matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.223
- Πόντοι
- 206
τι εγινε σε εχυσαν?Επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι.Ελπιζω να γλύψω κανένα πουτσο....
τι εγινε σε εχυσαν?Επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι.Ελπιζω να γλύψω κανένα πουτσο....
Όχι.Ολοι ήθελαν μόνο μάτι....τι εγινε σε εχυσαν?
το ματι ειναι το γαμησι της δεκαετιας του 2020Όχι.Ολοι ήθελαν μόνο μάτι....
Μεγάλη κουβέντα είπες τυπε!το ματι ειναι το γαμησι της δεκαετιας του 2020
Όχι τύπε, θα πάμε αλλούΚάποιος για σήμερα?
Οχι μωρω μου με παρεξηγησες.Δεν εχω φραγκα για ξενοδοχειο!!Ζητάς δωράκι δηλαδή?
χαρη/χαρουλα τι αμαξι εχεις?Οχι μωρω μου με παρεξηγησες.Δεν εχω φραγκα για ξενοδοχειο!!
Αυριο θα ειναι ανοιχτα;Πήγα σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στο Video Show. Κόσμος αρκετός αλλά αδιάφορος.Στο πάνω όροφο αραχτοί στους καναπέδες και στο υπόγειο να τριγυρνάνε σαν τα ζόμπι. Απογοητεύτηκα και ενέδωσα σε ένα νεαρό Αλβανό, που τον έχω χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν, του έκανα μία πίπα και με γάμησε σε ένα αρκετά καλό γαμήσι. Του έδωσα το δωράκι του και συνέχισα να ψάχνω για κανένα πρόθυμο για παιχνίδι αλλά φευ. Έφυγα και πήγα δίπλα στο Αθηναϊκόν που το τι έγινε το περγράφω στο νήμα του Αθηναϊκού.
Φυσιολογικά ναι αλλά πρώτα πάρε τηλέφωνο στο 210-41.21.580 να επιβεβαιώσεις.Αυριο θα ειναι ανοιχτα;
Ευχαριστω φιλεναδαΦυσιολογικά ναι αλλά πρώτα πάρε τηλέφωνο στο 210-41.21.580 να επιβεβαιώσεις.
Έφυγα και πήγα δίπλα στο Αθηναϊκόν που το τι έγινε το περγράφω στο νήμα του Αθηναϊκού.
Καλά να περάσεις, αν πας, κουκλίτσα μου και γράψε τις εμπειρίες σου.Ευχαριστω φιλεναδα
βγηκε στην βιζιτα και αυτος?σκληρη η αγορα εργασιας τελικα απο εκει που τον εφεραν για εργατη γης κατεληξε σε εργατης κωλοτρυπιδωνΠαρασκευη μεσημερι κατα τις 2, εγλειψα τον γνωστο ψηλο μελαχρινο Αλβανο με δωρακι στους καναπεδες πανω και μετα με πηγε κατω και με εσκιζε 45 λεπτα αφου εχυσε πατο του ζητησε να φωτογραφισει τι μου εκανε…
Θα παω παλι Τριτη μεσημερι οποιος θελει στελνει dm