Νέα

Βιντεο απο τσαρκες στην Αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdela21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:knuppel:Ρε Φιλάρα, εάν γουστάρεις να βλέπεις τον εαυτό σου να Γ…ας τραβα, με την Γκόμενα σου{ Εάν έχεις βεβαια.}Ειναι ΜΑΓΚΙΑ! Να τραβάς, την κάθε Κοπέλα και Τσατσα? Ρε! είσαι ΞΕΥΤΙΛΑΣ! Ξέρεις? :hammer: τη μπορεί να σου κάνει μια Κοπέλλα, εάν έχει κανονικά Χαρτιά? Σε Γα…ει κανονικά και με τον Νόμο! :thumbsup:
Για πιο Νομο λες γιατι εγω δεν ξερω τετοιον νομο :tickedoff:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Για πιο Νομο λες γιατι εγω δεν ξερω τετοιον νομο :tickedoff:
:police:Κοίτα να μάθεις τον Νόμο περί  Προσωπικών Δεδομενων.Και κάτι ακόμα. Kαι εγώ πάω, στα Μπουρdέλα για να Γ,,,,,σω και όχι να τραβήξω Βίντεο.  Υπάρχουν και οι ΤΣΟΝΤΕΣ!! :rockon:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:police:Κοίτα να μάθεις τον Νόμο περί  Προσωπικών Δεδομενων.Και κάτι ακόμα. Kαι εγώ πάω, στα Μπουρdέλα για να Γ,,,,,σω και όχι να τραβήξω Βίντεο.  Υπάρχουν και οι ΤΣΟΝΤΕΣ!! :rockon:
Το bourdela.com ανικει στους μπουρδελιαριδες και οχι στους δικηγορους.  :rockon:

Μην σταματας φιλε συνεχισε στο δισκολο εργο της πορνοενημερωσης  :rockon:

Επισκέπτης
Προλαβε κανεις να κανει download απο τα βιντεακια του bourdela 21?......

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:knuppel:Ρε Φιλάρα, εάν γουστάρεις να βλέπεις τον εαυτό σου να Γ…ας τραβα, με την Γκόμενα σου{ Εάν έχεις βεβαια.}Ειναι ΜΑΓΚΙΑ! Να τραβάς, την κάθε Κοπέλα και Τσατσα? Ρε! είσαι ΞΕΥΤΙΛΑΣ! Ξέρεις? :hammer: τη μπορεί να σου κάνει μια Κοπέλλα, εάν έχει κανονικά Χαρτιά? Σε Γα…ει κανονικά και με τον Νόμο! :thumbsup:

φιλε μου.εχβ τραβηξει 2 βιντρο που γαμαω τανες.αυτο το εκανα απλα για την δικη μου συλλογη.φυσικα και εχω βιντεο που γαμω γκομενακια εκτος επαγγελματος.
το λαθος μου πανω στην καβλα της ενημερωσεις για τις τσαρκες που κανω ειναι οτι δεν εβαλα μωσαικο.
αυτο το παραδεχομαι,δεν ειμαι κανενας κολλημενος που θελει να βλαψει/ξεφτελίσει τις ιεροδουλες.
αυτο που με εκανε και τα πηρα ειναι οτι αμεσως ασχετα νικ(κλωνοι/νταβαδες)αρχισαν να με απειλουν.εχουν την ιπ κτλ.
εγω το εκανα γιατι νομιζα οτι θα ειχε πλακα να βλεπεte σε βιντεο τις ταρκες μου.και ξαναλεω ΗΜΟΥΝ λαθος που δεν εβαλα μωσαικο. ;)

Επισκέπτης
Τυπε ippoti69 αλλαξε το ονομα σου σε ippotis tsatsadwn kai ierodoulwn!

OP
OP
bourdela21

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
υγ στα κοριστια του σαιτ αρεσαν?(μη επαγγελμτιες)

να πάρετε κα σεις μια γευση το ποως ειναι να μπαινεις σε ενα οικο ανοχγς  και γενικοτερα τι παιζει.μιας και φανταζπμαι οτι καμια σας δεν εχει περασει ουτε απ επεξω που λεει ο λογος

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Βάλε ξανά τα βιντεάκια μαν. Γαμούσαν!  :rockon: :rockon:

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τα βιντεο που τραβας ειναι σε ιδιωτικο χωρο και χρειαζεσαι συγκαταθεση του ιδιοκτητη. Απο μονο του αυτο οπως και να τα δημοσιευσεις με καλο η κακο σκοπο μετα ειναι παρανομο. Πως θα σου φαινοταν να ερχοταν καποιος στο σπιτι σου η στο μαγαζι σου και να σε εβγαζε βιντεο ενω δεν γνωριζες.Οκ μετα θα λεγε ξερω γω η καφετερια σου ειναι το σπιτι μου...Απο ενημερωση δεν εχει προβλημα το σαιτ να ναι απλα γραπτη.  :idiot:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom