυξησεις ουτε που το ακουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίντεο με Ζαχόπουλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ari1973
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
συνεχίζω εδώ τη ''μονομαχία'' που ξεκίνησα με τον pilot μέχρι να μας διώξουν κι από δω.
ΠΡΟΣ PILOT, λοιπόν:
βρε pilot, πας να με τρελάνεις?
χθες το βράδυ λες ότι όταν βγήκε ήθελε να κάνει δήλωση η Τσέκου κι όταν σε ρωτάω ''πού το ξέρεις?'', αντί να μου πεις ''το άκουσα που το είπε'', μου λες ''οι εκεί δημοσιογράφοι φώναζαν πως "θέλει να κάνει δήλωση αφήστε την" το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μετά, αφού την φυγάδευσαν.''
και σήμερα λες εμμέσως ότι δεν το έγραψες αλλά το εννοούσες (ότι την άκουσες να το λέει)?
δύο τινά συμβαίνουν: ή λες ψέματα (που είναι το πιο πιθανό), ή δεν ξέρεις να αξιοποιήσεις τα όπλα τα οποία μπορείς και πρέπει να χρησιμοποιείς ως επιχειρήματα.
ΠΡΟΣ PILOT, λοιπόν:
χθες το βράδυ λες ότι όταν βγήκε ήθελε να κάνει δήλωση η Τσέκου κι όταν σε ρωτάω ''πού το ξέρεις?'', αντί να μου πεις ''το άκουσα που το είπε'', μου λες ''οι εκεί δημοσιογράφοι φώναζαν πως "θέλει να κάνει δήλωση αφήστε την" το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μετά, αφού την φυγάδευσαν.''
και σήμερα λες εμμέσως ότι δεν το έγραψες αλλά το εννοούσες (ότι την άκουσες να το λέει)?
δύο τινά συμβαίνουν: ή λες ψέματα (που είναι το πιο πιθανό), ή δεν ξέρεις να αξιοποιήσεις τα όπλα τα οποία μπορείς και πρέπει να χρησιμοποιείς ως επιχειρήματα.
είπα δεν είπα δες το βίντεο και μη με ζαλίζεις. η τσεκου ήθελε να μιλήσει.λέω ψέματα για κάτι που δεν είδα και δεν ήξερα εάν θα βρω βίντεο να επιβεβαιωθεί με βάση το συμπέρασμά σου. οκ, πολύ σπίλμπεργκ βλέπεις. το επιχείρημά μου είναι πως είπα κάτι και έδειξα ένα βίντεο να το επιβεβαιώσει. Το δικό σου δε το έχω καταλάβει, και ειλικρινά δε θα ασχοληθώ άλλο. άντε γεια.συνεχίζω εδώ τη ''μονομαχία'' που ξεκίνησα με τον pilot μέχρι να μας διώξουν κι από δω.
ΠΡΟΣ PILOT, λοιπόν:
Ας το βάλω και εδώ να το δουν και όσοι φίλοι δεν παρακολουθούσαν το προηγούμενο θέμα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
είπα δεν είπα δες το βίντεο και μη με ζαλίζεις. η τσεκου ήθελε να μιλήσει.λέω ψέματα για κάτι που δεν είδα και δεν ήξερα εάν θα βρω βίντεο να επιβεβαιωθεί με βάση το συμπέρασμά σου. οκ, πολύ σπίλμπεργκ βλέπεις. το επιχείρημά μου είναι πως είπα κάτι και έδειξα ένα βίντεο να το επιβεβαιώσει. Το δικό σου δε το έχω καταλάβει, και ειλικρινά δε θα ασχοληθώ άλλο. άντε γεια.
ξαναεπιβεβαιώνομαι! για το βίντεο στο οποίο ΜΙΛΑΕΙ η Τσέκου έγραψες πρώτη φορά ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα κι ΟΧΙ χθες βράδυ. χθες το βράδυ ΟΥΤΕ μία φορά δεν είπες ότι την άκουσες/είδες να μιλάει.
