You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ από Studio De Paris κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 620
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαγκες μολης ανακαληπσα και διαβασα ολο το θεμα , κ εχο ναπο οτι με πλεονεκτημα την ανονιμια του ιντερνετ το εχουμε γαμηση το θεμα οσο εχο γαμηση εγο την ορθογραφια,!!!! κριμα για το βικακι που γραφοντε ολα αυτα , εεεε ναι γενηθηκε αγορακι κ τωρα ειναι μια απτησ ομορφοτερεσ μουναρεσ,,,,, κ σε οπιον αρεση,,,,,
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γυναικα ειναι ρε παιδια η Μαντονα!!!εχω την ενυπωση ότι η Μαντόνα δεν ειναι Μαραντόνα.
εχει καποιες ατελειες όπως πχ κυταριτιδα πολύ λίγο όμως κατι που το θεωρω καλό γιατί ειναι το εμφανες στο ότι ειναι γυναικα εκ γεννετής, τωρα αν κάνω λάθος τί να πω...αλλωστε δε μπόρω να αναιρεσω ότι ήταν απο τα καλύτερα πηδηματα ever
και η φωνη της ήταν θυληκότατη επίσης σημαντικό
Οχι πως εχει και πολυ σημασια με τετοιο γαμησι που κανει!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ετσι φιλε.....σε οποιον αρεσει!!!μαγκες μολης ανακαληπσα και διαβασα ολο το θεμα , κ εχο ναπο οτι με πλεονεκτημα την ανονιμια του ιντερνετ το εχουμε γαμηση το θεμα οσο εχο γαμηση εγο την ορθογραφια,!!!! κριμα για το βικακι που γραφοντε ολα αυτα , εεεε ναι γενηθηκε αγορακι κ τωρα ειναι μια απτησ ομορφοτερεσ μουναρεσ,,,,, κ σε οπιον αρεση,,,,,
Και σε οποιον δεν αρεσει χανει!!!
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
H Βίκυ είναι απίστευτη επαγγελματίας κ μπορεί να επιβεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν πάει μαζί της.Μπροστά στο χρήμα δεν υπάρχει ούτε συναδελφική αλληλεγγύη ούτε τίποτα άλλο!!
Πάντως η Μαρία είναι πολύ καλή επαγγελματίας, κάτι που δεν θα μπορούσα να πω για τη(ο)ν Βίκυ(ο)!!
Τώρα εάν είναι παλιό χαρακτήρας δεν με απασχολεί δεν θα την πιάσουμε κ φιλενάδα.
Για την Μαρία δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί δεν έχω περάσει μαζί της ,
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
ναί ρε παιδιά όλα ωραία και όλα καλά αλλά άμα εγώ έχω πρόβλημα και δε θέλω να πάω με τραβέλι γιατί δε μου το λένε από την αρχή να μη μπώ? Η κοπέλα καλά κάνη και κάνει ότι θέλει και μπράβο της και αυτηνής και σε αυτόυς που πάνε μαζί της περί ορέξεος δε μπορεί να πή κανέις τίποτα αλλά οι άλλοι που έχουνε πρόβλημα δε τους΄σέβετε κανείς? εγώ για να πώ για μένα μόνο άμα πάω με κάποια και μάθω ότι είναι τραβέλι μετά το καλύτερο γαμήσι να μου έχει κάνη θα πάθω ψυχολογικό μετά και θα κόψω το γαμήσι τελείως γιατί πρέπη να το πάθω δηλαδή αυτό επειδή θέλει η άλλη να μας κοροηδέβει και να λέει ότι είναι γυνέκα? άμα έχει πρόβλημα να λέεη τι έιναι τότε γιατί έγινε έτσι και δεν έμεινε με το καυλί να ξέρουμε τι γίνετε? έτσι λέω εγώ και αυτό είναι περίεργο θέμα γιατί έχει γεμίσι ο κόσμος τραβέλια στα μαγαζιά και λίγο η κάβλα λίγω τα σκοτάδια ναχεις πιεί και κάνα ουίσκι τη πατάς χωρίς να το καταλάβης και ότα το καταλάβης θα φάς τέτοια πίκρα που θα σου μείνη σημάδι έτσι λέω εγώ.
