You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Villa Erotica - Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 575
- Εμφανίσεις 121K
-
- Ετικέτες
- λάρισα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Αν είναι ακόμα η Κάντυ μακριάVilla τι παίζει ; Πέρασε κάποιος φίλος ;
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 676
- Πόντοι
- 81
Πέρασες μαζί της ;;;Αν είναι ακόμα η Κάντυ μακριά
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Ε για να σου λέωΠέρασες μαζί της ;;;
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 676
- Πόντοι
- 81
Κατάλαβα... φόλα, φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Έχει πέσει το επίπεδο γενικά, ευτυχώς που έχουμε τις εσκορτ και τις απολαμβάνουμε , αλλιώς... άστα, το μόνο κακό με τις Εσκορτ ότι πρέπει να σκας 200 ευρα την ώρα αλλά δεν γαμιεται , το αξίζουν τέτοιες μουναρες που είναι .Ε για να σου λέω
Περασα τη Δευτερα απο τη villa εχουμε 2 αφηξεις 1 Ναντια απο ρουμανια αν θυμαμε καλα Δεν την ειδα ειχε κοσμο μεσα και 2 Μαρια Ελληνιδα πιτσιρικα πρεπει να ξαναδουλευε παλια ξανθο μαλι μικρο βυζακι και ψωμομενο πατουρι μου εκανε κλικ οποτε περασα μαζι της.Στα του αγωνα καλη πιπα εκατσε κοντα για χαδια αλλα δεν σε αφηνει να χαιδεψεις μουνακι τραβιεται διακριτικα σε 69 κλεβει δεν αφηνει να γλυψεις καλα περασμα προφυλακτικου και εβαλε κρεμα εβαλε τοσο πολυ που νομιζα οτι γαμουσα αερα δεν καταλαβαινα τιποτα ξενερωσα βγηκα και με πλακωσε στο στοματικο οπου κατεθεσα και στο στομα το συμπερασμα δικο σας μπορει να περιμενα παραπανω δεν μου εκανε το κλικ. Και με ξενερωσε τοσο κρεμα. παντος το προσπαθει να σε ευχαρηστησει.
Charlie H.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, πρώτη μου επαφή με το "άθλημα" και ξεκίνησα με τη Μαρία. Πολύ φιλική και με έκανε να νιώσω άνετα παρόλο το άγχος μου. Ξεκίνησε με γλύψιμο σε λαιμό και ρόγες και κατευθείαν μου έβαλε προφυλακτικό ( δεν ήθελα να ρισκάρω χωρίς) και ξεκίνησε την πίπα. Στην πίπα ήταν οκ, όχι κάτι τρελό αλλά είχε πάρει ωραία στάση και μπόρεσα να χαϊδέψω λίγο το μουνάκι της. Στήθηκε στα 4 όπου η θέα ήταν πολύ καλή. Ήταν υγρή οπότε δεν δυσκολεύτηκα να μπω, αλλά όταν πήγαινα για πιο δυνατά ψιλοτραβιόταν. Αξίζει η επίσκεψη και μιας που μου είπε ότι θα μείνει Λάρισα σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 676
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση, η Μαρία πρέπει να έχει δουλέψει και παλιότερα αλλά ναι είναι όπως τα λες, κάποιος φίλος να μας πει για την Νάντια.Καλησπέρα, πρώτη μου επαφή με το "άθλημα" και ξεκίνησα με τη Μαρία. Πολύ φιλική και με έκανε να νιώσω άνετα παρόλο το άγχος μου. Ξεκίνησε με γλύψιμο σε λαιμό και ρόγες και κατευθείαν μου έβαλε προφυλακτικό ( δεν ήθελα να ρισκάρω χωρίς) και ξεκίνησε την πίπα. Στην πίπα ήταν οκ, όχι κάτι τρελό αλλά είχε πάρει ωραία στάση και μπόρεσα να χαϊδέψω λίγο το μουνάκι της. Στήθηκε στα 4 όπου η θέα ήταν πολύ καλή. Ήταν υγρή οπότε δεν δυσκολεύτηκα να μπω, αλλά όταν πήγαινα για πιο δυνατά ψιλοτραβιόταν. Αξίζει η επίσκεψη και μιας που μου είπε ότι θα μείνει Λάρισα σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.
