jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δεν έχω διαβάσει το κατηγορητήριο αλλά νομίζω...
....ληστή και καταχραστή
Δεν έχω διαβάσει το κατηγορητήριο αλλά νομίζω...
....ληστή και καταχραστή
Το ότι η Σταμάτη είναι "ξινή", ξιπασμένη, "καβαλημένη", υπολογίστρια και όλα τα συναφή, δεν αμφισβειτείται. Όμως ΑΥΤΑ δεν είναι ποινικά αδικήματα.
Η λογική οπότε της Ελληνικής δικαιοσύνης, του να έχει προφυλακισμένη σχεδόν ένα χρόνο την μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, (ως εάν θα ήτο δυνατόν να επεναλάβει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται!) επειδή ο σύζυγός της είχε μιζαριστεί (αγρίως να το δεχθώ!) ΠΡΟ του γάμου της και μετά τα τρώγανε μαζί, είναι το λιγώτερο απάνθρωπη!
Με την ίδια λογική ή ΚΑΘΕ σύζυγος (ή και η φιλενάδα) του όποιου ληστή, καταχραστή, κομπιναδόρου, μαφιόζου κλπ πρέπει και αυτή να μπαίνει κι αυτή στη φυλακή ως αποδοχέας προϊόντος εγλήματος, αφού ασφαλώς και καρπούται μέρος από αυτά τα "προϊόντα εγλήματος".
Το ότι η Σταμάτη είναι "ξινή", ξιπασμένη, "καβαλημένη", υπολογίστρια και όλα τα συναφή, δεν αμφισβειτείται. Όμως ΑΥΤΑ δεν είναι ποινικά αδικήματα.
Η λογική οπότε της Ελληνικής δικαιοσύνης, του να έχει προφυλακισμένη σχεδόν ένα χρόνο την μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, (ως εάν θα ήτο δυνατόν να επεναλάβει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται!) επειδή ο σύζυγός της είχε μιζαριστεί (αγρίως να το δεχθώ!) ΠΡΟ του γάμου της και μετά τα τρώγανε μαζί, είναι το λιγώτερο απάνθρωπη!
Με την ίδια λογική ή ΚΑΘΕ σύζυγος (ή και η φιλενάδα) του όποιου ληστή, καταχραστή, κομπιναδόρου, μαφιόζου κλπ πρέπει και αυτή να μπαίνει κι αυτή στη φυλακή ως αποδοχέας προϊόντος εγλήματος, αφού ασφαλώς και καρπούται μέρος από αυτά τα "προϊόντα εγλήματος".
Δεν έχω διαβάσει το κατηγορητήριο αλλά νομίζω πως φυλακίστηκε επειδή κατά τη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ήξερε πως ο Ακης έπαιρνε μίζες.
Βεβαίως και η γυναίκα ληστή και καταχραστή θα μπει φυλακή, εφόσον αποδειχτεί πως "γνωρίζει" .
Δεν έχω διαβάσει το κατηγορητήριο αλλά νομίζω πως φυλακίστηκε επειδή κατά τη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ήξερε πως ο Ακης έπαιρνε μίζες.
Βεβαίως και η γυναίκα ληστή και καταχραστή θα μπει φυλακή, εφόσον αποδειχτεί πως "γνωρίζει" .
Ο λούτσος το έγραψε σωστά. Δεν είναι μέσα επειδή ήξερε, δεν είναι κακούργημα αυτό. Είναι μέσα γιατί αποδέχτηκε προϊόντα εγκλήματος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.Φίλε δυσάρεστη η κατάστασή της ,...αλλά η ματαιοδοξία ..έχει και αυτή το τίμημα της , επί της ουσίας είναι κλεπταποδόχος , ναί ή όχι ?
Tό ότι ήταν /είναι μάνα θα έπρεπε να το σκεφτεί και αυτή νωρίτερα,τώρα υπάρχουν οι συνέπειες
Τις μιζες τις επαιρνε ο Ακης ΠΡΙΝ παντρευτουν...Ασε που και η προφυλακιση του ιδιου Τζοχατζοπουλου ειναι εωλη αφου παρουσιαστηκε κανονικοτατα οποτε του ζητηθηκε κλπ.
Ο λούτσος το έγραψε σωστά. Δεν είναι μέσα επειδή ήξερε, δεν είναι κακούργημα αυτό. Είναι μέσα γιατί αποδέχτηκε προϊόντα εγκλήματος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Παραμένει μουνάρα όμως.
Δεν έγραψα ότι τα αποδέχτηκε εν γνώσει της, το θεώρησα αυτονόητο. Γράφω ΚΑΙ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δε σου φτάνει;Οπότε ΟΛΕΣ οι σύζυγοι όσων έχουν πλουτίσει παράνομα πρέπει να μπουν στη φυλακή, αφού όλες αποδέχονται προϊόντα εγκλήματος!
Σου φαίνεται αυτό λογικό;
Το "μουνάρα" ασχολίαστο!
Είναι εξ άλλου όντως τόσο "ξυνή"...
Οπότε ΟΛΕΣ οι σύζυγοι όσων έχουν πλουτίσει παράνομα πρέπει να μπουν στη φυλακή, αφού όλες αποδέχονται προϊόντα εγκλήματος!
Δεν έγραψα ότι τα αποδέχτηκε εν γνώσει της, το θεώρησα αυτονόητο. Γράφω ΚΑΙ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δε σου φτάνει;
μη λετε μαλακιες.τελος.Η υπόθεση Σταμάτη/Τσοχατζόπουλου
σε 4 λέξεις, for Dummies
Το μουνί σέρνει καράβι.
ή σε 3
cherchez la femme.
τέλος.
ωραιο μιλφακι
ΑνΥσυχω;ΔΕΥΤΕΡΟ σωστό ποστ σε μια μέρα!! :o
Να το κοιτάξεις! Ανυσυχώ για σένα!
Πέραν της πλάκας, απόλυτο δίκιο έχεις!
Ρε αγόρι μου η γυναίκα (ή η γκόμενα) του Βλαστού, του Παλαιοκώστα, του Ρεζάι κλπ ΔΕΝ ήξεραν τί είδους λεφτά ήταν αυτά που τους έδιναν οι σύντροφοί τους; Γιατί λοιπόν δεν είναι μέσα κι αυτές; ;)
Οπότε ΟΛΕΣ οι σύζυγοι όσων έχουν πλουτίσει παράνομα πρέπει να μπουν στη φυλακή, αφού όλες αποδέχονται προϊόντα εγκλήματος!
Το "μουνάρα" ασχολίαστο!
Είναι εξ άλλου όντως τόσο "ξυνή"...