You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Video Show... το καλύτερο για μαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vadimit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 326K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Θα ήταν καλύτερο λόγω εποχής να το διοργανώνεις εσύ σε κάποια παραλία γυμνιστών που υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απορρίπτουμε το μαγαζί η λέμε κάτι έμμεσα κακό για εκείνο...Υπάρχει πιθανότητα να μαζευτεί κόσμος για κάνα καλό παιχνίδι τις επόμενες μέρες?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.223
- Πόντοι
- 206
10.30 πρωι με 1 το βραδυ ποτε δεν καθονται μεχρι τις 2 ,μια και τεταρτο το πολυ το εχουν κλεισει το μαγαζιΞερει καποιος να μου πει το ωραριο του video show?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.223
- Πόντοι
- 206
ειχες τεραστια αναγκη ενα δροσερο κωλοτετιο ξενερωμα σαν το σημερινο δεν υπαρχει πεντε εξι περιεργοι γυρνουσαν σαν τις αδικες καταρες δροσερος ουτε για δειγμα εμεινα με τη ψωλη στο χερι πεταμενα λεφτα και χρονος
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.223
- Πόντοι
- 206
εχει καταντησει τελειως μαλακια το σινεμα πλεον και τα πρωινα βλεπεις τους ιδιους και τους ιδιους τι κανταντια ειναι αυτη επισης εχουν αρχισει να ερχνται και γυφτοι
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Πάμε σήμερα αν θέλεις. Εγώ πήγα και τη Δευτέρα μεσημέρι και είχε κόσμο και έπαιξαν δυο φασεις με μενα με εναν daddy παντρεμενο που με μπουκωσε κ μετα με εναν παλιο φιλο καναμε 69ειναι κανεις αποψε για να δωσω πιπα και να τα ρουφηξει ολα??στειλτε p m
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 20
Δεν ξέρω γιατί κάποιοι εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με αυτούς τους χώρους. Το σίγουρο είναι ότι είναι επιλογή του καθ' ενός να βρεθεί εκεί. Αν μείνει δυσαρεστημένος απλώς δεν ξαναπάει. Τώρα όσον αφορά το αν γίνονται φάσεις ή όχι είναι θέμα ότι οι περισσότεροι είναι ή ντροπαλοί οι επιφυλακτικοί η πολύ πολύ επιλεκτικοί. Αν δείξεις από την αρχή τι ζητάς δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιηθείς . Εγώ προσωπικά που μου αρέσει να με πηδάνε και να κάνω πίπες το ξεκαθαρίζω με την πρώτη επαφή που θα γίνει. Τώρα αν θέλει η δεν θέλει ο άλλος πάω παρακάτω. Με αυτά τα δεδομένα δεν έχω φύγει ποτέ δυσαρεστημένος. Εχθές το μεσημέρι χόρτασα από παντού και δεν έλεγες ότι είχε και πολύ κόσμο. Αυτά τα ολίγα...
Δεν θα μπορουσες να το περιγραψεις καλυτερα...Τώρα όσον αφορά το αν γίνονται φάσεις ή όχι είναι θέμα ότι οι περισσότεροι είναι ή ντροπαλοί οι επιφυλακτικοί η πολύ πολύ επιλεκτικοί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K