βικυ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν σου ειπα να ερ8εις μαζι μου κ δεν γουσταρω να ερθεις ωμος απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες στο καυλη το μυαλο σου ανομαλε τον γουσταρεις τον πουτσοοοοοοοο.ναί ρε παιδιά όλα ωραία και όλα καλά αλλά άμα εγώ έχω πρόβλημα και δε θέλω να πάω με τραβέλι γιατί δε μου το λένε από την αρχή να μη μπώ? Η κοπέλα καλά κάνη και κάνει ότι θέλει και μπράβο της και αυτηνής και σε αυτόυς που πάνε μαζί της περί ορέξεος δε μπορεί να πή κανέις τίποτα αλλά οι άλλοι που έχουνε πρόβλημα δε τους΄σέβετε κανείς? εγώ για να πώ για μένα μόνο άμα πάω με κάποια και μάθω ότι είναι τραβέλι μετά το καλύτερο γαμήσι να μου έχει κάνη θα πάθω ψυχολογικό μετά και θα κόψω το γαμήσι τελείως γιατί πρέπη να το πάθω δηλαδή αυτό επειδή θέλει η άλλη να μας κοροηδέβει και να λέει ότι είναι γυνέκα? άμα έχει πρόβλημα να λέεη τι έιναι τότε γιατί έγινε έτσι και δεν έμεινε με το καυλί να ξέρουμε τι γίνετε? έτσι λέω εγώ και αυτό είναι περίεργο θέμα γιατί έχει γεμίσι ο κόσμος τραβέλια στα μαγαζιά και λίγο η κάβλα λίγω τα σκοτάδια ναχεις πιεί και κάνα ουίσκι τη πατάς χωρίς να το καταλάβης και ότα το καταλάβης θα φάς τέτοια πίκρα που θα σου μείνη σημάδι έτσι λέω εγώ.
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
ναι εγώ το γουστάρω γιαφτό τον έχω κρατήση και δε τον έχω κόψει σα κι εσενα. εσύ που το έκοψες το σιχένεσε πάνω σου αλλά το γουστάρης στους άλους?δεν σου ειπα να ερ8εις μαζι μου κ δεν γουσταρω να ερθεις ωμος απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες στο καυλη το μυαλο σου ανομαλε τον γουσταρεις τον πουτσοοοοοοοο.
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε συ βικουλα οκ ενταξει πρεπει καποια στιγμη να σταματησει αυτο το πραμα δεν οδηγη πουθενα και μεισ χτεσ ειχαμε μια αντιπαραθεση και στην ουσια δεν ειπα κατι κακο τελοσ παντων σου ζητω συγνωμη και το καλυτερο θα ηταν να μην ασχολεισαι και χαλασ την ζαχαρενια σου και συ ο κοσμοσ μπορει να λεει οτι θελειδεν σου ειπα να ερ8εις μαζι μου κ δεν γουσταρω να ερθεις ωμος απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες στο καυλη το μυαλο σου ανομαλε τον γουσταρεις τον πουτσοοοοοοοο.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Επι την ευκαιρια να πουμε κατι που ξεχασαμε χτες.....η Βικυ δεν ειναι παλιοχαρακτηρας, ετσι ξερω εγω τουλαχιστον και το δειχνει και στη δουλεια της!!!H Βίκυ είναι απίστευτη επαγγελματίας κ μπορεί να επιβεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν πάει μαζί της.
Τώρα εάν είναι παλιό χαρακτήρας δεν με απασχολεί δεν θα την πιάσουμε κ φιλενάδα.
Για την Μαρία δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί δεν έχω περάσει μαζί της ,
Τωρα αν βγαινει ο καθενας και λεει το μακρυ του και το κοντο του ας μας το αποδειξει!!!
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συμφωνω και γω και πιστευω οτι οποιοσ εχει τ αρχιδια ασ παει να τησ πει την μαλακια του μπροστα τησ το να καθομαστε πισω απο εννα υπολογιστη και να κακοχαρακτηριζουμε δεν εχει ουσια και δεν ειναι αντρικιο!!!!!!!!!!Επι την ευκαιρια να πουμε κατι που ξεχασαμε χτες.....η Βικυ δεν ειναι παλιοχαρακτηρας, ετσι ξερω εγω τουλαχιστον και το δειχνει και στη δουλεια της!!!
Τωρα αν βγαινει ο καθενας και λεει το μακρυ του και το κοντο του ας μας το αποδειξει!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σωστος!!!Συμφωνω και γω και πιστευω οτι οποιοσ εχει τ αρχιδια ασ παει να τησ πει την μαλακια του μπροστα τησ το να καθομαστε πισω απο εννα υπολογιστη και να κακοχαρακτηριζουμε δεν εχει ουσια και δεν ειναι αντρικιο!!!!!!!!!!
