clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.616
- Πόντοι
- 5.946
ναι ρε συ...
..εξακολουθουμε να μιλαμε για κωλους?!?!!?
για τον δικό σου...
αχααχαααχα
ναι ρε συ...
Μας καύλωσες τώραΓεια σας !!
Σήμερα δουλεύω κανονικά.
Αύριο θα είμαι εκτός Αθηνών.
Όποιος θέλει μήνυμα στο Viber
6992944878 να κλείσουμε ραντεβού.
...ξερω 'γω ρε σεις, με μπερδεψατε!!!!ναι ρε συ...
για τον δικό σου...
αχααχαααχα
Τον κώλο μου και τις π...τσες σας
για γλυψιμοΓεια σας !!
Σήμερα δουλεύω κανονικά.
Αύριο θα είμαι εκτός Αθηνών.
Όποιος θέλει μήνυμα στο Viber
6992944878 να κλείσουμε ραντεβού.
Σίγουρα μην βάλω και δεν τρώγεται....σε 1.200 μοσχάρι πόσο βάζωΟταν ακουω "το νημα μου" μου γυριζει το ματι. Μπραβο @aiolosanemos50 για το σχολιο σου. By the way αν μου ερθει να γραψω για κοκκινιστο στο νημα σου,θα γραψω. Να βαζεις κανελα και ζαχαρη,παει στα κοκκινιστα πολυ.
Και γαρύφαλλο φίλε...Οταν ακουω "το νημα μου" μου γυριζει το ματι. Μπραβο @aiolosanemos50 για το σχολιο σου. By the way αν μου ερθει να γραψω για κοκκινιστο στο νημα σου,θα γραψω. Να βαζεις κανελα και ζαχαρη,παει στα κοκκινιστα πολυ.
Σωστος!Και γαρύφαλλο φίλε...
Και αν έρθω και δεν ταιριάξει γιατί γράφεις depends.τοτε τι κανουμε;Τον κώλο μου και τις π...τσες σας
Εσυ δροσιζεσαι, εμεις καιγομαστε με τς φωτο σου!Πολύ ζέστη σήμερα. Είχα πάει για μπάνιο το μεσημέρι.
Υπομονή ίσως?Και αν έρθω και δεν ταιριάξει γιατί γράφεις depends.τοτε τι κανουμε;
θα σου κανει κοπλιμεντο οτι τον εχεις μεγαλο ρε συΚαι αν έρθω και δεν ταιριάξει γιατί γράφεις depends.τοτε τι κανουμε;
link?Συναντησα σημερα τη Viki.
Μιλφ πολυ ομορφο, γυμνασμενη κοπελα με μονο σημειο που θα μπορουσε να βελτιωθει στο σωμα της κατα τα γουστα μου να ειναι το στηθος της χωρις να ειναι μελανο σημειο, απλα τα υπολοιπα ειναι για εμενα 9αρια. Δεν ειμαι βυζακιας και δεν με χαλασε καθολου. Εχει ομορφο προσωπο, γυμνασμενη κωλαρα σφιχτη, ποδαρες παρα πολυ ομορφες με γαμπες σχηματισμενες και φλεβες στα ποδια, ακομα και τα χερια και η πλατη της ειναι πολυ ωραια γραμμωμενα.
Ηρθε οπως ζητησα με γοβες και ωραια εσωρουχα κι ας μην τα ζητησα τα τελευταια. Πιπα χωρις δεν δοκιμασα αλλα εγλυψε αρχιδια εξαιρετικα, μετα καναμε ποδολαγνεια και στραπον, απεδωσε τα μεγιστα.
Στο σοσιαλ πολυ ευχαριστη με καλα ελληνικα, ευκολα γινεται στανταρακι η κοπελα.
Επικοινωνια ευκολη και γρηγορη.
Να εισαι καλα Βικακι!
Δεν θα μπορέσω να κάνω αν είναι μεγάλος.Και αν έρθω και δεν ταιριάξει γιατί γράφεις depends.τοτε τι κανουμε;
ΕυχαριστώΣυναντησα σημερα τη Viki.
Μιλφ πολυ ομορφο, γυμνασμενη κοπελα με μονο σημειο που θα μπορουσε να βελτιωθει στο σωμα της κατα τα γουστα μου να ειναι το στηθος της χωρις να ειναι μελανο σημειο, απλα τα υπολοιπα ειναι για εμενα 9αρια. Δεν ειμαι βυζακιας και δεν με χαλασε καθολου. Εχει ομορφο προσωπο, γυμνασμενη κωλαρα σφιχτη, ποδαρες παρα πολυ ομορφες με γαμπες σχηματισμενες και φλεβες στα ποδια, ακομα και τα χερια και η πλατη της ειναι πολυ ωραια γραμμωμενα.
Ηρθε οπως ζητησα με γοβες και ωραια εσωρουχα κι ας μην τα ζητησα τα τελευταια. Πιπα χωρις δεν δοκιμασα αλλα εγλυψε αρχιδια εξαιρετικα, μετα καναμε ποδολαγνεια και στραπον, απεδωσε τα μεγιστα.
Στο σοσιαλ πολυ ευχαριστη με καλα ελληνικα, ευκολα γινεται στανταρακι η κοπελα.
Επικοινωνια ευκολη και γρηγορη.
Να εισαι καλα Βικακι!
Σωστό και αυτόθα σου κανει κοπλιμεντο οτι τον εχεις μεγαλο ρε συ
δε σου φτανει αυτο?