Δεν θυμάμαι αν το είχα γράψει εδώ ή σε άλλο ποστ, τέλη δεκαετίας το 90 (ή 1999 ή 2000), είχα βρεθεί σε ένα κλειστό σουαρέ, ενός φίλου. Είμασταν λιγότερα από 20 άτομα, γιατί ήταν καθημερινή. Είχα πάει με την αδερφή μου (έπρεπε να συνοδευόμαστε). Μπαίνοντας στο σπίτι (κάπου στα βόρεια προάστια), ο φίλος κ οικοδεσπότης μας περνάει στο σαλόνι και παθαίνω το απόλυτο σοκ: ήταν η Βίνα ανάμεσα στους καλεσμένους, με τον σύζυγό της (ή σύντροφο της δεν θυμάμαι...)
Περιττό να σας πω ότι μου κόπηκαν τα πόδια.. Το είδωλο των 80s ήταν στα 2μ μπροστά μου. Αβαφη (δεν το είχε ανάγκη), δεν ήταν πάνω από 1.66 - 1.68, έκπεμπε κάτι από θηλυκότητα, λαγνεία και ερωτισμό.. Δεν θυμάμαι πως κρατήθηκα κ δεν έγινα ρόμπα εκείνο το βράδυ..
Απλή, προσιτή, down to earth που λένε κ οι μορφωμένοι. Μας μίλησε κ αυτή κ ο άνδρας της, μας έκαναν να νοίωσουμε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Θυμάμαι κάτι με εκκλησίες κ μοναστήρια που ήταν ταγμένη, αλλά πάνε 20+ χρόνια.
Η αδερφή μου μετά που φύγαμε, μου έλεγε ότι μου τρέχανε τα σάλια...
Υ.Σ. Σε καμία των περιπτώσεων δεν είχε συμπεριφορά ξέκολου. Κυρία κ με το παραπάνω. Θα το ξαναπώ άβαφη κ γέμιζε ο χώρος. Σκέφτομαι αν αυτή η συνάντηση ήταν τώρα με τα social media & τα smartphones.
Υ.Σ.2: Να πω ότι δεν είχε το κορμί που θυμόμαστε από τις ταινίες, ήταν ελαφρά πιο γεμάτη, αλλά έδειχνε κάπως ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη .. σαν κάτι να την απασχολούσε. Ο φίλος μου, σε αυτά ήταν πάντα σφίγγα και διακριτικός (όπως έπρεπε να είναι..), δεν του έπερνες κουβέντα..