καλημέρα στο φορουμ! μπορεί να μην κάνω post αλλά ειμαι χρόνια μέλος εδω και το παρακολουθώ συνεχώς!! μια προσωπική εμπειρία! ηλικία 40, προβλήματα κανενα! αλλα διάβαζωντας για το τι προσφερουν αυτά τα μαγικα χαπακια ειπα να δοκιμάσω και εγω αφου θα πηγαινα και τριημερο με την κοπέλα μου στο Πήλιο. ετσι την προηγούμενη εβδομάδα και με μιση ντροπη, μπήκα σε ενα φαρμακειο (μενω εκτος Αττικης)και ειχα γραψει σε χαρτακι το χαπακι που ειχα αποφασισει να δοκιμασω δλδ. silderafil sandoz των 50mg. ο φαρμακοποιος δεν μου ειπε τιποτα για συνταγες και μαλακιες,,μου τα εφερε κατευθειαν και πληρωσα 13€ για τα 4 χαπακια. τα οποια και εσπασα ξανα παλι στα τεσσερα γιατι οπως ειπα δεν ειχα κανενα προβλημα και πριν,,,απλως ηθελα το ψυχολογικο boost. και ετσι και εγινε...στην εκδρομή επερνα το ενα τεταρτο του χαπιου καθε μερα (δλδ 3 μερες χρησιμοποιησα σχεδον ενα χαπι) και η εμπειρια τωρα...
Σε εμενα δουλεψε μια και εξω που λενε..δλδ μου πηρε πανω απο μια ωρα για να τελειωσω,,κατι που ηταν τρελο για εμενα (αλλα και για την κοπελα μου) γιατι αλλες φορες μονο και με την σκεψη το καταφερνα, και σφυροκοπουσα συνεχως!! και γενικα ηταν πετρα το εργαλειο,και ενιωθα σαν να ειχε μουδιασει γιατι δεν ενιωθα και παρα πολλα εκει κατω και αυτο μαλλον βοηθησε στο να αργησω να τελειωσω (κλασσικη σταση στα τεσσερα αλλιως εκει θα παιδευομουν με τις ωρες). Μετα ομως απο αρκετη ξεκουραση μπορω να πω οτι δεν ξαναεπανηλθε ακμαιος ξανα (εξου και το μια και εξω που ανεφερα προηγουμενως) αλλα δεν μας πειραξε καθως ημασταν και οι δυο πολυ κουρασμενοι...την επομενη ημερα το πρωι και χωρις να εχω παρει ξανα παλι τιποτα, ηταν ξανα οπως και την προηγουμενη το βραδυ, πετρα και μουδιασμενο...και το εκμεταλευτικα δεοντως και το πρωινο για κανα μισαωρο!!
οποτε γι αυτο λεω οτι ειναι πιο πολυ ψυχολογικο το θεμα οταν βεβαια δεν εχει καποιος αλλα προβληματα γιατι στο μυαλο νομιζα οτι ειχα παρει το σουπερ χαπι και ηταν λες και θα γυριζα τσοντα, σφυροκοπουσε ακουραστα αλλα μεχρι σημειο που μετα επρεπε να γινει η καταθεση γιατι αλλιως θα αρχιζε να ποναει. οποτε σαν πρωτη εμπειρια τα βαθμολογω πολυ καλα!! αλλά για μενα τουλαχιστον δεν ειχα επαναλαμβανομενες στυσεις, απλως μια μεγαλη διαρκειας!!