billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Χαχαχαχαχα, τι καλά που δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά!Ξεχνας το πονηρο "εξαρτατε το μεγεθος " !!!!!!!!!!! εχοντας σιγουρα τα 100 !!!
100ευρω και είμαι κομπλέ!
Χαχαχαχαχα, τι καλά που δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά!Ξεχνας το πονηρο "εξαρτατε το μεγεθος " !!!!!!!!!!! εχοντας σιγουρα τα 100 !!!
Ναι αλλα αυτά τα δύο ξενοδοχεία με βολεύουν πολύ !!....ααα μπραβο, διορθωνεσαι σιγα-σιγα! Μπραβο κουκλα!
Οταν λες "κάνω και κωλαράκι" εννοεις το δικο μας ή το δικο σου? Κατσε ρε κοριτσ΄να το ξεκαθαρισουμε...
Επίσης μια σημειωση, οταν πατε μονο σε ενα ή δυο συγκεκριμενα ξενοδοχεια τοτε ουσιαστικα incall ειναι, οχι outcall !
Δεν είχα βάλει νομίζω τιμή για δίωρο όπως δεν έχω βάλει τιμή για τρίωρο.Έχω την εντύπωση πως το 2ωρο το τσιμπήσεις ένα 20ρικο....έγραφες 160€...τώρα λέει 180€....
Φ28 βέργα χάλυβα οπλισμός σκυροδέματος...Φ12-Φ32 Διαμετροι πλαστικών σωλήνων αρδευσης σε χιλιοστα!
Φ40,Φ50,Φ63,Φ75,Διαμετροι πλαστικών σωληνων ύδρευσης σε χιλιοστά
Βασιλης
Υδραυλικός μηχανικός
Ευχαριστώ
Γνωστικό αντικείμενο δομοστατικου μηχανικου!Φ28 βέργα χάλυβα οπλισμός σκυροδέματος...
Αυτό είναι το σωστόΦ28 βέργα χάλυβα οπλισμός σκυροδέματος...
Για σαθρους τοίχους έχεις τπτ σαν χημικό ουπα? Η ρουτίνη κάπως έτσι λέγεταιΦ28 βέργα χάλυβα οπλισμός σκυροδέματος...
για πρωκτικό μιλάμε Βίκυ...Τι είναι αυτά που λέτε καλέ
Εδώ κάτσε να μαθαίνεις...Τι είναι αυτά που λέτε καλέ
Ω ναι ! Δεν το είχα καταλάβει.για πρωκτικό μιλάμε Βίκυ...
όσο υπάρχουν
ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ
Εδώ στο
ΑΓΑΜΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ
Άλλο τόσο οι
Σλαβες / Σοβιετικές θα το εκμεταλλεύονται αυτό και θα ζητάνε 150ρουμπες€ ΤΑΡΙΦΑ!
Ανέβαζε εσύ φώτο ή και κανένα βίντεο ακόμα καλύτερα , και μην σε νοιάζει τίποτα...Ελεύθερη αγορά έχουμε παιδιά. Σας παρακαλώ μην βρίζετε στο νήμα μου.
Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε νεύρα. Σας τα λέω όλα πριν κάνουμε ραντεβού για να είμαι σωστή.
Ότι λες ποιο πάνω όλα λάθοςΦ12-Φ32 Διαμετροι πλαστικών σωλήνων αρδευσης σε χιλιοστα!
Φ40,Φ50,Φ63,Φ75,Διαμετροι πλαστικών σωληνων ύδρευσης σε χιλιοστά
Βασιλης
Υδραυλικός μηχανικός
Ευχαριστώ
Θα σου πω κάτι και σε συμπαθώ και δεν θα χω πρόβλημα μαζί σου ...ναι όλα ελεύθερη αγορά είναι .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΜΑ ΣΟΥ ...ΤΟ ΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕλεύθερη αγορά έχουμε παιδιά. Σας παρακαλώ μην βρίζετε στο νήμα μου.
Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε νεύρα. Σας τα λέω όλα πριν κάνουμε ραντεβού για να είμαι σωστή.
Για πες!Ότι λες ποιο πάνω όλα λάθος