Νέα

Βίκυ Σταμάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ARISPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Στην μουνάρα της όλα πλέον.
Θα τρώει εις τους αιώνας των αιώνων από τα έτοιμα από εδώ και πέρα το Βικάκυ εις υγείαν των κορόιδων.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Στην μουνάρα της όλα πλέον.
Θα τρώει εις τους αιώνας των αιώνων από τα έτοιμα από εδώ και πέρα το Βικάκυ εις υγείαν των κορόιδων.

στην υγεια του μαλακα τυπε  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Free-Akis-mplouzakia-monadikes-empnefseis-1-315x236.jpg
    Free-Akis-mplouzakia-monadikes-empnefseis-1-315x236.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 24

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τής περασαν τα ψυχολογικα τής Βικαρας και παει στα πολυτελη κομμωτηρια του Χαλανδριου για περιποιηση της μουνας της;

γιατι να μην παει ρε παλληκαρι ;

νεα γυναικα ειναι

δεν ειναι σαν τις βρωμοαπλυτες του τσυριζα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
παντως ικανοποιηθηκε το λαικο αισθημα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
όχι..το λαικο αισθημα θα ικανοποιούνταν μονο με ένα κρεμπιε και αν της διναμε το κωλαντερο στο χερι...αλλα δεν προβλέπονται τέτοιες ποινες... :'(

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
όχι..το λαικο αισθημα θα ικανοποιούνταν μονο με ένα κρεμπιε και αν της διναμε το κωλαντερο στο χερι...αλλα δεν προβλέπονται τέτοιες ποινες... :'(

θα τα εφαρμοσουμε στις τσυριζαιες αφου πρωτα τις πλυνουμε φοβερη τιμωρια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γιατι να μην παει ρε παλληκαρι ;

νεα γυναικα ειναι

δεν ειναι σαν τις βρωμοαπλυτες του τσυριζα
Με τη διαφορά ότι πάει κομμωτήριο με τα λεφτά που κάποτε έπρεπε να πάνε στα δημόσια ταμεία  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Με τη διαφορά ότι πάει κομμωτήριο με τα λεφτά που κάποτε έπρεπε να πάνε στα δημόσια ταμεία  :rockon:

ευτυχως μαστορα που ειμαστε περικυκλωμενοι απο τους αρχαγγελους της καθαρσης και ειμαστε ασφαλεις και κλεισαμε την σταματη φυλακη για μια κουρτινα και εναν ακριβο καναπε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ευτυχως μαστορα που ειμαστε περικυκλωμενοι απο τους αρχαγγελους της καθαρσης και ειμαστε ασφαλεις και κλεισαμε την σταματη φυλακη για μια κουρτινα και εναν ακριβο καναπε
Όχι ευτυχώς ρε τύπε, φυλακή μπήκε μην είμαστε και εκδικητικοί, αλλά πως να το κάνουμε δηλαδή...εγώ και εσύ αν εγκληματούσαμε δεν θα μας έχωναν μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη? Γιατί η συνέργεια η δική της πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά? Επειδή είναι γυναίκα? Αν μαζί με τον Άκη τα έτρωγε ο μπατζανάκης του ήταν αλλιώς?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όχι ευτυχώς ρε τύπε, φυλακή μπήκε μην είμαστε και εκδικητικοί, αλλά πως να το κάνουμε δηλαδή...εγώ και εσύ αν εγκληματούσαμε δεν θα μας έχωναν μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη? Γιατί η συνέργεια η δική της πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά? Επειδή είναι γυναίκα? Αν μαζί με τον Άκη τα έτρωγε ο μπατζανάκης του ήταν αλλιώς?

οτι θελει ο λαος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αυτή η χλευαστική ρήση ισχύει και για τις περιπτώσεις που ο λαός ''ήθελε'' με βάση ποιος τον ρουσφέτιαζε περισσότερο?  :grin:

καθολου χλευαστικη

τι ηθελε ο λαος; την αποπομπη του παπανδρεου γιατι ηταν προδοτης επειδη εφερε το μνημονιο

και τωρα δινει 60% σε νουδου και τσιρκουλο επειδη υπογραψανε αλλα 3 μνημονια

ειπαμε οτι θελει ο λαος ξεχυλιζει η σοφια του

κατι αναλογο εγινε με τον ακη και την σταματη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
καθολου χλευαστικη

τι ηθελε ο λαος; την αποπομπη του παπανδρεου γιατι ηταν προδοτης επειδη εφερε το μνημονιο

και τωρα δινει 60% σε νουδου και τσιρκουλο επειδη υπογραψανε αλλα 3 μνημονια

ειπαμε οτι θελει ο λαος ξεχυλιζει η σοφια του

κατι αναλογο εγινε με τον ακη και την σταματη
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι το ζεύγος το κλείσανε μέσα άδικα και με ψεύτικες κατηγορίες?

..απλά και μόνο για να ευχαριστηθεί ο λαός? Νομίζω ότι κάτι τέτοια λέγανε και οι της χρυσής αυγής ότι τους διώκουν για πολιτικούς λόγους..

Βέβαια λέω εγώ τώρα με το φτωχό μυαλό μου όταν παιδί του λαού...δε μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα? Όλοι αθώοι είναι σε αυτή τη χώρα?  :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι το ζεύγος το κλείσανε μέσα άδικα και με ψεύτικες κατηγορίες?

..απλά και μόνο για να ευχαριστηθεί ο λαός? Νομίζω ότι κάτι τέτοια λέγανε και οι της χρυσής αυγής ότι τους διώκουν για πολιτικούς λόγους..

Βέβαια λέω εγώ τώρα με το φτωχό μυαλό μου όταν παιδί του λαού...δε μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα? Όλοι αθώοι είναι σε αυτή τη χώρα?  :S

ολως τυχαιως οι ποινες ειχαν βγει πολυ πριν γινουν οι δικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom