gianni1999
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ μπορώ 20 χρόνων είμαι παθητικός από Αθήνα!!!Κανείς για σήμερα σε καμιά ώρα;
Εγώ μπορώ 20 χρόνων είμαι παθητικός από Αθήνα!!!Κανείς για σήμερα σε καμιά ώρα;
Έχουμε σκάσει από τα πιτογυρα και τις μπύρες ρε τύπε, μετά τις 24:00 ελα.Κανείς για σήμερα σε καμιά ώρα;
Ρε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..Έχουμε σκάσει από τα πιτογυρα και τις μπύρες ρε τύπε, μετά τις 24:00 ελα.
Τα καίω στην φρεγατα τύπε, κάθε μέρα πάνω κάτω τα σκαλιά . Καλοκαίρι επιβάλλεται κάθε μεσημέρι πιτογυρα και μπύρες.Ρε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..
"Υγιεινή διαστροφη" που ελεγε και ο Τζιμακος ο Πανούσης με την Κατεριναρα την Στανίση.Τα καίω στην φρεγατα τύπε, κάθε μέρα πάνω κάτω τα σκαλιά . Καλοκαίρι επιβάλλεται κάθε μεσημέρι πιτογυρα και μπύρες.
καυλες που τις εχουν μεσημεριατικα μεσα στο λιοπυριΈχουμε σκάσει από τα πιτογυρα και τις μπύρες ρε τύπε, μετά τις 24:00 ελα.
Μέκο ή S;Τα καίω στην φρεγατα τύπε, κάθε μέρα πάνω κάτω τα σκαλιά . Καλοκαίρι επιβάλλεται κάθε μεσημέρι πιτογυρα και μπύρες.
"Υγιεινή διαστροφη" που ελεγε και ο Τζιμακος ο Πανούσης με την Κατεριναρα την Στανίση.
δεν παχαινει ομορφαινειΡε συ Κωστακη,κανε λιγο διαιτα,καθε μερα πιτογυρα..
Και οι 2 σκαλιά έχουν τύπεΜέκο ή S;
Αν δεν έλειπα άνετα στον έπαιζα.Παρέα για σήμερα μετά τις 11:00
Ναι χαμός δεν χωράνεαποψε παιζει τιποτα; κοσμος;
μια χαρά ήταν, προσωπικά πήγα χωρίς πολλές προσδοκίες και έφυγα ικανοποιημένοςΝαι χαμός δεν χωράνε
Τον πήρες ή τον έδωσες ;μια χαρά ήταν, προσωπικά πήγα χωρίς πολλές προσδοκίες και έφυγα ικανοποιημένος
τον έδωσα τον δίνω και θα τον δίνωΤον πήρες ή τον έδωσες ;
Λεβέντη μου ήμουνα σίγουρος ότι τον δίνεις . Μακάρι να βρεθούμε κάποια στιγμή να μου τον δώσεις κι εμένα...τον έδωσα τον δίνω και θα τον δίνω