Δεν χρειαζεται να παει εκει.....ας βγει με το πραγματικο του νικ και ας κραξει!!!Εμενα μου φτανει αυτο!!!
Εχουμε πηξει στα κλωναρια τελευταια!!!!
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
δεν σου ειπα να ερ8εις μαζι μου κ δεν γουσταρω να ερθεις ωμος απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες στο καυλη το μυαλο σου ανομαλε τον γουσταρεις τον πουτσοοοοοοοο.
Συμφωνω ρε Βικουλα, αλλα τελικα θα μας πεις νετα σκετα: Ησουνα αντρας και τον εκοψες ή γεννηθηκες γυναικα με κλειτοριδα?
A ρε Βικάκι γι' αυτό σε γουστάρουμε τόσο πολύ !!δεν σου ειπα να ερ8εις μαζι μου κ δεν γουσταρω να ερθεις ωμος απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες στο καυλη το μυαλο σου ανομαλε τον γουσταρεις τον πουτσοοοοοοοο.
κι επίσης οτι πολλές "κανονικές" γυναίκες ζηλεύουν απίστευτα τη Βίκυ και αν την έπιαναν στα χέραι τους θα την΄.. είναι γνωστό και φυσικό , αφού είναι πολύ πιό μουνάρα απ' αυτές ρε παιδιά!!
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Εγω έχω πάει 2 φορές με την Βίκυ.Την πρώτη φορά την πέτυχα σε αλλαγη βάρδιας. Ηρθε με ενα Ζ3 μπλε. Την είχα δει σε φοτο εδω μέσα, την είδα εκει να βγαίνει και απο την μπέμπα και με καύλωσε πιο πολυ. Στο κρεβάτι ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. Ηθελε να με ευχαριστήσει.Απο την μεγάλη καύλα μου δεν καταλαβα την αλλαγη φύλου.Την δευτερη φορα ειχα πιει 3-4 ουισκι και δεν τελειώνα(λογω αλκοολ).Ημουν καυλωμενος και της λεω δεν πειράζει άστο.Ας σταματησουμε εδω. Τοτε αυτη για να μην φύγω χωρίς να έχω τελειωσει μου αρχίζει χωρις να της το ζητήσω μια αγρια πίπα που με εκανε και έχυσα..Σαν να μου ελεγε απο μένα χωρις να χύσεις δεν θα φυγεις!! Με ευχαρίστησε πολυ αυτο.
Μετα από μέρες διαβάζω εδω μέσα οτι έχει κανει αλλαγη φύλου και τότε έρχονται διάφοροι σκηνές στο μυαλό μου...
Η αλήθεια είναι η εξής:
Την ευχαριστω για τις 2 φορες που πέρασα μαζί της. Αλλα αν το ήξερα δεν θα πήγαινα. Ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο που λέει οτι τουλάχιστον εδω μέσα θα πρέπει να αναφέρεται αυτό και μετα εσυ να κάνεις την επιλογή σου.
και ξερεται γιατι. Πρωτον πολλοι,ισως και εγω δε μπορουν να δεχτούν στον μυαλό τους οτι πήγαν με έναν αντρα που έγινε γυναίκα και δευτερον υπάρχει και μια κοροιδία...τι κανεις οτι ερεθίζεσαι αφου το τεχνητό μουνι δεν έχει νευρικές απολήξεις για να νιώσεις κατι.Αυτό είναι εντελώς fake.Να κάνεις πρωκτικό υπαρχει η πίθανότητα να νιώσεις κάτι..
Anyway , σε ευχαρίστω Βικούλα αλλα εχασες εναν πελάτη.
Μετα από μέρες διαβάζω εδω μέσα οτι έχει κανει αλλαγη φύλου και τότε έρχονται διάφοροι σκηνές στο μυαλό μου...
Η αλήθεια είναι η εξής:
Την ευχαριστω για τις 2 φορες που πέρασα μαζί της. Αλλα αν το ήξερα δεν θα πήγαινα. Ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο που λέει οτι τουλάχιστον εδω μέσα θα πρέπει να αναφέρεται αυτό και μετα εσυ να κάνεις την επιλογή σου.
και ξερεται γιατι. Πρωτον πολλοι,ισως και εγω δε μπορουν να δεχτούν στον μυαλό τους οτι πήγαν με έναν αντρα που έγινε γυναίκα και δευτερον υπάρχει και μια κοροιδία...τι κανεις οτι ερεθίζεσαι αφου το τεχνητό μουνι δεν έχει νευρικές απολήξεις για να νιώσεις κατι.Αυτό είναι εντελώς fake.Να κάνεις πρωκτικό υπαρχει η πίθανότητα να νιώσεις κάτι..
