Νέα

Βίκυ Σταμάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ARISPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Ολοι μαζι κλέβανε,κλέβουνε και θα κλέβουνε μιά ζωή,γιατί μιά παρέα - μασονία είναι και αλληλοσυγκαλύπτονται.πριν κατι μηνες είχε βγεί στις εφημερίδες  η ιστορία των κρυφών τηλεφωνημάτων μεταξύ Παπατζοαντρέα και Μητσοτάκη ,πώς συνεννοούνταν και καλυπτε  ο ένας τον άλλο. ,τοτε στα 1988 και μετα.(Κοσκωτάδες και Παντσαβόλτες). Και τωρα τα ίδια γινονται και αύριο τα ίδια θα γίνονται.  Κανουνε και καποια δικαστηρια πού καιι πού για ξεκάρφωμα,και στο τελος ειτε βγαινουνε με "ανηκεστο" (του κωλου), [ ο τσοχατζό περπαταγε μια χαρα ...ο βαρια  αρρωστος! και σημερα πηγε και το παιδι στο σχολείο ...ο ...ετοιμοθάνατος!!! ρε δε γαμιέστε]είτε αθωώνονται ,οπως ο "ηθικον το νόμιμον" ,κατα κόσμον Βουλγαρακης . Πιστεύω ότι ο Ακης θα λουμώξει λιγο καιρό,και με καποια ευκαιρία (εκλογες,αναμπουμπούλα  καποιου  ειδους, π.χ. κυπριακα) , θα την κοπανήσει χωρις να τον παρουν χαμπάρι και θα μας στέλνει χαιρετίσματα απο Βραζιλία μεριά. Ταις μιζες και τα κλεψιμέικα (αλλο μιζες,αλλο κλεψιμεικα) , τα εχει σιγουρα βαλει σε λογαριασμους που δεν εχουν αγγιχτεί,ουτε ενδιαφεροταν κανεις να βρεθούν. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ , ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ και δεν θα πληρώσουν πραγματικά ποτέ.

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
5 χρονια εκατσε μεσα ομως
δεν ειναι και λιγα
του κλεψανε 5 χρονια χαρας και απολαυσης των κλεψιμαιων
πανω απο 75 ειναι αλλωστε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
5 χρονια εκατσε μεσα ομως
δεν ειναι και λιγα
του κλεψανε 5 χρονια χαρας και απολαυσης των κλεψιμαιων
πανω απο 75 ειναι αλλωστε
Και δεκα χρονια που τα φαγε καλα αφου τον ειχαν αθωωσει οι πασοκ νδ,
Και καποια χρονια μετα το υπουργιλικι,

Δεν τα πηγε και ασχημα
Προλαβε πολλα
Μην ξεχνάμε οτι αυτοι που θελουν τωρα την εξουσια καποτε τον αθωωσαν,
Επειδη δεν ειμαστε ολοι ξεχασιαρηδες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Λετε να ξεκανει τον παππου το βραδυ το βικακι?

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
οχι δεν ειμαστε ξεχασιαρηδες
δεν ειπα εχεις αδικο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το βικουλινι βγηκε απο το μουρλοκομειο και πηρε παλι τα πανω του
την ειδα εξω απο τον κορυδαλλο με γυαλαδα στο προσωπο, δουλεψε παλι η κρεμα αντιγηρανσης απο πλακουντα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εντωμεταξυ ειδα τον ακη μετα την αποφυλακιση και καθε τρια κορνερ εχει ενα δοντι
οτι πρεπει για πιπες εχει γινει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
Καμια μολοτωφ θα περισσέψει για τον ακη και το βικακι?
Ολες οι ματατζηδες θα τις τρωνε?
Ποσοι αστυνομικοι θα τους φυλανε, θα ειχεενδιαφερον να μαθουμε.

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Χαλάλι οι μίζες. Έβαλε βυζιά και ανέβηκε κατηγορία (για τους μερακλήδες)! :boobies:

Συνημμένα

• _ARA0003.JPG
    _ARA0003.JPG
    112 KB · Εμφανίσεις: 58
  • _ARA0004.JPG
    _ARA0004.JPG
    104 KB · Εμφανίσεις: 56
  • _ARA0005.JPG
    _ARA0005.JPG
    88 KB · Εμφανίσεις: 60

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.517
Πόντοι
3.506
eyzeqyavum50bca1a6785dc.jpg

"Αγκαλια εγω  και συ,στο αμπαζουρ το θαλασσι,αποκατω..."
:grin:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Βίκυ Σταμάτη: Παίρνω διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE3LzExLzAxL3YvdHNveGF0em1lc2EuanBn&t=636451356939600325&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου "Τσοχατζοπούλου"» - «Σπαράζω αλλά έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό μας παιδί να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι»

Την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από το Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλιστικών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή.

Στην ανακοίνωση του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού η κυρία Σταμάτη επικαλείται για την απόφασή της το παιδί της.

Κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

Τονίζει ότι καταδικάστηκε άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη «μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου "Τσοχατζόπουλου"».

«Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε» καταλήγει η Βίκυ Σταμάτη.

Όλη η ανακοίνωση του δικηγόρου της κυρίας Σταμάτη έχει ως εξής:

Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε.

Η ποινή εκτελέστηκε. Το ανωτέρω δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. Βίκυ Σταμάτη να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εδόθη εντολή από την κ. Βίκυ Σταμάτη για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/01/akis0-foo-anakoinvsioi.JPG[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/greece/article/727258/viku-stamati-pairno-diazugio-apo-ton-aki-tsohatzopoulo/]Πηγή[/url[/URL]]

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
Ελευθερο και διαθέσιμο το κορίτσι πλέον.
Τρέξτε.
Και αν έχει οικονομικό πρόβλημα εδώ είναι το. bourdela.com νατη στηρίξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom