aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Πάμε για μπάνιο ....που και τι ώραΣήμερα ήθελα να χαλαρώσω και δεν θα δουλέψω. Όποιος θέλει να μου στείλει μήνυμα να κανονίσουμε για αύριο !
Πάμε για μπάνιο ....που και τι ώραΣήμερα ήθελα να χαλαρώσω και δεν θα δουλέψω. Όποιος θέλει να μου στείλει μήνυμα να κανονίσουμε για αύριο !
Πήγα χθες !! Σήμερα δουλειά μόνοΠάμε για μπάνιο ....που και τι ώρα
Πλήρωσε το ξενοδοχείο (αφού έχεις προτίμηση) και έρχομαι εγώ σε σένα..Καλημέρα μωρό μου. Μπορείς να μου δώσεις +20€ για το ταξί και έρχομαι όπου θες
Με ρωτάτε για άλλα ξενοδοχεία ! Μπορώ να έρθω αλλά είναι +20€ το ταξί !
Γι'αυτό πηγαίνω μόνο σε 2 ξενοδοχεία για να μην ζητάω έξτρα.
Greek καμάκι foreverΓειά σου βίκυ , kak dila.
Θέλω να σου σκίσω το πάτο και να πάει και ποιό κάτω.
Πηγαινω σε όλα . Αλλά είναι έξτρα για το ταξί!Αφου παει μονο σε δυο ξενοδοχεια,ακυρο απο 'μενα.
πολλες γυναικες που κανετε αυτη τη δουλεια,νομιζετε οτι τα λεφτα ειναι καραμελες. απο'μενα ειναι οχι.Πηγαινω σε όλα . Αλλά είναι έξτρα για το ταξί!
Я в порядке. приезжай я жду тебяΓειά σου βίκυ , kak dila.
Θέλω να σου σκίσω το πάτο και να πάει και ποιό κάτω.
Σωστα! Εχει γαμηθει η πιατσα,δικιο ειχες τελικα. Εν τω μεταξυ καπου διαβασα για προ gilf,φαντασου δηλαδη.Χρηστάρα όσο υπάρχουν
ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ
Εδώ στο
ΑΓΑΜΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ
Άλλο τόσο οι
Σλαβες / Σοβιετικές θα το εκμεταλλεύονται αυτό και θα ζητάνε 150ρουμπες€ ΤΑΡΙΦΑ!
!!βάλε καμιά ωραία φώτο η βιντεάκι να μας πάει καλα το υπόλοιπο της μέρας
Έχω την εντύπωση πως το 2ωρο το τσιμπήσεις ένα 20ρικο....έγραφες 160€...τώρα λέει 180€....Με ρωτάτε για άλλα ξενοδοχεία ! Μπορώ να έρθω αλλά είναι +20€ το ταξί !
Γι'αυτό πηγαίνω μόνο σε 2 ξενοδοχεία για να μην ζητάω έξτρα.
Εσύ θα πας μπροστά...
Για φάγωμα...
Δαγκωτό.Για φάγωμα...
Φ12-Φ32 Διαμετροι πλαστικών σωλήνων αρδευσης σε χιλιοστα!ε με Φ16 ναι παρθένα ήταν... να λεγες Φ28 και πάνω το συζητάμε...