You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
παρασκευη κατα τησ 12 και 10 την ειδα με ενα ασπρο σειρα 1 (την προηγουμενη) στην αρχη λιγο μετα την μιλενιουμ με αλαρμ κτλ
Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι μιλάς για τη Βίκυ, για΄τι αυτό είναι είδηση. Είχε εξεαφανιστεί...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι μιλάς για τη Βίκυ, για΄τι αυτό είναι είδηση. Είχε εξεαφανιστεί...
Εγώ είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ ήταν η Βίκυ...
Εγώ είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ ήταν η Βίκυ...
και μάλλον έχεις δίκιο...
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
exw stamathsei edw k 4 mhnes.k auth htan h peli..opoios den me exei dei apo konta mhn leei malakies...παρασκευη κατα τησ 12 και 10 την ειδα με ενα ασπρο σειρα 1 (την προηγουμενη) στην αρχη λιγο μετα την μιλενιουμ με αλαρμ κτλ
hondakiasb20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ti kaneis bikoyla xathikame re pare kana til na ta poyme
ti kaneis bikoyla xathikame re pare kana til na ta poyme
οτι καλύτερο κυκλοφόρησε σε Συγγρού και στούντιο τα τελευταία χρόνια...μακράν η πρώτη!!!
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
οτι καλύτερο κυκλοφόρησε σε Συγγρού και στούντιο τα τελευταία χρόνια...μακράν η πρώτη!!!
και γιατι σταματησε ?
ζητω συγνωμη βικη μην γινεσαι επιθετικη...ο καθενασ μπορει να κανει λαθοσ!
Ετσι γουστάρει ρε λογαριασμό θα μας δώσει?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
και γιατι σταματησε ?
Πόσο χαζή ερώτηση θεέ μου! Τί θα πει γιατί σταμάτησε; Γιατί δηλαδή δεν την βρίσκουμε εμείς να την πηδήσουμε;
Αν η κοπέλα έχει καλύψει τις ανάγκες της, μόνιμα η προσωρινά, καλά έκανε και σταμάτησε!
Προσωπικά χαίρομαι ειλικρινά για κάθε κοπέλα της "δουλειάς" που καταφέρνει να την σταματήσει.
Το να μείνει κάποια μέχρι τα 40+ ας πούμε μου φαίνεται εξαιρετικά θλιβερή προοπτική.
Κι αν φαίνεται σε μένα σκεφτείτε πως φαίνεται σ' αυτές...
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Πόσο χαζή ερώτηση θεέ μου! Τί θα πει γιατί σταμάτησε; Γιατί δηλαδή δεν την βρίσκουμε εμείς να την πηδήσουμε;
Αν η κοπέλα έχει καλύψει τις ανάγκες της, μόνιμα η προσωρινά, καλά έκανε και σταμάτησε!
Προσωπικά χαίρομαι ειλικρινά για κάθε κοπέλα της "δουλειάς" που καταφέρνει να την σταματήσει.
Το να μείνει κάποια μέχρι τα 40+ ας πούμε μου φαίνεται εξαιρετικά θλιβερή προοπτική.
ε ναι, εννοείται πως όλες έχουν σκοπό να σταματήσουν,άσχετα αν κάποιες δεν το καταφέρνουν...
Πολύ σωστός, όπως πάντα!
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Εγω λεω να κανουμε και κανενα παρτακι να το γιορτασουμε...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και να καλεσουμε και την Βικυ, τις φιλες της... και στο τελος να καταληξει σε ομηρικο οργιο...
και βεβαια δεν θα πληρωσουμε ουτε σεντς αφου σταματησε...
και μετα ξυπνησα...
και μετα ξυπνησα...
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
και να καλεσουμε και την Βικυ, τις φιλες της... και στο τελος να καταληξει σε ομηρικο οργιο...
και μετα ξυπνησα...
Προφανως δεν καταλαβες τιποτα :S
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κατ' αρχην σε ξερω φιλε και μου απευθυνεις τον λογο?
και στην τελικη... οταν ξυπνησα καταλαβα οτι σε αυτο το θρεντακι εχει αυξηθει ο πουστης και η ελλειψη του χιουμορ...
τελος.-
και στην τελικη... οταν ξυπνησα καταλαβα οτι σε αυτο το θρεντακι εχει αυξηθει ο πουστης και η ελλειψη του χιουμορ...
τελος.-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 354
- Εμφανίσεις
- 143K