Αν και δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία (ούτε και μικρός) με κλεισμένα τα 38, περνώντας κάποια ζόρια από πλευράς ψυχολογίας, δεν ένιωθα τον σημαιοφόρο μου στα φόρτε του πολλές φορές.
Μαζί με ένα άρθρο που διάβασα (ο ΜΑΛΑΚΑΣ) στο Ίντερνετ, έφτασα στο σημείο να βιντεοσκοπώ τον εαυτό μου για να διαπιστώσω εάν έχω πρωινές στύσεις ή όχι.
Και μαντέψτε! Αγχώθηκα περισσότερο και χάθηκαν και οι πρωινές στύσεις
Επίσκεψη σε καρδιολόγο όλα ΟΚ.
Επίσκεψη σε ουρολόγο:
Μου πάτησε μια ένεση στον σημαιοφόρο και μου έκανε τριπλεξ πέους για να δούμε εάν υπάρχει οργανικό ή ψυχολογικό πρόβλημα.
Συνάδελφοι ήταν τέτοιο το άγχος μου για το αποτέλεσμα που ούτε με την ένεση για πρόκληση στύσης σηκώθηκε...
Φαύλος κύκλος λοιπόν.
Αφού αποκλείσαμε την οργανική βλάβη, μου συνέστησε tadalafil ariti 20mg (Ariti είναι η εταιρία που το κυκλοφορεί).
Ανά 3 ημέρες θα έκοβα στη μέση το 20άρι και θα το έπαιρνα σαν αντιβίωση. Είτε ήταν στο πρόγραμμα το σεξ είτε όχι.
Μετά από 1 εβδομάδα, ο σημαιοφόρος όχι απλά επανήλθε, αλλά βελτιώθηκε και η ψυχολογία μου και πλέον μόνο που βλέπω Μουνί στο δρόμο αρχίζει να θεριεύει!
Τόση εγρήγορση είχα να αισθανθώ από έφηβος που η μαλάκια μπορούσε να λάβει χώρα ακόμα και στις τουαλέτες του σχολείου έτσι για τη φάση!
Που θέλω να καταλήξω:
Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόβλημα, είτε με την ψυχολογία σας είτε με το "'όργανο" σας, μην το αμελείτε.
Τζάμπα χάνετε χρόνο, στιγμές και βυθίζεστε σε ανούσιες σκέψεις.
Πληρώστε 1-2 επισκέψεις σε γιατρούς της ειδικότητας που σας "καίει" και θα βρείτε λύση στο πρόβλημά σας.
Όσο σκ΄έφτομαι πόσο καιρό έχασα βασανίζοντας το μυαλό μου με εμμονικές ιδέες για την υγεία μου, αποτέλεσμα έλλειψης ικανοποιητικών στύσεων τρελαίνομαι!
Καλά γαμήσια!