Κοίτα, αυτό είναι προσωπική σου εμπειρία. Ίσως ο οργανισμός σου να μην σήκωνε αυτή την ουσία στο συγκεκριμένο χαπάκι, δοκίμασε κάτι άλλο (με μέτρο βέβαια και μικρή ποσότητα). Εγώ 45άρης είμαι και το χρειάζομαι για καμιά παρτούζα ή όταν είναι να παίξουν 2-3 γαμήσια στο καπάκι σε καμιά γαμιστρώνα για 2-3 ώρες. Κατά τα άλλα είμαι ΟΚ, δεν παίρνω αν δεν υπάρχει το ανάλογο occasion! Έτσι, επειδή έχω πάρει τέτοια χάπια, βλέπω ότι κάνουν την διαφορά. Βέβαια, δεν ισχυρίζομαι ούτε λέω ότι μου τον κρατάει πέτρα για όλο το ΣΚ, κάτι που έχουν πει διάφοροι εδώ. Μπορεί όμως να λένε κι αλήθεια, εξαρτάται πόσο τους "πιάνει" η ουσία! Οπότε σίγουρα όλα έχουν κάποια "καυλωτικές" ουσίες που φαντάζομαι ότι η βάση τους θα είναι να στέλνουν περισσότερο αίμα στον πέουλα! Κάπως έτσι λειτουργούν, δεν μπορεί να είναι παπατζιλίκι.
Καταρχας εγω μιλάω για το Tribulis
Δηλαδη εχεις παρει ΜΑCΑ ή Tribulis και σου τον έκανε καγκελο;
Πήγαινε τοτε στις εταιρείες που το διαθετουν μπας και βγάλεις κανα φραγκο.
Εγώ αυτό που λέω και είπα πριν απο κάποια posts είναι μην εμπιστευστε ότι βλακεια κυκλοφορεί στην αγορα
!. Δεν εμπιστευομαστε αυτά που λενε ότι περιέχουν και δεν μασαμε ότι κουτοχορτο μας πουλανε
2. Προτιμαμε πάντα προιόν φαρμακευτικό και καλύτερα οχι γεννόσημο, όποιος γνωρίζει την διαδικασία παραγωγης φαρμακου ξέρει τις διαφορές
3. Εδώ ισχύειε ότι πληρώνεις παίρνεις
Τώρα σςχετικά με τον έξυπνο ποιο πάνω, μάλλον μπερδρψε την π... με την βούρτα.
Καθότι και τα δύο είναι απλά συμπληρωματα και τπτ περισσότερο.
30 χρόνια στα γυμναστηρια, δεν εχω και ουτε προκειται να παρω αναβολικα, γιατι απλα δεν με ενδιαφερει.