και πως τότε είπα ότι ήθελε να μιλήσει ρε μάστορα; αφού την άκουσα ζωντανά στην έκτακτη σύνδεση που έκανε ο κίτρινος τύπος. και δύο φορές μετά που το έπαιξαν επανάληψη γιατί μάλιστα δεν ήταν ξεκάθαρο για τους εκεί παριστάμενους (στην εκπομπή) ποιά μίλησε. και εσύ μετά με ρώτησες που το ξέρω και σου απάντησα πως το επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της και οι εκεί δημοσιογράφοι.ρε φίλε ξεκόλλα και μη μου σπας τα @@.χθες δεν πίστευες γιατί δεν είχες στοιχείο σήμερα τι σκάλωμα έχεις φάει;καθυστερημένος είσαι;ειλικρινα δε το λέω ειρωνικά.ξαναεπιβεβαιώνομαι! για το βίντεο στο οποίο ΜΙΛΑΕΙ η Τσέκου έγραψες πρώτη φορά ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα κι ΟΧΙ χθες βράδυ. χθες το βράδυ ΟΥΤΕ μία φορά δεν είπες ότι την άκουσες/είδες να μιλάει.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και πως τότε είπα ότι ήθελε να μιλήσει ρε μάστορα; αφού την άκουσα ζωντανά στην έκτακτη σύνδεση που έκανε ο κίτρινος τύπος. και δύο φορές μετά που το έπαιξαν επανάληψη γιατί μάλιστα δεν ήταν ξεκάθαρο για τους εκεί παριστάμενους (στην εκπομπή) ποιά μίλησε. και εσύ μετά με ρώτησες που το ξέρω και σου απάντησα πως το επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της και οι εκεί δημοσιογράφοι.ρε φίλε ξεκόλλα και μη μου σπας τα @@.χθες δεν πίστευες γιατί δεν είχες στοιχείο σήμερα τι σκάλωμα έχεις φάει;καθυστερημένος είσαι;ειλικρινα δε το λέω ειρωνικά.
αν σου σπάνε τα @@, κακώς κάθεσαι και μιλάς με γελωτοποιούς και καθυστερημένους.
στο θέμα μας, η επιτυχία σου είναι ότι σωστά ΠΡΟΕΒΛΕΨΕΣ με τα χθεσινοβραδινά ελλιπή δεδομένα (αφού δεν προβλήθηκε ξεκάθαρο βίντεο χθες, αλλά σήμερα) ότι η κοπελιά ήθελε κάτι να πει, μιας και το μυαλό σου πήγε στην ''πονηρή'' εκδοχή κι απέρριψε την ''αθώα'' (σωστά εκ του αποτελέσματος), ενώ το δικό μου μυαλό παρέμεινε ουδέτερο
Το να άκουσα και να αντιλήφθηκα καλύτερα από εσένα ποιος είπε και τι, μιας και δήλωσες άλλωστε πως δεν έχεις και κάνα σούπερ IQ, δεν παίζει έτσι; Προβλεπώ και κάτι άλλο. Αν κυκλοφορούν πολλοί με τα μυαλά σου, κάτι μου λέει πως εάν σήμερα η χώρα είναι κωλοχανίο γιατί δεν υπάρχει λαός να αντιλαμβάνεται τι γίνεται, αύριο δε θα υπάρχει καν χώρα.αν σου σπάνε τα @@, κακώς κάθεσαι και μιλάς με γελωτοποιούς και καθυστερημένους.
στο θέμα μας, η επιτυχία σου είναι ότι σωστά ΠΡΟΕΒΛΕΨΕΣ με τα χθεσινοβραδινά ελλιπή δεδομένα (αφού δεν προβλήθηκε ξεκάθαρο βίντεο χθες, αλλά σήμερα) ότι η κοπελιά ήθελε κάτι να πει, μιας και το μυαλό σου πήγε στην ''πονηρή'' εκδοχή κι απέρριψε την ''αθώα'' (σωστά εκ του αποτελέσματος), ενώ το δικό μου μυαλό παρέμεινε ουδέτερο
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Το να άκουσα και να αντιλήφθηκα καλύτερα από εσένα ποιος είπε και τι, μιας και δήλωσες άλλωστε πως δεν έχεις και κάνα σούπερ IQ, δεν παίζει έτσι; Προβλεπώ και κάτι άλλο. Αν κυκλοφορούν πολλοί με τα μυαλά σου, κάτι μου λέει πως εάν σήμερα η χώρα είναι κωλοχανίο γιατί δεν υπάρχει λαός να αντιλαμβάνεται τι γίνεται, αύριο δε θα υπάρχει καν χώρα.
αφήνουμε, λοιπόν, εμείς με τα χαμηλά iq σε σας με τα υψηλά και τη ρέμπελη διάθεση να σώσετε τη χώρα από την καταστροφή. συνέχισε την επανάστασή σου. σε ευχαριστώ που γίνεσαι σωτήρας μου(μας).
