ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.334
- Πόντοι
- 34.538
Ρε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..Έχουμε σκάσει από τα πιτογυρα και τις μπύρες ρε τύπε, μετά τις 24:00 ελα.
Ρε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..Έχουμε σκάσει από τα πιτογυρα και τις μπύρες ρε τύπε, μετά τις 24:00 ελα.
Τα καίω στην φρεγατα τύπε, κάθε μέρα πάνω κάτω τα σκαλιάΡε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..
"Υγιεινή διαστροφη" που ελεγε και ο Τζιμακος ο Πανούσης με την Κατεριναρα την Στανίση.Τα καίω στην φρεγατα τύπε, κάθε μέρα πάνω κάτω τα σκαλιά. Καλοκαίρι επιβάλλεται κάθε μεσημέρι πιτογυρα και μπύρες.
καυλες που τις εχουν μεσημεριατικα μεσα στο λιοπυριΈχουμε σκάσει από τα πιτογυρα και τις μπύρες ρε τύπε, μετά τις 24:00 ελα.
Μέκο ή S;Τα καίω στην φρεγατα τύπε, κάθε μέρα πάνω κάτω τα σκαλιά. Καλοκαίρι επιβάλλεται κάθε μεσημέρι πιτογυρα και μπύρες.
"Υγιεινή διαστροφη" που ελεγε και ο Τζιμακος ο Πανούσης με την Κατεριναρα την Στανίση.
δεν παχαινει ομορφαινειΡε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..
Αν δεν έλειπα άνετα στον έπαιζα.Παρέα για σήμερα μετά τις 11:00
Ναι χαμός δεν χωράνεαποψε παιζει τιποτα; κοσμος;
μια χαρά ήταν, προσωπικά πήγα χωρίς πολλές προσδοκίες και έφυγα ικανοποιημένοςΝαι χαμός δεν χωράνε
Τον πήρες ή τον έδωσες ;μια χαρά ήταν, προσωπικά πήγα χωρίς πολλές προσδοκίες και έφυγα ικανοποιημένος
τον έδωσα τον δίνω και θα τον δίνωΤον πήρες ή τον έδωσες ;
Λεβέντη μου ήμουνα σίγουρος ότι τον δίνεις . Μακάρι να βρεθούμε κάποια στιγμή να μου τον δώσεις κι εμένα...τον έδωσα τον δίνω και θα τον δίνω
πες κανα σκηνικο ρε φιλεμια χαρά ήταν, προσωπικά πήγα χωρίς πολλές προσδοκίες και έφυγα ικανοποιημένος
μαλακία πίπα πάνω στους καναπέδες και γαμησάκι στο υπόγειο , νοικοκυρεμένα πράματαπες κανα σκηνικο ρε φιλε