Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Να είστε καλά ρε μάγκες για την υποστήριξη αλλά πραγματικά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω... έχω δοκιμάσει να έχω πιει πριν 3 ποτάκια για να είμαι χαλαρός αλλά και πάλι ο πούτσος ήταν χαλαρός, εγώ όχι. Έχω πάρει και διάφορες δόσεις από λεξοτανίλ για να μην έχω το ''άγχος επίδοσης'' αλλά και πάλι παπάρια... τί άλλο να κάνω? Να δοκιμάσω τεστοστερόνη που μου πρότεινε ένας φίλος από εδώ? ο γιατρός είπε πως έχω πολύ καλά επίπεδα τεστοστερόνης και δε με συμβουλεύει να την ανεβάσω κι άλλο. Είναι τόσο αστείο να έχεις καταφέρει να ρίξεις μια μουνάρα(οι μέτριες δεν μου τον σηκώνουν ούτε για πλάκα) και να μη μπορείς να τη πηδήξεις χωρίς φάρμακο.... τί να πω? Τί να κάνω? Βλέπω εδώ στο πλαι τις διαφημίσεις από τις ιερόδουλες και τον χαιδεύω και μου σηκώνεται... πρίν κάποιους μήνες που είχα πάει με κάποια ιερόδουλη μια χαρά το εργαλείο... δε μπορώ να καταλάβω
Διαβασε πιο πισω. Ενα παιχτης και μαλλον γιατρος εγραψε αναλυτικοτατα για την περιπτωση σου. Δεν ειναι ευκολη η λυση εκτος αν την "χεσης" στο μυαλο σου και να την δεις μονο σαν πουτανα.
Εγω θα σου προτεινα να της μιλας οταν την βαλεις στο κρεβατι, για να ενισχυσεις το υποσυνειδητο σου οτι θα την πηδηξεις ¨σκληρα" σαν πουτανα.