Τώρα λες ισοπεδωτικές παπαριές αλλά τι να πω αφού με στόλισες ως για τον πούτσο καβάλα; Πάντως από την άλλη δεν τίθεται θέμα iq, απλά δεν είναι και όλοι γκάβακες σαν εσένα και ότι δουν ΖΩΝΤΑΝΑ το καταλαβαίνουν. Με τη μία. Τόσο απλά, χωρίς επαναστάσεις κλπ. Ελπίζω να μη πιστεύεις ακόμα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης έτσι; Έχεις αντιληφθεί το ότι ήταν ένα παιδικό παραμύθι που σου έλεγαν παλιά; Το ρωτάω γιατί έχεις πρόβλημα αντίληψης.αφήνουμε, λοιπόν, εμείς με τα χαμηλά iq σε σας με τα υψηλά και τη ρέμπελη διάθεση να σώσετε τη χώρα από την καταστροφή. συνέχισε την επανάστασή σου. σε ευχαριστώ που γίνεσαι σωτήρας μου(μας).
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τώρα λες ισοπεδωτικές παπαριές αλλά τι να πω αφού με στόλισες ως για τον πούτσο καβάλα; Πάντως από την άλλη δεν τίθεται θέμα iq, απλά δεν είναι και όλοι γκάβακες σαν εσένα και ότι δουν ΖΩΝΤΑΝΑ το καταλαβαίνουν. Με τη μία. Τόσο απλά, χωρίς επαναστάσεις κλπ. Ελπίζω να μη πιστεύεις ακόμα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης έτσι; Έχεις αντιληφθεί το ότι ήταν ένα παιδικό παραμύθι που σου έλεγαν παλιά; Το ρωτάω γιατί έχεις πρόβλημα αντίληψης.
βαρέθηκα μ' αυτήν τη μαλακία, αλλά μιας και θες παιχνιδάκια, θα παίξω.
εμείς οι γκάβακες που δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτά που καταλαβαίνετε εσείς οι φωστήρες και που πιστεύουμε ακόμη στον Αϊ Βασίλη, καθόμαστε και τρώμε σφαλιάρες από την άρχουσα τάξη και το σάπιο σύστημα και είμαστε καταδικασμένοι σε αυτήν την κατάσταση, αφού δεν έχουμε την αντίληψη να δούμε τα πράγματα όπως έχουν. απεναντίας, εσείς με την ισχυρή αντίληψη έχετε καταφέρει να χτυπήσετε το κατεστημένο και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. συγχαρητήρια! και γράψε πάλι ότι αυτά είναι ισοπεδωτικές παπαριές, ενώ τα δικά σου λόγια είναι κυριολεξίες
Μεγάλε εσύ με προκάλεσες χθες και αντί να πεις σαν άντρας(george) πως έκανες λάθος άρχισες να αναλύσεις ποιος πότε που γιατί κλπ. Το ότι δεν κατάλαβες χθες τι έγινε είναι αποδεκτό και εγώ ίσως κάποια άλλη φορά να μην τύχει να καταλάβω κάτι εξ'αρχής αλλά αφού με βάζεις στη διαδικασία να σου δείξω βίντεο τουλάχιστον μετά άραξε στη γωνία και δεν έγινε τίποτα. Τώρα αυτές τις παπαριές και την πολιτικοποίηση ενός απλού γεγονότος του ότι δηλαδή άργησες να καταλάβεις τί έγινε σε αντίθεση με εμένα και άλλους πολλούς(χθες στον κίτρινο τύπο σου είπα πως έπαιξε και επανάληψη για να το καταλάβουν μερικοί που δεν έπιασαν με την πρώτη τι έγινε), δε θα την ακολουθήσω. Άλλωστε εγώ απλά ανέφερα πως εάν η αντίληψή σου και η ανανδρεία σου να προσθέσω τώρα να αποδεχτείς πως έκανες λάθος χαρακτηρίζει πολλούς τότε τα σκατά θα τα φάμε όλοι. Σε ένα άλλο θέμα αυτή τη στιγμή έγραψε ένας πως του ήρθε είδηση πως θα γίνει μεγάλος σεισμός. Εκεί παρακολουθώ τόση ώρα και κανένας δε του ζήτησε να ανεβάσει την είδηση που του έστειλαν να τη δούμε και εμείς. Γιατί δεν πας μια βόλτα από εκεί να τους ζητήσεις αποδείξεις όπως μου ζήτησες εμένα και να μη μου σπας άλλο τα @@; Άντε ξεκόλλα γιατί η επανάληψη δεν προσφέρει τίποτα. Τα ίδια μυαλά θα έχεις και δέκα βίντεο να σου δείξω.βαρέθηκα μ' αυτήν τη μαλακία, αλλά μιας και θες παιχνιδάκια, θα παίξω.
