Επισκέπτης
κι ομως......
κι ομως......
κι ομως......
...ολες αυτου του κυκλου ειναι ''τραγικες''...γιατι και η εν λογω που μου το ειπε...προμοταρε το παιδι της τη μια ως τραγουδιαρα...την αλλη ως μοντελο-φωτομοντελο...και τωρα την εστειλε να παρει εναν χαλβα που δεν ξερει τι εχει...και ζουνε ολοι καλα κι εμεις σκατυτερα...τραγικο :S
...ολες αυτου του κυκλου ειναι ''τραγικες''...γιατι και η εν λογω που μου το ειπε...προμοταρε το παιδι της τη μια ως τραγουδιαρα...την αλλη ως μοντελο-φωτομοντελο...και τωρα την εστειλε να παρει εναν χαλβα που δεν ξερει τι εχει...και ζουνε ολοι καλα κι εμεις σκατυτερα...
...οτι και να πεις δεν με αγγιζει...γιατι μαλλον δεν ξερεις αναγνωση αρχικα...δεν το εμαθα απο σπασμενο τηλεφωνο..το εμαθα απο την κολλητη της μητερας της...τα υπολοιπα αχαρακτηριστα σε εναν ανθρωπο που δεν ξερεις ποιος ειναι..δε τα υπολογιζω..εμενα μου ειχε πει ο μπατζανακης του γειτονα του κουνιαδου της, οτι ο δευτεροξαδερφος της ανηψιας της βαφτιστηρας της ειχε δωσει κωλο σ ενα κουμπαρο του καναλαρχη τοτε, αλλιως θα ειχε ψωμολυσσαξει το κακομοιρο το κοριτσι... τη παλευεις ρε μαλακα?
...για να ικανοποιηθεις δεν θα σου πω και ονοματεπωνυμα και με ποιους νταραβεριζομαι...αρκεσου στο οτι ειναι περα ως περα αληθινο...κι οταν δεν γνωριζεις κρατα αποστασεις..
..γνωμη σου..φυσιολογικο οταν γυρω σου ακους καθε στιγμη τερατα...δεν δυναμαι να πεισω κανεναν που καχυποπτει σε οτιδηποτε..παρεθεσα κατι που γνωριζω απο πρωτο χερι...περαν αυτου ας νομιζει ο καθης οτι θελει..
Μα τί ντεκαβλέ , παγόβουνο η Καγιά ! :-
Ο ορισμός του "not sexy" , δυστυχώς !
Αν κ ψηλή,αδύνατη (ίσως υπερβολικά) κ με νορμάλ πρόσωπο,ελάχιστα καυλώνεις βλέποντας της έτσι κρυόκωλη που είναι...
[/quote
Πες τα ανθρωπε μου
Τα λέω καλέ μου άνθρωπε...Αν κ ψηλή,αδύνατη (ίσως υπερβολικά) κ με νορμάλ πρόσωπο,ελάχιστα καυλώνεις βλέποντας της έτσι κρυόκωλη που είναι...
[/quote
Πες τα ανθρωπε μου
παιδια,επειδη την Καγια την εχω δει απο κοντα και αβαφτη και οταν λεμε απο κοντα μιλαμε οτι μιλησαμε,μπορω να σας πω οτι ειναι η χειροτερη πατσαβουρα που μπορειτε να βρειτε...το προσωπο της ειναι σαν σεληνιακο τοπιο,ολο λακουβες.Χαλια αδιορθωτα...