Να πω κι εγώ το δικό μου.. πολύ λίγοι απ' όσους πάνε σε studio γουστάρουν άντρες, μάλλον κανένας. Αλλά τι σχέση έχει πραγματικά η Βίκυ, σε εμφάνιση και συμπεριφορά στο κρεβάτι με άντρα ρε φίλεΕγω έχω πάει 2 φορές με την Βίκυ.Την πρώτη φορά την πέτυχα σε αλλαγη βάρδιας. Ηρθε με ενα Ζ3 μπλε. Την είχα δει σε φοτο εδω μέσα, την είδα εκει να βγαίνει και απο την μπέμπα και με καύλωσε πιο πολυ. Στο κρεβάτι ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. Ηθελε να με ευχαριστήσει.Απο την μεγάλη καύλα μου δεν καταλαβα την αλλαγη φύλου.Την δευτερη φορα ειχα πιει 3-4 ουισκι και δεν τελειώνα(λογω αλκοολ).Ημουν καυλωμενος και της λεω δεν πειράζει άστο.Ας σταματησουμε εδω. Τοτε αυτη για να μην φύγω χωρίς να έχω τελειωσει μου αρχίζει χωρις να της το ζητήσω μια αγρια πίπα που με εκανε και έχυσα..Σαν να μου ελεγε απο μένα χωρις να χύσεις δεν θα φυγεις!! Με ευχαρίστησε πολυ αυτο.
Η αλήθεια είναι η εξής:
? ας ξεκολλήσουμε για το καλό μας!
Ν
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μεχρι και διαφορετικο χρωμα της βαζει η Λιτσα στα προγραμματα......τι αλλο θελουμε δλδ?
Αυτο τι παει να πει ?
Το θεμα παντως ειναι γενικο και ειναι κριμα να τα ακουει μονο η βικυ
που ειναι οι αλλες ? δεν πηραν χαμπαρι ή σιωπουν ?
Οταν λεμε περι κοροιδιας κλτ
καποιοι το παιζουν υπερανω ....
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Φιλε ακου την δικια μου γνωμη!!!Αυτο τι παει να πει ?
Το θεμα παντως ειναι γενικο και ειναι κριμα να τα ακουει μονο η βικυ
που ειναι οι αλλες ? δεν πηραν χαμπαρι ή σιωπουν ?
Οταν λεμε περι κοροιδιας κλτ
καποιοι το παιζουν υπερανω ....
Πρωτα απ'ολα ειναι αδικαιολογητο για μενα καποιος με μια υποτυπωδη εμπειρια στα μπουρδελα και στουντιο να μην εχει την ικανοτητα να διακρινει τετοιες καταστασεις!!!
Δεν το παιζω κανενας παλιος γιατι εν αγνοια μου το εχω παθει πολλες φορες στο παρελθον!!!Δεν βγηκα ομως ποτε να ζητησω τα ρεστα απο καμια κοπελα ουτε απο κανενα μαγαζι!!!
Αμα δλδ σε πιασουν να καπνιζεις στην καφετερια και σου κοψουν τον κωλο τι θα πεις.....πηγαινετε και πιαστε τον περιπτερα που σου πουλησε τα τσιγαρα?
Να μου πεις εδω μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν αν οι πραγματικες κοπελες ειναι οντως κοπελες και αναρωτιουνται τι ηταν τελικα αυτο που γαμησανε!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ...και πολυ προσφατα μαλιστα!!!
Τα γουστα του καθενα ειναι ελευθερα και εχει το δικαιωμα να του αρεσει οτι κανει κεφι αλλα αυτο που δεν δεχομαι ειναι το "με κοροϊδεψανε", "την πατησα", "δεν το καταλαβα" κλπ!!!
Περα απ'ολα αυτα ο συναγωνιστης στην κριτικη του παρ'ολη την ξενερα βγηκε και ειπε τα θετικα της Βικυς και δεν ζητησε τα ρεστα απο καναεναν!!!
Τελος στεκομαι σε αυτο που ειπες στην αρχη οτι ειναι κριμα να τ'ακουει μονο η Βικυ και εχεις δικιο σε αυτο οποτε γνωμη μου ειναι να το τελειωνουμε καπου εδω το θεμα γιατι παρασυρομαστε απο τον καθε κλωνο που μπαινει και ξεκιναει τζερτζελο για την καθε κοπελα, οποια και αν ειναι αυτη!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 14