εμείς οι γκάβακες που δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτά που καταλαβαίνετε εσείς οι φωστήρες και που πιστεύουμε ακόμη στον Αϊ Βασίλη, καθόμαστε και τρώμε σφαλιάρες από την άρχουσα τάξη και το σάπιο σύστημα και είμαστε καταδικασμένοι σε αυτήν την κατάσταση, αφού δεν έχουμε την αντίληψη να δούμε τα πράγματα όπως έχουν. απεναντίας, εσείς με την ισχυρή αντίληψη έχετε καταφέρει να χτυπήσετε το κατεστημένο και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. συγχαρητήρια! και γράψε πάλι ότι αυτά είναι ισοπεδωτικές παπαριές, ενώ τα δικά σου λόγια είναι κυριολεξίες
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μεγάλε εσύ με προκάλεσες χθες και αντί να πεις σαν άντρας(george) πως έκανες λάθος άρχισες να αναλύσεις ποιος πότε που γιατί κλπ. Το ότι δεν κατάλαβες χθες τι έγινε είναι αποδεκτό και εγώ ίσως κάποια άλλη φορά να μην τύχει να καταλάβω κάτι εξ'αρχής αλλά αφού με βάζεις στη διαδικασία να σου δείξω βίντεο τουλάχιστον μετά άραξε στη γωνία και δεν έγινε τίποτα. Τώρα αυτές τις παπαριές και την πολιτικοποίηση ενός απλού γεγονότος του ότι δηλαδή άργησες να καταλάβεις τί έγινε σε αντίθεση με εμένα και άλλους πολλούς(χθες στον κίτρινο τύπο σου είπα πως έπαιξε και επανάληψη για να το καταλάβουν μερικοί που δεν έπιασαν με την πρώτη τι έγινε), δε θα την ακολουθήσω. Άλλωστε εγώ απλά ανέφερα πως εάν η αντίληψή σου και η ανανδρεία σου να προσθέσω τώρα να αποδεχτείς πως έκανες λάθος χαρακτηρίζει πολλούς τότε τα σκατά θα τα φάμε όλοι. Σε ένα άλλο θέμα αυτή τη στιγμή έγραψε ένας πως του ήρθε είδηση πως θα γίνει μεγάλος σεισμός. Εκεί παρακολουθώ τόση ώρα και κανένας δε του ζήτησε να ανεβάσει την είδηση που του έστειλαν να τη δούμε και εμείς. Γιατί δεν πας μια βόλτα από εκεί να τους ζητήσεις αποδείξεις όπως μου ζήτησες εμένα και να μη μου σπας άλλο τα @@; Άντε ξεκόλλα γιατί η επανάληψη δεν προσφέρει τίποτα. Τα ίδια μυαλά θα έχεις και δέκα βίντεο να σου δείξω.
