Νέα

Βίκυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
ειναι ακομα συγγρου? η παραιτηθηκε?

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
παρασκευη κατα τησ 12 και 10 την ειδα με ενα ασπρο σειρα 1 (την προηγουμενη) στην αρχη λιγο μετα την μιλενιουμ με αλαρμ κτλ

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
κάποιοι λένε ότι τα παράτησε... τι να πω ??? μπορεί να βγαίνει όποτε της τη δώσει..

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
παρασκευη κατα τησ 12 και 10 την ειδα με ενα ασπρο σειρα 1 (την προηγουμενη) στην αρχη λιγο μετα την μιλενιουμ με αλαρμ κτλ

Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι μιλάς για τη Βίκυ, για΄τι αυτό είναι είδηση. Είχε εξεαφανιστεί...

βικυυυ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Φεβ 2011
Like
2
exw stamathsei edw k 4 mhnes.k auth htan h peli..opoios den me exei dei apo konta mhn leei malakies...

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
ζητω συγνωμη βικη μην γινεσαι επιθετικη...ο καθενασ μπορει να κανει λαθοσ!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
και γιατι σταματησε ?

Πόσο χαζή ερώτηση θεέ μου! Τί θα πει γιατί σταμάτησε; Γιατί δηλαδή δεν την βρίσκουμε εμείς να την πηδήσουμε;

Αν η κοπέλα έχει καλύψει τις ανάγκες της, μόνιμα η προσωρινά, καλά έκανε και σταμάτησε!

Προσωπικά χαίρομαι ειλικρινά για κάθε κοπέλα της "δουλειάς" που καταφέρνει να την σταματήσει.
Το να μείνει κάποια μέχρι τα 40+ ας πούμε μου φαίνεται εξαιρετικά θλιβερή προοπτική.
Κι αν φαίνεται σε μένα σκεφτείτε πως φαίνεται σ' αυτές...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πόσο χαζή ερώτηση θεέ μου! Τί θα πει γιατί σταμάτησε; Γιατί δηλαδή δεν την βρίσκουμε εμείς να την πηδήσουμε;

Αν η κοπέλα έχει καλύψει τις ανάγκες της, μόνιμα η προσωρινά, καλά έκανε και σταμάτησε!

Προσωπικά χαίρομαι ειλικρινά για κάθε κοπέλα της "δουλειάς" που καταφέρνει να την σταματήσει.
Το να μείνει κάποια μέχρι τα 40+ ας πούμε μου φαίνεται εξαιρετικά θλιβερή προοπτική.

ε ναι, εννοείται πως όλες έχουν σκοπό να σταματήσουν,άσχετα αν κάποιες δεν το καταφέρνουν...

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Πολύ σωστός, όπως πάντα!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και να καλεσουμε και την Βικυ, τις φιλες της... και στο τελος να καταληξει σε ομηρικο οργιο...
και βεβαια δεν θα πληρωσουμε ουτε σεντς αφου σταματησε...
και μετα ξυπνησα...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
και να καλεσουμε και την Βικυ, τις φιλες της... και στο τελος να καταληξει σε ομηρικο οργιο...
και βεβαια δεν θα πληρωσουμε ουτε σεντς αφου σταματησε...
και μετα ξυπνησα...

Προφανως δεν καταλαβες τιποτα  :S

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κατ' αρχην σε ξερω φιλε και μου απευθυνεις τον λογο?
και στην τελικη... οταν ξυπνησα καταλαβα οτι σε αυτο το θρεντακι εχει αυξηθει ο πουστης και η ελλειψη του χιουμορ...
τελος.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom