Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
οντως ισχυει η σιλδεναφίλη και σε ατομα που πασχουν από μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια τυφλωνει
οντως ισχυει η σιλδεναφίλη και σε ατομα που πασχουν από μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια τυφλωνει
γιατι αγορινα μου?εχεις καταθλιψη?για ποιο λογο?Nαι ρε φοβερε, μου το έχουν ξαναρωτήσει και έχω απαντήσει... αν δεις λέω πως είμαι σε αντικαταθλιπτική αγωγή πάνω από 6 μήνες αλλά η ψυχιατρική δεν έχει και πολλά να μου προσφέρει, είναι δίκοπο μαχαίρι από τη μία τα φάρμακα για τις κρίσεις πανικού υποτίθεται ότι βοηθούν αλλά από την άλλη τα ίδια φάρμακα έχουν ως παρενέργειες στυτική δυσλειτουργία και αδυναμία εκσπερμάτισης.
Nαι ρε φοβερε, μου το έχουν ξαναρωτήσει και έχω απαντήσει... αν δεις λέω πως είμαι σε αντικαταθλιπτική αγωγή πάνω από 6 μήνες αλλά η ψυχιατρική δεν έχει και πολλά να μου προσφέρει, είναι δίκοπο μαχαίρι από τη μία τα φάρμακα για τις κρίσεις πανικού υποτίθεται ότι βοηθούν αλλά από την άλλη τα ίδια φάρμακα έχουν ως παρενέργειες στυτική δυσλειτουργία και αδυναμία εκσπερμάτισης.
Nαι ρε φοβερε, μου το έχουν ξαναρωτήσει και έχω απαντήσει... αν δεις λέω πως είμαι σε αντικαταθλιπτική αγωγή πάνω από 6 μήνες αλλά η ψυχιατρική δεν έχει και πολλά να μου προσφέρει, είναι δίκοπο μαχαίρι από τη μία τα φάρμακα για τις κρίσεις πανικού υποτίθεται ότι βοηθούν αλλά από την άλλη τα ίδια φάρμακα έχουν ως παρενέργειες στυτική δυσλειτουργία και αδυναμία εκσπερμάτισης.
τα μπρατσα τυπεναι. τα ποντίκια..
Βασικά αγχώδη διαταραχή με ελαφριές κρίσεις πανικού (και όταν πάω να πηδήξω γκόμενα) και ως επακόλουθο της ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας μια ήπια μορφή κατάθλιψης. Μπράβο, μιρταζαπίνη παίρνω το βράδυ για να μπορώ να κοιμηθώ αλλά ο γιατρός επιμένει πως για να θεραπευθούν οι κρίσεις πανικού πρέπει να πάρω και ssris το μεσημέρι τα οποία όμως χαλάνε και πάλι τη στύση. Μου τα σταμάτησε τα ssris και μου δίνει το μεσημέρι κάτι πιο αδύναμο για τις κρίσεις πανικού το wellbutrin το οποίο υποτίθεται ότι δεν επηρεάζει τη στύση... εγώ όμως δε συμφωνώ. ΗΙΡΡΟΑΚΙ πως καταπολέμησες τις κρίσεις πανικού?
το ζαναξ για τις κρισεις ειναι βαλσαμο
κουμπωνεις και σιαλις και κανεις μπουμπλε τρελοκαι οδηγει μαθηματικα σε στυτικη δυσλειτουργια
Με καμια καταληψη ας πουμεπαθαινα και εγω κρισεις πανικου και προσπαθησα να τις θεραπευσω με αλλους τροπους και κυριως οχι με ψυχοφαρμακα
να προσπαθησεις ρε ξεκολαΜπράβο σου που τα κατάφερες έτσι, ακολούθησες τη δύσκολη οδό που απαιτεί μεγάλη ψυχική δύναμη το πάλεψες και βγήκες νικητής... εγώ είμαι πιο κλειστός χαρακτήρας και δεν μου αρέσει να εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου και το ρίχνω στα χάπια και καμιά φορά στο αλκοόλ. Τσιγάρο και καφέ ούτε να τα μυρίζω δε θέλω...
Μπράβο σου που τα κατάφερες έτσι, ακολούθησες τη δύσκολη οδό που απαιτεί μεγάλη ψυχική δύναμη το πάλεψες και βγήκες νικητής... εγώ είμαι πιο κλειστός χαρακτήρας και δεν μου αρέσει να εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου και το ρίχνω στα χάπια και καμιά φορά στο αλκοόλ. Τσιγάρο και καφέ ούτε να τα μυρίζω δε θέλω...
μονο ετσινα αποφευγεις τα χαπια (ενοω τα αντικαταθλιπτικα) και το αλκοολ να κανεις παρεες και να μιλας περισσοτερο δεν ειναι κακο
Δηλαδη παιρνεις αντικαταθλιπτικα για να σου περασει η στενοχωρια που σου προκαλείται επειδή δεν μπορεις να πηδηξεις επειδή παιρνεις αντικαταθλιπτικα.George πρέπει να έχει δίκιο ο hippo, και με ζαναξ που έχω δοκιμάσει να πηδήξω αρκετές φορές σε διάφορες δόσεις πάλι την κρίσιμη στιγή έχανα τη στύση... το καλό είναι πως επειδή με ηρεμούσε το ζαναξ δε με έπαιρνε από κάτω που δε μπόρεσα να πηδήξω... αλλά την επόμενη μέρα γαμιόμουν ψυχολογικά κι έμπαινα στο φαύλο κύκλο των ηρεμιστικών. οπότε όπως καταλαβαινεις δε λέει.
τσεκαρε πμGeorge πρέπει να έχει δίκιο ο hippo, και με ζαναξ που έχω δοκιμάσει να πηδήξω αρκετές φορές σε διάφορες δόσεις πάλι την κρίσιμη στιγή έχανα τη στύση... το καλό είναι πως επειδή με ηρεμούσε το ζαναξ δε με έπαιρνε από κάτω που δε μπόρεσα να πηδήξω... αλλά την επόμενη μέρα γαμιόμουν ψυχολογικά κι έμπαινα στο φαύλο κύκλο των ηρεμιστικών. οπότε όπως καταλαβαινεις δε λέει.