το να γράφεις συνεχώς ''ξεκόλλα'' και ''μη μου σπας άλλο τα @@'' και να παραμένεις ο ίδιος κολλημένος είναι ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο δικό σου μυαλό. το ότι χθες ξεκίνησες με μια βεβαιότητα για να καταλήξεις σε μια δήλωση του τύπου ''εμένα αυτή η αίσθηση μου έμεινε'' ή ''εγώ αυτό κατάλαβα'', και ό,τι είναι μέσα στα εισαγωγικά, σήμερα να το ταυτίζεις με τη βεβαιότητα, είναι άλλο ένα στοιχείο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο μυαλό σου και δεν είναι άλλη από την ημιμάθεια και την εντύπωση της γνώσης και αντίληψης που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. και στην τελική, ο δικός σου ημιμαθής τύπος είναι πολύ πιο επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους απ' ότι είναι ο αμαθής, ο αδαής και ο στερούμενος αντίληψης, ιδιότητες τις οποίες μου αποδίδεις, στηριζόμενος στο δικό σου έλλειμμα προσωπικότητας. τέλος, σε ποιο θρεντ θα ποστάρω και σε ποιον θα απαντήσω, θα το αποφασίσω εγώ και φυσικά δεν πρόκειται να ακολουθήσω υποδείξεις δικές σου
Το ότι σου παίρνει 20 λεπτά να απαντήσεις αφού πρώτα συμβουλευτείς την παρέα σου δείχνει τη δική σου ομιχλώδη νοητική κατάσταση . Εγώ ξέρω ότι με προκάλεσες να σου δείξω βίντεο και στο έδειξα . Από εκεί και πέρα παίξε με τις λέξεις, παίξε με το πουλί σου, παίξε με ότι θες . Φυσικά και είμαι κολημένος αφού δεν κάνεις πίσω. Ήθελες βίντεο στο έδειξα. Τώρα τι άλλο θες; Δεν έχω άλλο να σου δώσω. Δώσαμε δώσαμε. Για να τελείωνουμε και απάντησε γρήγορα αυτή τη φορά το πρόβλημά σου ποιο είναι; Είναι συγκεκριμένο ή απλά σε φτιάχνει σεξουαλικά (και μετά τραβάς μερικές) να παίζεις με τις λέξεις και τα νεύρα άλλων; Και στις δύο περιπτώσεις μπορώ να σου προσφέρω ολοκλήρωση, έχω κάνει πρόσκοπος βλέπεις και έχω συμπάθεια για το συνάνθρωπο .Δε σου είπα που να ποστάρεις. Απλά αντί να αναζητάς στοιχεία για τον τρομολάγνο, έχεις βάλει στόχο εμένα. Ξέρω το βίντεο ήταν μεγάλη ήττα. Νόμιζες δε το είχα. Να ξέρεις ότι γράφω έχω στοιχεία (για το μέλλον στο λέω).το να γράφεις συνεχώς ''ξεκόλλα'' και ''μη μου σπας άλλο τα @@'' και να παραμένεις ο ίδιος κολλημένος είναι ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο δικό σου μυαλό. το ότι χθες ξεκίνησες με μια βεβαιότητα για να καταλήξεις σε μια δήλωση του τύπου ''εμένα αυτή η αίσθηση μου έμεινε'' ή ''εγώ αυτό κατάλαβα'', και ό,τι είναι μέσα στα εισαγωγικά, σήμερα να το ταυτίζεις με τη βεβαιότητα, είναι άλλο ένα στοιχείο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο μυαλό σου και δεν είναι άλλη από την ημιμάθεια και την εντύπωση της γνώσης και αντίληψης που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. και στην τελική, ο δικός σου ημιμαθής τύπος είναι πολύ πιο επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους απ' ότι είναι ο αμαθής, ο αδαής και ο στερούμενος αντίληψης, ιδιότητες τις οποίες μου αποδίδεις, στηριζόμενος στο δικό σου έλλειμμα προσωπικότητας. τέλος, σε ποιο θρεντ θα ποστάρω και σε ποιον θα απαντήσω, θα το αποφασίσω εγώ και φυσικά δεν πρόκειται να ακολουθήσω υποδείξεις δικές σου
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Το ότι σου παίρνει 20 λεπτά να απαντήσεις αφού πρώτα συμβουλευτείς την παρέα σου δείχνει τη δική σου ομιχλώδη νοητική κατάσταση . Εγώ ξέρω ότι με προκάλεσες να σου δείξω βίντεο και στο έδειξα . Από εκεί και πέρα παίξε με τις λέξεις, παίξε με το πουλί σου, παίξε με ότι θες . Φυσικά και είμαι κολημένος αφού δεν κάνεις πίσω. Ήθελες βίντεο στο έδειξα. Τώρα τι άλλο θες; Δεν έχω άλλο να σου δώσω. Δώσαμε δώσαμε. Για να τελείωνουμε και απάντησε γρήγορα αυτή τη φορά το πρόβλημά σου ποιο είναι; Είναι συγκεκριμένο ή απλά σε φτιάχνει σεξουαλικά (και μετά τραβάς μερικές) να παίζεις με τις λέξεις και τα νεύρα άλλων; Και στις δύο περιπτώσεις μπορώ να σου προσφέρω ολοκλήρωση, έχω κάνει πρόσκοπος βλέπεις και έχω συμπάθεια για το συνάνθρωπο .
