You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ Σταμάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ARISPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 866
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αφου της κατασχεσανε ολους τους λογαριασμους πως ξει αραγε και πως πληρώνει δικηγορους ?
τοσα εφαγε ο ακης
καπου εχει κρυμενα κ δεν το ξερει κανεις
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μαλλον θελει να βγει ο ακης να της πει που ειναι τα υπολοιπα κρυμμενα πριν κακαρωσει ...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
αφου της κατασχεσανε ολους τους λογαριασμους πως ξει αραγε και πως πληρώνει δικηγορους ?
Σιγά μην τους κατασχέσανε όλους!
καπου εχει κρυμενα κ δεν το ξερει κανεις
Τα περισσότερα, έτσι κρυμμένα είναι!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Με δάκρυα στην απολογία της η Βίκυ Σταμάτη: «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν σταθμός, αρχή και τέλος - Ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής»
Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου άρχισε την απολογία της με δάκρυα στα μάτια ενώπιον του 5μελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Η Βίκυ Σταμάτη, για μία ακόμη φορά υποστήριξε ότι είναι αθώα και πως βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορουμένης εξαιτίας της σχέσης της με τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας και όχι γιατί είχε οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που της αποδίδεται. «Δίνω το παρον ενώπιον του Δικαστηρίου σας για τον εαυτό μου και προσπαθώ να δικαιολογήσω την παρουσία μου στο ακροατήριο,δεν καταλαβαίνω όμως το γιατί. Απλά διότι είμαι σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, άρα πρόκειται για εκδίκηση, για τιμωρία!» είπε η Βίκυ Σταμάτη.
Για την Βίκυ Σταμάτη, ο Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν «σταθμός, η αρχή και το τέλος», «ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής». Οσο για τα όσα έζησε μέσα από αυτήν την περιπέτεια, η σύζυγος του πρώην υπουργού είπε αναφερόμενη στο θέμα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου:
«Λιθοβολήθηκα για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοαπαγίτου για το οποίο ήταν απόφαση του άνδρα μου να έλθει στα χέρια μου. Μου ανακοίνωσε μια ημέρα ότι θα πάρουμε δάνειο. Έφερα αντιρρήσεις. Έβαλα μια υπογραφή για το δάνειο, ήταν όλα έτοιμα, δεν διάβασα κανένα χαρτί. Σε μια εβδομάδα μέσα από την στιγμή που το διαμέρισμα μεταβιβάστηκε σε εμένα, βλέπουμε στην Καθημερινή να υπάρχει μια τεράστια φωτογραφία και να γίνεται αναφορά για σκάνδαλο(...). Βρισκόμουν πάντα μπροστά σε μια έκπληξη και πάντα εκ των υστέρων, δεν ξέρω γιατί δεν άσκησα καμία επιρροή επάνω του ενώ το ξέρω ότι τον λάτρεψα και με λάτρεψε».
Η απολογία της Βίκυ Σταμάτη διήρκησε μόνο μία ώρα και θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση, ωστόσο, η διαδικασία άρχισε με ένταση καθώς το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα καθώς έπρεπε να πάει να παραλάβει το γιο της από το σχολείο.
«Μετά την άρνηση σας, παρακάλεσα τον αδελφό μου να φύγει από την δουλειά του και να πάρει το παιδί από το σχολείο. Εμένα μου έχετε επιδείξει κυρία πρόεδρε ένα τεράστιο μεγαλείο ότι με επιστρέψατε στο παιδί μου. Ξέρετε τι σημαίνει απολογία; Κατάθεση ψυχής. Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν είναι προετοιμασμένος να μιλήσει σήμερα. Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε ένα θέμα που αφορά στο παιδί. Δεν ζει την ομαλή ζωή που ζουν αλλά παιδιά της ηλικίας του. Πολλές φορές βρίσκεται σε ένα καταστροφικό δίλημμα και μία αγωνία, ειδικά το βράδυ για τον πατέρα του. Βρίσκεται μπροστά σε μία αγχώδη και διλημματική κατάσταση και αυτό είναι πολύ κακό για την προσωπικότητα του, για τη ζωή του, γενικότερα. Θα μπορούσατε να καλέσετε έναν παιδοψυχολόγο και να τον ρωτήσετε πως μπορεί να αισθάνεται ένας δεκάχρονος. Θα σας πει πολύ βαρύτερα πράγματα από αυτά που εκφράζω εγώ αυτήν την ώρα. Έχετε φανταστεί ποια είναι τα τραύματα του και μάλιστα ανίατα, έχετε ευθύνη για αυτό».
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ
Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου άρχισε την απολογία της με δάκρυα στα μάτια ενώπιον του 5μελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Η Βίκυ Σταμάτη, για μία ακόμη φορά υποστήριξε ότι είναι αθώα και πως βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορουμένης εξαιτίας της σχέσης της με τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας και όχι γιατί είχε οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που της αποδίδεται. «Δίνω το παρον ενώπιον του Δικαστηρίου σας για τον εαυτό μου και προσπαθώ να δικαιολογήσω την παρουσία μου στο ακροατήριο,δεν καταλαβαίνω όμως το γιατί. Απλά διότι είμαι σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, άρα πρόκειται για εκδίκηση, για τιμωρία!» είπε η Βίκυ Σταμάτη.
Για την Βίκυ Σταμάτη, ο Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν «σταθμός, η αρχή και το τέλος», «ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής». Οσο για τα όσα έζησε μέσα από αυτήν την περιπέτεια, η σύζυγος του πρώην υπουργού είπε αναφερόμενη στο θέμα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου:
«Λιθοβολήθηκα για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοαπαγίτου για το οποίο ήταν απόφαση του άνδρα μου να έλθει στα χέρια μου. Μου ανακοίνωσε μια ημέρα ότι θα πάρουμε δάνειο. Έφερα αντιρρήσεις. Έβαλα μια υπογραφή για το δάνειο, ήταν όλα έτοιμα, δεν διάβασα κανένα χαρτί. Σε μια εβδομάδα μέσα από την στιγμή που το διαμέρισμα μεταβιβάστηκε σε εμένα, βλέπουμε στην Καθημερινή να υπάρχει μια τεράστια φωτογραφία και να γίνεται αναφορά για σκάνδαλο(...). Βρισκόμουν πάντα μπροστά σε μια έκπληξη και πάντα εκ των υστέρων, δεν ξέρω γιατί δεν άσκησα καμία επιρροή επάνω του ενώ το ξέρω ότι τον λάτρεψα και με λάτρεψε».
Η απολογία της Βίκυ Σταμάτη διήρκησε μόνο μία ώρα και θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση, ωστόσο, η διαδικασία άρχισε με ένταση καθώς το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα καθώς έπρεπε να πάει να παραλάβει το γιο της από το σχολείο.
«Μετά την άρνηση σας, παρακάλεσα τον αδελφό μου να φύγει από την δουλειά του και να πάρει το παιδί από το σχολείο. Εμένα μου έχετε επιδείξει κυρία πρόεδρε ένα τεράστιο μεγαλείο ότι με επιστρέψατε στο παιδί μου. Ξέρετε τι σημαίνει απολογία; Κατάθεση ψυχής. Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν είναι προετοιμασμένος να μιλήσει σήμερα. Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε ένα θέμα που αφορά στο παιδί. Δεν ζει την ομαλή ζωή που ζουν αλλά παιδιά της ηλικίας του. Πολλές φορές βρίσκεται σε ένα καταστροφικό δίλημμα και μία αγωνία, ειδικά το βράδυ για τον πατέρα του. Βρίσκεται μπροστά σε μία αγχώδη και διλημματική κατάσταση και αυτό είναι πολύ κακό για την προσωπικότητα του, για τη ζωή του, γενικότερα. Θα μπορούσατε να καλέσετε έναν παιδοψυχολόγο και να τον ρωτήσετε πως μπορεί να αισθάνεται ένας δεκάχρονος. Θα σας πει πολύ βαρύτερα πράγματα από αυτά που εκφράζω εγώ αυτήν την ώρα. Έχετε φανταστεί ποια είναι τα τραύματα του και μάλιστα ανίατα, έχετε ευθύνη για αυτό».
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Όταν μωρη γαμιόλα έτρωγες με χρυσά κουτάλια και "σήκωνες" όλα τα μαγαζιά με τα λεφτά μας, δεν σκεφτόσουν το παιδάκι σου;;;;;που όντως δεν φταίει σε τίποτα να έχει μια γαμιόλα ,συμφεροντολόγα κωλοβλαχάρα μάνα σαν κι έσέναΜε δάκρυα στην απολογία της η Βίκυ Σταμάτη: «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν σταθμός, αρχή και τέλος - Ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής»
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Εμετική Ελλεηνίδα φλόμπα που μόλις αποφυλακίστηκε έβγαλε γλώσσα και ζητάει (λέει) να την αφήσουν να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή.
Μωρή ξεφτιλισμένη μούμια όταν έδειχνες τον γάμο σου στο Παρίσι με το κνόδαλο διαφύλαττες την προσωπική σου ζωή;
Αλλά δεν φταις εσύ.
Φταίνε αυτοί που σε έβγαλαν έξω και δεν σε άφησαν να σαπίσεις στο τρελλάδικο
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Τα διακοσια χιλιαρικα εγγυηση που θελει ο ακης ποιος θα τα πληρωσει?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τα διακοσια χιλιαρικα εγγυηση που θελει ο ακης ποιος θα τα πληρωσει?
εμεις >
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
κατα τα αλλα ολα καλα τι να πω και βγαινει αυτη η καριολα και εχει απαιτησειςεμεις >
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Αν αρχίσει τις βίζιτες θα τηνΕπάρει κανείς;Τα διακοσια χιλιαρικα εγγυηση που θελει ο ακης ποιος θα τα πληρωσει?
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
δεν νομιζω τυπε ετσι οπως ειναιΑν αρχίσει τις βίζιτες θα τηνΕπάρει κανείς;
dimmits