Διαγραμμένο μέλος 236301
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
2 φορές που πηγα τελευταία και άλλαξα εκεί με θυληκά ρούχα πάντως πέρασα πολύ καλά.
Ποτε λες να ξαναπας?2 φορές που πηγα τελευταία και άλλαξα εκεί με θυληκά ρούχα πάντως πέρασα πολύ καλά.
Παρασκευή λέω , ενδιαφέρεσαι?Ποτε λες να ξαναπας?
Πρωινα μπορεις ;; Παμε Αθηναικο για λεσβιακοΠαρασκευή λέω , ενδιαφέρεσαι?
Ενδιαφερομαι για τι ωρα?Παρασκευή λέω , ενδιαφέρεσαι?
οταν θα πας με ασπρη στρινγκαρα στειλεΣάββατο μεσημέρι με το κόκκινο στριγκάκι μου. Δύο τσιμπουκώματα και ένα κωλοξέσκισμα. Το ςεπόμενο Σάββατο θα πάω αλλά με μαύρο στριγκάκι. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.
Το μεθεπόμενο Σάββατο είναι η σειρά του άσπρου μετά του μπλέ και τελευταίου του πράσινου. Όποιο χρώμα σου αρέσει έρχεσαι.οταν θα πας με ασπρη στρινγκαρα στειλε
εχει και 40ρηδεςΕίχα πάει στο Video Show το προηγούμενο καλοκαίρι Πρώτη φορα σε τέτοιο cinema απλά για την εμπειρία και την περιέργεια. Μέσα ήταν 5-6 άτομα από 40 ως 50 χρόνον και μετά καμια 15αριά από 60+ Ήμουν κομπλαρισμενος και δεν έκανα πολλά πήγα σε μια καμπίνα στον κάτω όροφο και τράβηξα μαλακια με gay τσόντα ενώ στο gloryhole της καμπίνας κάποιος είχε στηθεί με τον κώλο που ήταν πιο απαλός και από γκόμενας τον χάιδεψα λίγο του ρηξά 2-3 πουτσοσκάμπιλα αλλα μετά συνέχιζα να το παίζω με τη τσόντα, έχυσα και έφυγα. Όπως πάω μου πιάνει ένας παππούς 70+ χρόνον τη πούτσα πάνω από το παντελόνι και μου λέει "θέλω να με γαμήσεις". Φρίκαρα και φοβήθηκα, έφυγα τρέχοντας και έλεγα δεν θέλω να ξαναπάω σε τέτοιο μέρος αλλα θα ξαναπάω, είχε μια καύλα να βλέπεις τόσο κόσμο σε ένα δωμάτιο να την παίζει σε τσόντες και που και που να παίζουν και φάσεις Μονο τόσο γερους να μην έιχει θα ήταν πολύ καλά
φορας στρινγκαρα?κουνιεσαι οταν κανεις πασαρελα στο σινεμα?αν οχι θα απαξιωθεις και θα μεινεις αγαμητοςπου ειναι το μαγαζι; ειμαι 22 χρονων και θελω να τον φαω απο πισω, αξιζει να παω;
και στρινγκ φοραω ΚΑΙ κουνιεμαι λες και εχει σεισμοφορας στρινγκαρα?κουνιεσαι οταν κανεις πασαρελα στο σινεμα?αν οχι θα απαξιωθεις και θα μεινεις αγαμητος