αν σπάνε και τα νεύρα σου επειδή κάποιος ποστάρει για σένα στο ίντερνετ, αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο που προστίθεται και συμπληρώνει την κατάσταση που ανέφερα παραπάνω ότι σε διακατέχει. εγώ πρόβλημα δεν έχω κανένα (σχετικό με σένα ή οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα), εσύ μάλλον πρέπει να ξεκολλήσεις και να καταλάβεις ότι υπάρχει και πραγματικός κόσμος, πέρα από τον ιντερνετικό που είναι δυστυχώς για σένα ΑΛΛΟ ένα στοιχείο που έρχεται να προστεθεί και να συμπληρώσει αρνητικά τον ελλιπή διανοητικό σου κόσμο. τώρα αν για το επίμαχο θέμα δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θέλω να πω, σιγά να μην καθίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. αν εσύ δεν θες να βγεις από το λαβύρινθο, κάτσε να σε φάει ο Μινόταυρος.
Η κλασσική μαλακία που γράφει ο κάθε ένας που δεν έχει τι άλλο να πει. Μου λες βγαις από τον ιντερνετικό κόσμο τη στιγμή που εσύ με προκαλλείς από χθες. Ε είσαι πολύ μεγάλο σούργελο . Ρε αρχηγέ στον εαυτό μου απαντώ; Εσύ σε ποιον κόσμο ζεις όση ώρα γράφεις; Μου έσπασες τα νεύρα διότι επί της ουσίας μέχρι το απόγευμα ζήταγες το βίντεο και στη χάλασε που το είχα και μάλιστα πεντακάθαρο να μη λες πως δεν είπε η ίδια ότι έλεγα πως είπε και δε λες να το χωνέψεις. Πάρε μία σουρωτή να κατέβει. Μου λες δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις και πριν σε ρώτησα ξεκάθαρα να μου πεις το πρόβλημά σου αλλά άρχισες να μου λες για μινώταυρους και για το νοητικό μου επίπεδο . Το δεύτερο δε το δέχομαι μιας και εσύ από μόνος σου είπες πως δεν έχεις και κάνα υψηλό iq. Οπότε μην κρίνεις τους άλλους αν και είναι θετικό της κατάστασής σου το να ξέρεις πόσο μυάλο κουβαλάςαν σπάνε και τα νεύρα σου επειδή κάποιος ποστάρει για σένα στο ίντερνετ, αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο που προστίθεται και συμπληρώνει την κατάσταση που ανέφερα παραπάνω ότι σε διακατέχει. εγώ πρόβλημα δεν έχω κανένα (σχετικό με σένα ή οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα), εσύ μάλλον πρέπει να ξεκολλήσεις και να καταλάβεις ότι υπάρχει και πραγματικός κόσμος, πέρα από τον ιντερνετικό που είναι δυστυχώς για σένα ΑΛΛΟ ένα στοιχείο που έρχεται να προστεθεί και να συμπληρώσει αρνητικά τον ελλιπή διανοητικό σου κόσμο. τώρα αν για το επίμαχο θέμα δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θέλω να πω, σιγά να μην καθίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. αν εσύ δεν θες να βγεις από το λαβύρινθο, κάτσε να σε φάει ο Μινόταυρος.
Που να τα βρούμε; Αφού ακόμα να χωνέψει το ότι δε μίλαγα στον αέρα αλλά πρώτον είδα χθες τι έγινε και δεύτερον σήμερα είχα βίντεο που μου ζήταγε. Κρίνει από τον εαυτό του που προφανώς μιλάει χωρίς αποδείξεις και τον χάλασε που εγώ ότι είπα στο στήριξα.ρε μαγκες εφυγα εφαγα καπνισα εχεσα αραξα ειδα λαζοπουλο
και ακομα μανουριαζεστε?
μα ρεκορ λεμε ρε σεις
δεν τα βρηκατε πιο πανω?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ρε μαγκες εφυγα εφαγα καπνισα εχεσα αραξα ειδα λαζοπουλο
και ακομα μανουριαζεστε?
μα ρεκορ λεμε ρε σεις
δεν τα βρηκατε πιο πανω?
γάμησέ τα νίκο. τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να έχω γαμήσει καμιά πουτάνα αμέσως μετά από αυτόν
Επισκέπτης
ρε μαγκες εφυγα εφαγα καπνισα εχεσα αραξα ειδα λαζοπουλο
και ακομα μανουριαζεστε?
μα ρεκορ λεμε ρε σεις
δεν τα βρηκατε πιο πανω?
μπες να δεις κ στο Αλλο θρεαντ με τις ιεροδουλες που το πηγαμε μονοτερμα με τον ενοχλητικο...αλλα μας ξεσκισανε εδω απο οτι φαινεται...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K