Charlie H.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Η Νάντια κάτι μου λέει ότι είναι καλή, γιατί όταν πήγα μου είπε ο τύπος μπροστά ότι θα αργήσει επειδή την έχει πάρει κάποιος για μια ώρα. Αν βρω χρόνο να πάω αυτή τη βδομάδα και είναι free θα τη δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση, η Μαρία πρέπει να έχει δουλέψει και παλιότερα αλλά ναι είναι όπως τα λες, κάποιος φίλος να μας πει για την Νάντια.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 676
- Πόντοι
- 81
OkΗ Νάντια κάτι μου λέει ότι είναι καλή, γιατί όταν πήγα μου είπε ο τύπος μπροστά ότι θα αργήσει επειδή την έχει πάρει κάποιος για μια ώρα. Αν βρω χρόνο να πάω αυτή τη βδομάδα και είναι free θα τη δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Charlie H.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Δεύτερη επίσκεψη σήμερα, με τη Ρουμάνα Νάντια αυτή τη φορά. Για τα δικά μου γούστα η Νάντια είναι όχι. Πολύ ψυχρή και ήταν λες και κάνει αγγαρεία. Πίπα πολύ μέτρια αν και έκατσε αρκετή ώρα. Με ρώτησε ποια στάση θέλω αλλά πριν προλάβω να απαντήσω είχε ήδη στηθεί στα 4. Από θέμα στησίματος καθόλου καλή μιας και έκατσε πολύ μπροστά και κάθε φορά που πήγαινα να μπω καλά τραβιόταν και έβαζε το χέρι της ανάμεσα μάλλον μην μπω τέρμα. Δεν θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 676
- Πόντοι
- 81
Από σώμα πρόσωπο ,πως είναι πάνω κάτω ;Δεύτερη επίσκεψη σήμερα, με τη Ρουμάνα Νάντια αυτή τη φορά. Για τα δικά μου γούστα η Νάντια είναι όχι. Πολύ ψυχρή και ήταν λες και κάνει αγγαρεία. Πίπα πολύ μέτρια αν και έκατσε αρκετή ώρα. Με ρώτησε ποια στάση θέλω αλλά πριν προλάβω να απαντήσω είχε ήδη στηθεί στα 4. Από θέμα στησίματος καθόλου καλή μιας και έκατσε πολύ μπροστά και κάθε φορά που πήγαινα να μπω καλά τραβιόταν και έβαζε το χέρι της ανάμεσα μάλλον μην μπω τέρμα. Δεν θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα.
Charlie H.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Σώμα πάνω κάτω όπως και η Μαρία αλλα λίγο πιο αδύνατη . Βυζιά πολύ κρεμασμένα. Πρόσωπο όχι πολύ καλό.Από σώμα πρόσωπο ,πως είναι πάνω κάτω ;
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 676
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωσηΣώμα πάνω κάτω όπως και η Μαρία αλλα λίγο πιο αδύνατη . Βυζιά πολύ κρεμασμένα. Πρόσωπο όχι πολύ καλό.
και απο δικια μου εμπειρια την προηγουμενη εβδομαδα τα ιδια που λες, Ψυχρα λες και κανει αγγαρεια, πιπα αδιαφορη, μαλακια δεν το συζητω, στησιμο οσο πιο μακρια απο το κονταρι γινεται και χωρις να σε αφηνει να γινει η πραξη κανονικα, τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα. Χειροτερη εμπειρια που εχω απο studio, τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω ριξει σε αυτον τον χωρο.Δεύτερη επίσκεψη σήμερα, με τη Ρουμάνα Νάντια αυτή τη φορά. Για τα δικά μου γούστα η Νάντια είναι όχι. Πολύ ψυχρή και ήταν λες και κάνει αγγαρεία. Πίπα πολύ μέτρια αν και έκατσε αρκετή ώρα. Με ρώτησε ποια στάση θέλω αλλά πριν προλάβω να απαντήσω είχε ήδη στηθεί στα 4. Από θέμα στησίματος καθόλου καλή μιας και έκατσε πολύ μπροστά και κάθε φορά που πήγαινα να μπω καλά τραβιόταν και έβαζε το χέρι της ανάμεσα μάλλον μην μπω τέρμα. Δεν θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις